Хематоми, избити зъби... Охраната на клуб в Студентски град бие?

Майката на едно от пребитите момчета подаде жалба срещу полицията
10 юли 2017 11:07, Анисия Иванова
117

Хематоми по лицето, избити зъби и наранявания по тялото и слабините - това е равносметката от побоя над 18-годишния Мирослав, който пострада в дискотека в Студентски град. В "България сутрин" той и приятелят му разказаха какво се е случило в злополучната нощ.

За инцидента съобщи лично в социалните мрежи майката на нападнатия младеж. От клуба в Студентски град са категорични, че нямат информация за подобен инцидент.

Там 18-годишният Мирослав и негови приятели били на рожден ден. "Вечерта си беше нормална, имахме сметка на масата, която платихме. Но понеже бутилката свърши, моят приятел отиде до бара да си поръча малка водка. Той се забави и аз отидох да видя какво става. Той не беше разбрал колко струва чашата му. Опитахме се да оправим нещата. Търсихме точни пари, при което дойдоха охраните, казаха да отидем с тях", спомня си Мирослав пред Bulgaria ON AIR.

Той опитал да реши конфликта по мирен начин, но опитите му се увенчали с неуспех.

"На влизане веднага ни удариха по един път в корема, него го изритаха между краката. Разбиха ми на мен носа и в този момент съм припаднал", разказа пък приятелят на Мирослав, който е непълнолетен, но въпреки това е бил допуснат в нощното заведение. Биячите били четирима.

Майката на пострадалия - Татяна Райкова, разказа: "Подадох жалба в полицията, подадох жалба срещу нейното бездействие. Те нищо не са направили по въпроса с презумпцията, че моят син е отказал съдействие от полицията. На въпрос "Желаете ли съдействие от полицията?" е отговорил: "Не, желая линейка".

"Когато той е целият в кръв, уплашен, без да знае защо е бит, той не знае нито правата си, нито какво съдействие би му оказала полицията в този момент", настоя майката.

Тя съобщи, че след инцидента на сина ѝ се обаждали хора от клуба и го обиждали. Обиди прозвучали и към нея - че Мирослав е невъзпитан, наркоман и пияница.

"Искам да помоля да спрат квалификациите към мен и сина ми", отправи апел Татяна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той не беше разбрал колко струва чашата му..........................Пиян е бил като кютюк, ама отишъл да си допива още.Но не бил разбрал, че трябва да се плати. Глуповат бил, нали е още малолетен.
19
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако по някаква причина не е знаел на какво място влиза е кофти, но се съмнявам. Дечурлигата много добре знаят за какви баpдaцu става въпрос но пак киснат там щото нямат нещо по-интересно за правене.
18
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е при демокрацията - бият те, пребиват те и се моли да не стане и по-лошо.
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали в студентски щеше да има засилено полицейско присъствие? за избягване на подобни конфликти? Или и полицията е отказала съдействие поради недостиг на увеличение на заплатите?
16
5
 
18
 
! Отговори
Да преди 6 години
Защо ходи на дискотека, а не учи?
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя защо учи? Всеки пети клошар е висшист с кфалификация и дългогодишен трудов стаж. При демокрацията по добре да стане сводник, или ако родителите са богати да стане бизнесмен, иначе така и така ще бъде бачкатор или клошар. Нека този бой му бъде за урок.
14
2
 
34
 
! Отговори
тези свине преди 6 години
Много полицай работят за тези заведения и умишлено когато стане проблем притискат жертвите ,кой мислите че закриля проституцията и дрогата!?
13
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Студентски град е Софийското депо, в което се разтоварват пресните селджуци, показващи цялата диващина, която са попили от предците си в дивашките провинционални паланки! То това раздаване на пълна газ по малки улички, съпроводено с майсторско шофиране се демонстрира от всеки втори кИнеф на колела, назобени скодоумци с безумни погледи, самоопределящи се като студенти, *** с изваяни тела, уж учещи, но жадно търсещи богат чичко по възможност, който да ги спонсорира! Това е студентски град!
12
11
 
15
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
Ако охраната бяха роми, сега щяхме да излезем на митинг.
11
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КРУШКАТА СИ ИМО ОПАШКА МАЙ.НА МАМА АНГЕЛЧЕТО МАЙ НЕ Е ДОТАМ НЕВИННО.
10
2
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Не ти тичат внушенията.Това са си ваши специалитети.
9
0
 
35
 
! Отговори
Другаря преди 6 години
Защо продължавате да пълните заведенията в тази клоака, наречена студентски град, другари? Искате ли да ги накажете, ама наистина? Спрете да ходите!
8
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Охраните по тия дискотеки са абсолютни смешници - правят се на мъже пред такива момчета, които не могат да им отвърнат, а като дойдат анаболните маймуни на някоя мутра, дори и не ги проверяват, защото се изпускат в гащите от страх...
7
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
18 годишни ходят да се наливат с алкохол по чалготеки и какво очакват?
6
13
 
12
 
! Отговори
до комуниста долу преди 6 години
А при комунизма не биеха, нали, другарю? Или си от ония, които ги пазеха?
5
0
 
41
 
! Отговори
Ивайло преди 6 години
хайде хайде,там в Чалгарски град не ми ги обяснявайте,само дива селяния и простотия
4
3
 
11
 
! Отговори
ужас преди 6 години
Ни я очакваме свършена работа от полицията а не "съдействие"докато не се уволни половината полиция нищо хубаво не ни чака....
3
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
даже малко ги бият такива. 18 годишен ,заедно с непълнолетен, отишъл да учи, а кисне в дискотеките, водки, мацки, магистралки...загубено поколение, кауза пердута
2
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В студентски град няма какво друго да се очаква. Друг е въпросът дали е бил толко мирен тоя младеж, колкото го изкарват. От нищо да си е изял боя не вярвам.
1
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е при демокрацяита да бият.