Вечната Стоянка Мутафова: За голяма си любов, болката и театъра

Голямата актриса и дъщеря й Мария Грубешлиева в интервю за Bulgaria ON AIR
14 юли 2017 14:50, Анисия Иванова
13

Легендарната Стоянка Мутафова и нейната дъщеря Мария Грубешлиева - Муки, застанаха пред камерата на Bulgaria ON AIR за един откровен разговор.

На сцената на постановката "Госпожа Стихийно бедствие" в театър "Сълза и смях" двете дами разказаха какъв човек беше покойният съпруг на голямата българска актриса - Нейчо Попов.

"Моят екип ми каза да се облека много хубаво - в черно, в памет и чест на моя скъп Нейчо, когото обичах много. Имахме прекрасна красива любов. Неговият рожден ден бе вчера - 13 юли", сподели Мутафова.

Актрисата описа своя съпруг като човек, който е отдал обичта и грижите си за дете, което не е негово.

"Той много обичаше Муки. Каза ми: "Не искам друго дете, това е нашето!", спомня си Стоянка Мутафова.

"Той ме отгледа. Бях на 22 години, когато си отиде. Тогава изгубих голяма опора в живота си", сподели Мария Грубешлиева.

Целия разговор вижте в интервюто на Гергана Венкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
Ууууу преди 6 години
Толкова сте прости и примитивни,че и държавата съсипахте. Стоянка е икона на българския театър,но няма от къде да знаете. Чалгата е кич- театър,точно подходящ за вашия интелект.Чукайте си чалгата и не обиждайте великата актриса . Нищожни и жалки сте.Пък прочетете някъде,що е това театър.
10
8
 
3
 
! Отговори
читател преди 6 години
До кога ще ни пробутвате соц-мумии?
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега остава Муки(луд умора нема...) да набута майка си по всички "рилити" формати-бай брадърка,фермерка,черешка на торта,двете капки боза,гласа на България,и което друго се сети,та да може да и обезпечи старините и когато Стояна си замине от този свят.
8
3
 
9
 
! Отговори
СС преди 6 години
От какво да се умори ? Цял живот е на държавна издръжка.
7
8
 
7
 
! Отговори
Пожелание преди 6 години
Дай Боже всекиму жизнеността и енергията на Стоянка на тази възраст! Да е жива и здрава и още дълго да ни радва с присъствието си! А за хейтърите е сигурно, че няма да доживеят нейните години... омразата убива и руши.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
: За голяма си любов, ... хайде четете си поне заглавията!
5
0
 
14
 
! Отговори
Какво работи преди 6 години
тази МУки? Трябва вече да е повече от 60 години...Или какво е работила?Има ли пенсия?
4
2
 
18
 
! Отговори
Сашо Диков преди 6 години
Стоянка я крепят едни червени некадърни режисьори, и печелят на нейният гръб! Тя е стара жена, отдавна трябваше да е в къщи и да си гледа старините... но пуста алчност на щерка и,няма как. Но всичко си има край, а тези които искат да гледат сурогати на сцената вместо кадърни млади актьори са същите които си слагат на стената "картини" с къщурки и козленца . Чалга!!!
3
0
 
22
 
! Отговори
Баба Муца преди 6 години
Тя Муки е за бой, дето разиграва майка си по студия и вестници като панаирджийска мечка. Сигурно им хвърлят по някой лев, а Мукито е алчно и гладно.
2
2
 
24
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Хайде, стига, не чувствате ли, че прекалявате с тези двете, ясно е на всички какви.
1
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман и от Муки, и от Стуки. Не мога да разбера кой плаща за този PR, и с каква цел. И без това който иска да види Мутафова, знае къде са представленията. В които понякога я разкарват като мумия в инвалидна количка.Голяма актриса беше, в момента се е принизила до панаирджийска атракция. Един артист трябва да знае кога да се оттегли.