Джамбазки към рома, убил Алекс: Ще ви разкажа как се използва въже!

Евродепутатът от ВМРО изригна с пост във Facebook
17 юли 2017 10:23,
322
Джамбазки към рома, убил Алекс: Ще ви разкажа как се използва въже!
Снимка: Facebook

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки изригна с пост във Facebook, часове след смъртта на 18-годишния Алекс от Бяла, който бе пребит пред дискотека от ром заради една... цигара.

"Това е Алекс. От Русе. На 18 години. Пребит от криминално проявен циганин, защото не му дал цигара. Алекс почина. Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За "либерализма". За "хуманизма". За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда. А аз ще ви разкажа как се използва въже", написа националистът и изказа дълбоки и искрени съболезнования на близките му.

Още по темата

Под поста му десетки коментират ужасяващата смърт на Алекс и настояват за най-тежкото наказание за убиеца му, има даже призиви за връщане на смъртното наказание.

"Непредизвиканото убийство, а още повече на дете, е престъпление откъдето и да го погледне човек. Този, който го е извършил, трябва да понесе най-тежко наказание, защото аз също се съмнявам, че ще разбере от дума. Никъде не прочетох досега, че извършителят се срамува от постъпката си или съжалява. За какъв индивид говорим тогава?", пита потребителка под поста на националиста.

Друга жена пише: "Никой от малцинствата не се срамува и не съжалява за престъпленията, които върши. Нецивилизовани престъпници се наказват от корумпирани съдебни производства".

Припомняме ви, че цяла седмица лекарите от Русе безуспешно се бореха за живота на Алекс, след като дванайсетокласника бе с тежка черепно-мозъчна травма след побоя пред бара.

В сряда Алекс излезе от комата и за кратко състоянието му бе стабилизирано, но след това отново се влоши.

Двудневен траур в община Бяла обяви кметът Димитър Славов.

Очаква се обвинението срещу 32-годишния ром Валентин Маринов, който преби момчето, да бъде променено от причиняване на средна телесна повреда в убийство по непредпазливост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нов генерал Чочоолу трябва, а не генерал Борисов и генерал Радев!*** няма повече от хората замесени от тая мая! За съжаление...
158
3
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джамбазки спрете им помощите,накарайте ги чрез закони задължително да работят и да учат за да получат някакви пари.Правосъдието да ги наказва подобаващо за всяко извършено от тях престъпление.А в затворите да работят яко в полза на държавата.Ако изпълните тези неща,хем ще има справедливост,хем те ще започнат бързо да се изнасят от Бг.!Кое не ти е ясно и защо нищо не правите до сега?
157
3
 
8
 
! Отговори
Моля, всички.. преди 6 години
..умуващи по юридическата страна на проблема да се запознаят със съдържанието на чл. 116, ал.1, тт. 11 и 12 от българския НК.Успех в запознаването!
156
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Балъчетата започнаха да се усещат лека-полека къде е същината на проблема - че ромите са удобни на всички партии, включително на Джамбазки и подобните му.
155
2
 
43
 
! Отговори
... преди 6 години
"убийство по непредпазливост"..... днес изтрийте ми коментара сега, понеже не съм съгласен, че убиеца, от ромски етнос, е убил момчето по непредпазливост...
154
0
 
62
 
! Отговори
пущиняк преди 6 години
Въпрос към представителите на съдебната система- при условие, че сега бащата на Александър издири и пребие до смърт този въпросния ром, това също ли ще се води убийство по непредпазливост?
153
1
 
54
 
! Отговори
Полиция преди 6 години
А полицаите пак ли пушат пред парламента и се оплакват.
152
1
 
61
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Не му разказвай, ами му покажи как се ползва освен за простиране !
151
2
 
