Хематоми, избити зъби... Охраната на клуб в Студентски град бие?

Майката на едно от пребитите момчета подаде жалба срещу полицията
10 юли 2017 11:07, Анисия Иванова
117

Хематоми по лицето, избити зъби и наранявания по тялото и слабините - това е равносметката от побоя над 18-годишния Мирослав, който пострада в дискотека в Студентски град. В "България сутрин" той и приятелят му разказаха какво се е случило в злополучната нощ.

За инцидента съобщи лично в социалните мрежи майката на нападнатия младеж. От клуба в Студентски град са категорични, че нямат информация за подобен инцидент.

Там 18-годишният Мирослав и негови приятели били на рожден ден. "Вечерта си беше нормална, имахме сметка на масата, която платихме. Но понеже бутилката свърши, моят приятел отиде до бара да си поръча малка водка. Той се забави и аз отидох да видя какво става. Той не беше разбрал колко струва чашата му. Опитахме се да оправим нещата. Търсихме точни пари, при което дойдоха охраните, казаха да отидем с тях", спомня си Мирослав пред Bulgaria ON AIR.

Той опитал да реши конфликта по мирен начин, но опитите му се увенчали с неуспех.

"На влизане веднага ни удариха по един път в корема, него го изритаха между краката. Разбиха ми на мен носа и в този момент съм припаднал", разказа пък приятелят на Мирослав, който е непълнолетен, но въпреки това е бил допуснат в нощното заведение. Биячите били четирима.

Майката на пострадалия - Татяна Райкова, разказа: "Подадох жалба в полицията, подадох жалба срещу нейното бездействие. Те нищо не са направили по въпроса с презумпцията, че моят син е отказал съдействие от полицията. На въпрос "Желаете ли съдействие от полицията?" е отговорил: "Не, желая линейка".

"Когато той е целият в кръв, уплашен, без да знае защо е бит, той не знае нито правата си, нито какво съдействие би му оказала полицията в този момент", настоя майката.

Тя съобщи, че след инцидента на сина ѝ се обаждали хора от клуба и го обиждали. Обиди прозвучали и към нея - че Мирослав е невъзпитан, наркоман и пияница.

"Искам да помоля да спрат квалификациите към мен и сина ми", отправи апел Татяна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
8
 
32
 
! Отговори
Обикновен гражданин преди 6 години
18 г. + Водка + Добре оскубани вежди = Леко притворени очи ( да му пазят сянка веждите). Ако беше в градската библиотека или в университета на лекции нямаше да има сменена лицева геометрия. Извод: Търсиш ли - намираш .... ама мама да си дава последните парички за развитие на твоето светло бъдеще.
79
2
 
53
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Каквото и да говорим,охраната няма право да ги бие.Усмирява ги и се вика полицията.Освен това в белите държави се държи курс за охрана мисля че беше около месец да знаеш в различни ситуации как да се държиш а не да започваш да раздаваш правосъдие на място...
78
2
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
колко години ви трябват да разберете че работа в студ град нямате няма в светаподобно чудо студенти и чалготеки или учиш и ставаш човек или духаш супатаето го резултата 18 години родителите плащат и сега кои ми *** в гащите
77
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В щатите за нещо подобно тази кръчма се затваря поне за 1 година!Това са мерки...тук всичко е услуги аз на теб ти на мен и корупция няма!
76
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали пък са прекалили с водката и се правили на "бабаити" в 4 сутринта и си получили дозата от охраната , а Сега плачат по медиите
75
2
 
12
 
! Отговори
hh преди 6 години
...учи, мама...да не работиш...
74
8
 
25
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
Ми те за това са начначени за биячи , за да въдворяват ред в заведението .Там няма съд и правосъдието са раздава веднага и на място, а не след години.На който не му изнася да не ходи по дискотеки.Те са свърталища на дрога , секс и пиянство.
73
1
 
26
 
! Отговори
Суека преди 6 години
Чалгата ви погуби БЪЛГАРИ а преди това КОМСОМОЛА = НЯМА БЪДЕЩЕ ЗА ДЕГРАДИРАЛО ОБЩЕСТВО ако самото то не се БОРИ ЗА ПРОМЯНА и се ПРИМИРЯВА !
72
5
 
51
 
! Отговори
Скитник преди 6 години
Само в страната на варварите 18 годишен може да си поръча водка в четири часа сутринта?!
71
0
 
27
 
! Отговори
Содом и Гомор преди 6 години
Битие 19:12Нищо добро не чака Студентски Paзвpaт!
70
5
 
16
 
! Отговори
хохо преди 6 години
Колега, аз пък в студентски град научих как се прави стурдентска тройка и четворка. Двама го правят, един се прави, че спи (тройката) и двама го правят, други двама се правят, че спят (четворката). Е имало е и студенткси шестици: шестима го правят, съседите не спят и тропат по стената. Но това е само в екстремни ситуации. Имърджънси, както му казват.
69
39
 
5
 
! Отговори
батката преди 6 години
студентски град е най-якото място в света, който не е бил в студентски град нищо не знае за живота
68
4
 
35
 
! Отговори
научен преди 6 години
Ако Бог прати метеорит да удари земята, той ще падне в Студентски град. Това е най-развратното място, където съм живял. Там научих много неща, които нямат никаква връзка с нАуката...А ако огромен валяк размаже студентски град, ще се получи порносписание... Навремето беше пълно с тревомани. Сега не бих се учудил на 80% от купоните да си пудрят носовете. Е това е Студетнски град. И затова някой ако ми каже, че са го били в дискотека там, някак си не ми е жал за него, а ми е смешен.
67
13
 
21
 
! Отговори
1 преди 6 години
Аз мислех,че само ромите бият,бодигардовете биели също,но не виждам никакви протести,или протестите са само ,срещу ромите.
66
2
 
28
 
! Отговори
Янки Дудъл преди 6 години
Време е да започнат в такива заведения да пускат само след навършени 21 години. И кръчмарите да ядат ряпата.
65
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В БГ е така, пък после ме питат - "ти като имаше хубава работа (ИТ), кола и жилище защо отиде в чужбина" ?
64
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
POLIZIATA NE SE ZANIMAVA S ,,DREBNI"SLUCAI-TYA PROTESTIRA,STACKUVA I ISKA PARI.TE POLIZAITE ISKAT SAMO PARI I NISHTO POVECE.
63
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Клуб 33Долнище? Като това на пижамата ли, не разбрах нещо
62
1
 
11
 
! Отговори
koko преди 6 години
Нещо, шествие, бдение или протест срещу своеволията няма ли да има?!
61
2
 
41
 
! Отговори
Nona преди 6 години
Кой нормален човек ходи в Студентски град,освен ако няма работа там?!