30 години държавата затваря очите си за ромите. А законите?

Над 800 души са изведени от Асеновград, заяви Александър Сиди
Обновена: 13 юли 2017 10:30 | 13 юли 2017 10:11,
42

Повече от 800 души от ромски произход без адресна регистрация са били изведени от Асеновград, съобщи в студиото на "Денят ON AIR" народният представител от Обединени патриоти Александър Сиди.

"Въпросните роми са изпратени обратно на местата, от които първоначално са дошли. Имаме намерение всякакви незаконосъобразни дейности да бъдат спирани още в зародиш. По този начин ще осигурим сигурност и спокойствие за обществото, тъй като държавата вече 30 години си затваря очите за циганския проблем", коментира Сиди пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че "Обединени патриоти" вече са предприели конкретни мерки и като за начало предстои изграждането на Районно полицейско управление в махалата в Асеновград.

"Искаме законите да важат с еднаква сила за всички. По този начин ще може да се следи редът в района от близо", категоричен бе гостът.

Във връзка с разноцветните мнения около заложените промени в Закона за движение по пътищата, Александър Сиди коментира, че е напълно нормално, когато един автомобил бъде спрян за проверка от органите на реда, редом с водача да бъдат проверени и пътниците в него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
17
 
! Отговори
НАЙ-ВАЖНОТО: преди 6 години
ЗАКОН за раждаемостта на ромите- едно дете, което да образоват, възпитават.И така- 20-30г. както направи КИТАЙ.Ликвидира всички просещи, катуни, безработни, маргинали.ЕДВА от една година разрешава второ дете; след като се видя, че ИЗРАСТНА Образовано поколение, което работи, грижи се за децата си, а не чака на ДЪРЖАВАТА.ДОКОГА ще живеем и ще ги търпим търпим както бидонвилите и множещите се като в Бразилия?ВИЖТЕ КИТАЙ: Строг е законът, ное ЗАКОН.
25
0
 
17
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Количествените натрупвания водят до качествени изменения. Трябва да бъдат сведени под 100 000 хил. Иначе етническия конфликт е неизбежен
24
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е ограничаване на свободното придвижване. На какво основание са били депортирани?
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Яница 18Абсолютно си права! Българският *** е също толкова нагъл колкото и ромския! Един дол дрянки!
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Чоко В Унгария няма да могат вече да влязат, защото Виктор Орбан е взел всички мерки да опази страната и народа си от всякакви нашественици. Да вземем пример от него!
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди години по центъра на София освен цветнокожи с метла или миещи с маркуч не можеше да се види. Просто не смееха да минат от там. Онзи ден по бул Витоша ги гледам излезли на разходка по стъргалото, бута си количка с бебе. Още едно виси да нея. После виждам един бута количка с отпадъци и понеже две жени, които вървяха пред него не му направиха път на момента, той се засили и ги бутна силно. После се изсмя. Е това е положението и става по лошо.
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗА ГЕРБ ГЛАСУВАХА 300000 РОМЕИ
19
0
 
27
 
! Отговори
Чичо доктор преди 6 години
Време е да изгонят и многолюдното гето във Факултета . За няколко години броят им се увеличи петкратно.Всички са *** от провинцията. По цяла нощ дънят чалга , а през деня препускат с каруците из столичните булеварди,изсичат дърветата в Зап. парк и крадат и разбиват каквото могат.
18
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DA POSEGNESH I IZHVARLISH BEDNITE ROMI,KOITO SE BYAHA INTEGRIRALI V ASANOV GRAD,NE E DOBRO DELO .
17
4
 
17
 
! Отговори
Яница преди 6 години
Престъпността няма етническа принадлежност!!! Държавата е виновна эа беээакоността, липсата на съд, прокуратура и полиция!!! Престъпността на етническите българи, вилнее и эалива беэнакаэано страната ни!!! Апропо, эа чергарския проблем не ме интерсува
16
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До А хаирлия да еИ сега им се предлага работа, но те не я искат. Не приемат заплатите, с които започват работа младите висшисти.Затова предлагам Закон срещу безделниците - принудително настаняване на работа! Комуто не харесва, да си търси друга държава. Ама от Запад щели да ревнат, че нарушаваме човешките права на михлюзите! И за това има решение - референдум!Ако българският народ подкрепи това предложение за принудително настаняване на работа, никой от чужбина не може да се меси!
15
0
 
32
 
! Отговори
Решението/допълнение преди 6 години
7. Никакви привилегии по етнически белег, когато става въпрос за настаняване в общински жилища! В тези случаи предимство да имат млади семейства в детеродна възраст, а степента на образование да носи предимство при разпределянето на общинските жилища.Стига вече толериране и облагодетелстване на неграмотни, мързеливи и безотговорни хора, които на всичко отгоре мразят България и нейния основен етнос!Стига са ни ощетявали заради тях!
14
2
 
31
 
! Отговори
Решението преди 6 години
1. Забрана да се заселват там,където за тях няма работа.2. Закон срещу безделничеството (за хора без образование има работа на село).3. Спиране на всякакви помощи за здрави хора от 18 до 65 г.4. Детски надбавки само за по две деца на родител и то ЗА ВСИЧКИ български деца.5. Само три месеца платено майчинство за жени, които са безработни.6. Събаряне на всички незаконни постройки, на обитателите - жилища само там, където за тях има работа. Държавата може да изкупи запустелите селски къщи!
13
4
 
9
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Да изгоним *** ще нахлуят руснаци; да изгоним турците- евреи ще нахлуят; други малцинства да изгоним,араби ще нахлуят...Абе!Такава ни е географията- всички за нея ламтят. Срещу модерния свят не можем да заставаме( свободното движение), но можем да помислим за закони поставящи България на първо място.
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А тези 800 къде ще ги пратят ? В Индия ? " А дано ама на дали " !
11
0
 
20
 
! Отговори
Чоко преди 6 години
Като опоскат всичко в България ще де предвижат при събратята си в Румъния, Сърбия и Унгария а след това е бленуваната Западна Европа. Толерантна към подобна ***.
10
2
 
19
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Поправка:Хиляда години държавата затваря очи!
9
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук има хора от БХК, само да обясня РОМИТЕ са основен проблем.Заради такива като вас станаха основен проблем, дават се милиарди левове за социални помощи, детски, и за тяхното образование.Ние им плащаме тока, водата те и данъци не плащат.Тези пари са хвърлени на вятъра, вместо това могат да се вдигнат пенсиите и заплатите на работещите Българи.Но зжкато има *** като вас, ние ще се топим, а ромите ще се множат и унищогават.Нали така номер 4 и 5.
8
0
 
32
 
! Отговори
Държавата загива преди 6 години
Бла-бла-бла.... Какво на практика означава "изпратени обратно на местата, от които първоначално са дошли"?!? От къде е дошъл 1 ?!? Изследвали са всеки един поотделно ли?!? Това са поредните измислици. Както винаги в БГ се чака проблемът да се уталожи, тоест сам да се реши. Отлагането на решението обаче не е решение.
7
2
 
21
 
! Отговори
do А хаирлия да е преди 6 години
Работа има. Мераклии да я вършат няма. Всеки иска повече пари, *** като го питаш какво му е образованието, не знае какво да каже, щото няма даже основно.