98
 
! Отговори
boby преди 6 години
Мдам, убийство по непредпазливост. Алооооу, прокуратурата, това да не ви е автопроизшествие, бе? Това си е предумишлено убийство по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. С това смешно обвинение я му дадат 10 години, като ще излезе след 5, я не. Баси държавата ***...
150
2
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЗ не мога да разбера, какви за тези прокурори и закони, писани от ***. Смърт по непредпазливост е да караш колело и бутнеш някой, без да искаш. Да пребиеш човек и той да е в кома, не е средна телесна. А ако почине е убийство, по хулигански подбуди и особено цинично. *** ПЛАТЕНИ проКУР, вие сте враг номер 1 на народа и демокрацията.
149
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До asdАко го хваната, това е ... Моето притеснение е, че тези случай стават все по-чести, а хората не се чувстват в безопасност. Преди година и нещо, имаше подобни проблеми в Раднево. Познати ми разказаха, как полицаите са душли просто секунди, преди група от 50 човека, въоръжени с палки, ножове и няколко ловджийски пушки, да стигнат до махалата. Един ден, просто няма да успеят да ги спрат на време и ще стане страшно. Ако системата ни не започне да действа, ни чакат мрачни времена.
148
2
 
52
 
! Отговори
Толерастия преди 6 години
Искам Цацата да излезе и да каже - един ден ви давам, през който няма да търсим наказателна отговорност на никого. Ние сами ще се оправим.
147
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До грам знания:Т.е. на никой да не му пука за нищо ?
146
1
 
68
 
! Отговори
1111 преди 6 години
Защо ще му се подвига обвинение за убийство по непредпазливост???? Това си е чисто предумишлено убийство!
145
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Насилието ражда насилие? Никой не си задава въпросът, защо тези ....са такива и защо като осиновят някое в САЩ учи в университет. Къде са разни организации да помогнат с контролирането на раждаемостта, с ограмотяватето. Ако едно ...семейство има 1 дете и някой постоянно притиска за интеграция и образование картината ще е друга, но трябва невежество и електорат на българските политици.
144
22
 
11
 
! Отговори
VFS преди 6 години
Трагедията е голяма и този *** трябва да си понесе последсвията, както трябваше да ги понесат и ножаря от Соло и биячите от Амнезия и футболистчето на Славия и т.н. Всеки *** решил, че чрез физическо насилие може да си прави каквото си иска трябва да си излежава годинките и да полага обществено полезен труд."Единственото, което не мога да разбера това недуразомение Джъмбо, защо политизира случая, защо си прави евтин ПР и защо нагнетява междуетническо напрежение? Престъпниците нямат раса!
143
2
 
45
 
! Отговори
SS Totenkopf преди 6 години
Всички са силни само на приказки, включително и евродепутата, но трябват действия вече ...ножът е в кокала !!! Аз съм сигурен, че нито т.нар. патриоти, (които са в коалиция с една крадлива мутра!)нито овчедушния и свикнал с всякакви гаври над себе си народец, няма да направят нищо съществено по въпроса !!! Защо ли? "Не сме народ ний, а ***...." Това е валидно и до днес със страшна сила !!! Какво ще стане след поредните протести....НИЩО !!! Ние сме колониална територия... НАРОДЕ ???
142
2
 
42
 
! Отговори
Келера преди 6 години
Чета коментарите,а никъде не видях къде е разяснено кой,къде и кога ще раздава автоматите,та да имам време да се сбогувам с жената,децата,близките и да става квот ще става.
141
1
 
76
 
! Отговори
Караибрахим преди 6 години
.....бият ни,в Асеновград убиват ни,в Бяла...плащаме им соц.помощи,лекуваме ги безплатно,докога....докога
140
1
 
24
 
! Отговори
адвокат от София преди 6 години
До грам знанияизобщо нищо не разбираш, явно повече от грам знания нямаш на разположение. При тълкуване на закона трябва и добронамереност и морал и справедливост! Точно това не ви учат сега в псевдоуниверситетите в които давате 10К и ставате "юристи". Това е убийство по хулигански подбуди, без коментар и обвинението следва да е такова. бой на момчето по главата ритане и пр. действия водят до смърт, а не до друго и всеки знае това или е следвало да знае. наказанието следва да е поне 10 г ЛОС!