Каратисти от клуб на БККФ дариха дрехи на дом за деца във Варна

Те призовават всеки да се включи в благотворителната кампания
15 юли 2017 12:34,
3
Каратисти от клуб на БККФ дариха дрехи на дом за деца във Варна

Възпитаниците от спортен карате клуб към Българската карате киокушин федерация във Варна- "Нихонто", се включиха в доброволческа акция за събиране на дрехи и ги дариха на дневния център за деца и младежи с ментални увреждания "Свети Йоан Златоуст" в морската столица.

Младите надежди в киокушин, които са под ръководството на световния шампион сенсей Захари Дамянов, призовават всеки, който има желание, да се включи в благотворителната кампания и да дари дрехи и играчки на децата.

С добрия пример каратистите искат да покажат, че в зала за бойни изкуства, освен самозащита и уважение, се възпитават и добродетели като отговорност и съпричастност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз па нищо не правя за другите. :)
1
0
 
2
 
! Отговори
ИЗВЬН преди 6 години
Винаги сьм смятал, че човек може да прави добро без да го разгласява...та чак до новините.Подобни добродетели се вьзпитават у децата най-вече от тяхните родители, посредством личен пример.И в крайна сметка всичко това носи вьтрешно удовлетворение. Стане ли обществено достояние, значи се преследва цел, както в случая.Аз лично давам частичка от себе си, дарявайки крьв за нуждаещите се. Малко е зная, но е от сьрце .