Президентът – мъжкар, пилот... Разминава ли се образът с протокола?

Първата дама пък трябва да служи за пример, коментира ПР експерт
10 юли 2017 18:00,
80

Позициите на държавен глава и първа дама вървят с едни особени умения относно протокола и етикета, които се изграждат с времето. Това коментираха пред Bulgaria ON AIR ПР експертът Любомир Аламанов и Кристина Крънчева, която е специалист по корпоративен етикет и протокол.
Още по темата

"Трябва да им дадем още време, за да добият онези нужни умения, които никой нормален човек няма. Те се учат - къде да ти стоят ръцете, как да си облечен. Те като двойка изглеждат много добре, но не намирам нищо специално в облеклото", обясни Крънчева.

Любомир Аламанов пък допълни, че политиците от Западна Европа се подготвят по 15-20 години и рядко на такива постове попада случаен човек.

"При нас все още се опитваме за няколко години да направим това, което някои хора правят за векове. Склонен съм да дам толеранс на политиците относно тяхното публично поведение", допълни ПР експертът.

Специалистите коментираха и спонтанните срещи с хора на президента Радев, снимки, рафтинга. Но отбелязаха, че той не е първият държавен глава, който си позволява по-неформално поведение.

"Петър Стоянов се чувстваше добре да се държи леко неформално - "Бийтълс", китарата, да бъде спортният тип, да бъде близо до младежите, играеше волейбол с волейболния отбор. Това се вписваше добре в неговия образ. При Радев това му поведение също се вписва в образа му на пилот, мъжкар, военен", обясни Аламанов и добави, че излизането от строгия протокол се харесва понякога на хората.

Експертите обсъдиха и облеклото и поведението на съпругата на президента - Десислава Радева, както и изказването й в социалните мрежи след "София прайд".

"Тя е свободен човек, който може да се облича, както си иска. Това, което пише и демонстрира като отношение, е по-важно. Макар и да не е на държавна служба, трябва да служи за пример. Едно известно обиране на изразните й средства, би свършило полезна работа", заключи Аламанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, ОТКЪДЕТО И ДА ГО ГЛЕДАШ, РАДЕВ Е МЪЖКАР, ПИЛОТ, ГОВОРИ АНГЛИЙСКИ, ИМА ХУБАВА ЖЕНА.А *** ДЕ РУНГЕЛИТЕ ТУК ЩЕ СЕ ИЗПРИЩЯТ ОТ ЗЛОБА, Щ7Е ИМ ТРЪГНАТ КАМЪНИТЕ В ЖЛЪЧКАТА И ПЯНА ПО УСТАТА ИМ ЩЕ СЕ ПОЯВИ.ХА-ХА-ХА
42
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОЧАКВАМ СЕГА ТЕЗИ ДВАМАТА ПРОТОКОЛИСТИ ( ПР ЕКСПЕРТИ)ДА НАПИШАТ АНАЛИЗ И ЗА ДРУГ СЛУЧАЕН ЧОВЕК В ПОЛИТИКАТА - ВЕЛИКИЯ ВОЖД БОРИСОВ.
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БЕЗ ИМЕОсобенно ценен принос в българския правопис е думата военскиБлестиш от грамотност.
40
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цвъки, гадно ли ти е, колкото и да се пънеш, интелект не ти достига
39
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много платени герберски *** се навъдиха тук, ама си личи и при тях кризата, преди бяха малко по-интелигентни
38
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви са тези каски и спасителни жилетки? Да не е гей? Ако беше мъжкар щеше да е гол до кръста в лодката с разрошени космати гърди. Путин с каска и наколенки ли язди,а?
37
7
 
18
 
! Отговори
Президент надали ? преди 6 години
Летци си имаме, ама президент надали...
36
14
 
16
 
! Отговори
Без Име преди 6 години
Цитирам коментар, който много ми хареса :))Много е жалък Радев, защото се опитва да изглежда ерудиран по всички въпроси а познава само военски термини и военски начин на живот - липсва му по-широко виждане за света и мироглед - както би казал Тръмп - много лош, лош, лош избор на президент !!!!!!!!
35
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПОЛИ АЕПОСТОЛОВ Е ЗАПАЗЕНА МАРКА ЗА БОКО.
34
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 5, А МОЖЕ БИ И 10 ГОДИНИ, А ПЛЮЕЩИТЕ ТУК ЩЕ СИ ОСТАНАТ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ ДРЕБНИ ВЪШКИ
33
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" Милия Радев - наистина "случаен човек" !!! Докато не се разкри неговото агентурно минало !!! " от Решетников и Корнелия !!!
32
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милия Радев - наистина "случаен човек" !!! Докато не се разкри неговото агентурно минало !!!
31
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, край Симитли са избрали да са. Явно са навестили Поли Апостолов.
30
6
 
18
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Тези които нямат свой живот се занимават със живота на другите.Това са хора елементарни, безлични, с блуждаещ поглед и провинциален акцент.Хора,които не са постигнали нищо смислено, отритнати от съдбата и незнаещи как да подредят собствения си живот.Тази омразна власт им даде евтин интернет и средства за комуникации което им дава възможност ежедневно, ежечасно и ежеминутно да доказват до къде може да достигне човешкото падение и низост и въпреки, че всички го разбраха, те продължават да доказват
29
13
 
16
 
! Отговори
ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ преди 6 години
Гумен Радев е менте. Той няма никакви оперативни и контролни правомощия..Може само да говори АЛА-БАЛА.. И ТОЛКОЗ.ОПЕРАТИВНО И ДЕЙСТВЕНО --- НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ.ТАКЪВ НИ Е ОСНОВНИЯ ЗАКОН - ЛЕ КОНСТИТУСИОН .
28
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, не е мъжкар . Плъховете храчещи тука са по големи мъжкари
27
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Мъжкар" , който е изоставил две (2) деца и се държи за фустата на свойта метреса !!! Пфу !!!
26
9
 
14
 
! Отговори
123 преди 6 години
Радев и жена май още не са се разбрали кой ще бъде първата дама, а кой втората!
25
11
 
18
 
! Отговори
пфу преди 6 години
Прилича на селски тарикат на безплатна екскурзия.
24
11
 
11
 
! Отговори
st.anger преди 6 години
голям мъжкар,няма що!какъвто и пиар да му се направи ще мине и замине, и след пет години никой няма да го помни този пич. друг е въпросът как изобщо може да наречем 'мъжкар' който и да е български политик.пфу...