Джамбазки към рома, убил Алекс: Ще ви разкажа как се използва въже!

Евродепутатът от ВМРО изригна с пост във Facebook
17 юли 2017 10:23,
322
Джамбазки към рома, убил Алекс: Ще ви разкажа как се използва въже!
Снимка: Facebook

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки изригна с пост във Facebook, часове след смъртта на 18-годишния Алекс от Бяла, който бе пребит пред дискотека от ром заради една... цигара.

"Това е Алекс. От Русе. На 18 години. Пребит от криминално проявен циганин, защото не му дал цигара. Алекс почина. Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За "либерализма". За "хуманизма". За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда. А аз ще ви разкажа как се използва въже", написа националистът и изказа дълбоки и искрени съболезнования на близките му.

Още по темата

Под поста му десетки коментират ужасяващата смърт на Алекс и настояват за най-тежкото наказание за убиеца му, има даже призиви за връщане на смъртното наказание.

"Непредизвиканото убийство, а още повече на дете, е престъпление откъдето и да го погледне човек. Този, който го е извършил, трябва да понесе най-тежко наказание, защото аз също се съмнявам, че ще разбере от дума. Никъде не прочетох досега, че извършителят се срамува от постъпката си или съжалява. За какъв индивид говорим тогава?", пита потребителка под поста на националиста.

Друга жена пише: "Никой от малцинствата не се срамува и не съжалява за престъпленията, които върши. Нецивилизовани престъпници се наказват от корумпирани съдебни производства".

Припомняме ви, че цяла седмица лекарите от Русе безуспешно се бореха за живота на Алекс, след като дванайсетокласника бе с тежка черепно-мозъчна травма след побоя пред бара.

В сряда Алекс излезе от комата и за кратко състоянието му бе стабилизирано, но след това отново се влоши.

Двудневен траур в община Бяла обяви кметът Димитър Славов.

Очаква се обвинението срещу 32-годишния ром Валентин Маринов, който преби момчето, да бъде променено от причиняване на средна телесна повреда в убийство по непредпазливост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джамбазки е част от управляващите, защото е заместник на Кр. Каракачанов !!! И е част от патриотарите !!!Друг е въпроса, че в Европарламента отказа да влезе в групата на националистите!!!
78
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
никой няма интерес да интегрира това е вярно.Но има и нещо друго. Франсета години наред ни ревяха колко сем безпросветени, че не сме интегрирали ромите. Оказа се че те имат същия проблем с гетата араби. "самоизолиране" на една общност. Много ми е инетресно с какъв акъл ни назидаваха, като се оказа че три поколения техните служби за сигурност не са влизали на терен в гетата?
77
7
 
15
 
! Отговори
Край преди 6 години
Джамбазки добре ви продава ДУМИ - питайте го колко му е заплатата и какво е свършил за тия години. ИСТИНАТА е че ромите не могат да се интегрират в режима на демократично -либерално-беззаконие на който сами се подложихме влизайки в ЕС.Населението на Турция е в голямата си част ромоподобно обаче има държава и ред и се виждат резултати които малко страни в Европа постигат в момента.
76
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джамбазки не е част от управляващите. Евродепутатите нямат партия. Или по -точно имат -едно голяма семейство - ЕНП, ПЕС, либерали, зелени. понякога цели партии взаимно противоречащи си в различни страни се обединяват в една фракция, а партии от една стран са две фракции. Въпросът е че Джабазки и А.ковачев застават често зад едни и същи про-български каузи, въпреки че са в различин фракции - на ЕНП и на консерваторите.
75
3
 
16
 
! Отговори
Комплексотерапия преди 6 години
Според официални данни 10% от гласовете за Обединените Патриоти са от гетата !?Никой няма интерес да ги интегрира ,1 милион лесни гласове за чичковци с пари....
74
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо от всички етноси в държавата - българи, евреи, турци, арменци, каракачани, помаци, турлаци, власи и т.н. и дори новите, ако щете - араби, китайци имаме проблем само с ромите, бе?!?! Как всички могат да си пращат децата на училище и да работят, а само ромите не могат, та се налага държавата да се грижи специално за тях!!! Това е дискриминация спрямо всички останали!
73
3
 
10
 
! Отговори
криминолог преди 6 години
Джамбазки с тази "чисто българска" фамилия, който твърди, че е юрист и сие разбирачи постоянно дуднат за някаква "битова престъпност". В криминологията и правото няма такова животно ! Убийството, изнасилването, грабежа, взломната кражба ... са тежки умишлени престъпления ! Битовата престъпност е милиционерска измишльотина за неглижиране на проблема.А иначе, на шега "битово престъпление" е когато сина ми изяде мезето за ракията или щерката се фъшка с парфюма на майка си.
72
1
 
25
 
! Отговори
Д. Димитров преди 6 години
ГОЛЯМО *** НА КОМЕНТАРИ СТАВА В ТОЗИ САЙТ.... ТОВА ЛИ Е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО? ВИЕ ТРИЕТЕ ВСИЧКО КОЕТО Е НЕУДОБНО ЗА ХОРАТА КОИТО ВИ ПЛАЩАТ! ОПИТВАТЕ СЕ ДА ФОРМИРАТЕ МНЕНИЕ ПОСРЕДСТВОМ ЦЕНЗУРА.. ДА ВИ ЗАКРИЯТ САЙТА ДАНО!ВИЕ НЕ СТЕ ЖУРНАЛИСТИ, ВИЕ СТЕ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ! ВИЕ НЕ СТЕ МЕДИЯ, ВИЕ СТЕ ОРЪЖИЕ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПОРОБИТЕЛИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КОЙТО УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ!ВЪЖЕ...ВЪЖЕ...ВЪЖЕ ЗА ВАС И ГОСПОДАРИТЕ ВИ!ДО КОГА?
71
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 78 - добре съгласен, съм, че най-важно е спазването на закона, но една голяма част, ще изплачат че не спазват закона, защото нямат пари. Като им се даде работа - да им се намери надзорник - ти ще работиш съвестно, ще се квалифицираш задължителон за работата (шест месечен курс) и вееч ще си плащаш данъците - ако трябва и разсрочено и ще спазваш закониет, а в замяна обществото ще те приеме за пълноплавен граждани.
70
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АНТИБЪЛГАРСКИ ТЕЛЕВИЗИИ..ВЕСТНИЦИ..РАДИА И САЙТОВЕ!ДОКОГА?ТИЯ ДАВАТ ЛИ СИ СМЕТКА ЧЕ ЕДИН ДЕН И ТЕ ЩЕ ПОСТРАДАТ ЖЕСТОКО ОТ ДИ ВАЦИТЕ!ДАЙ БОЖЕ!!!
69
2
 
12
 
! Отговори
Aaaaa преди 6 години
Фокоха ще драскате *** коментари. Време е за гражданска война
68
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само един начин за справяне с проблема има - като закона се прилага винаги и с цялата си строгост и към тези защитавани от БХК.
67
1
 
14
 
! Отговори
Имигранта преди 6 години
Още от проблема с цар Киро всички си лаят едно и също и файда никаква.Царе сме на това да лаем
66
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Първо - трябва да се намери работи за тези хора"63, защо живееш с илюзията,че те ще работят дори да им се намери работа!?Те вземат от соц. помощи повече,отколкото работещите българи вземат заплати!Те имат и "бизнес" - кражби, измами,трафик на хора,трафик на наркотици.Те са запълнили целият спектър от престъпни дейности,точат и държавата,а ходят на печалба и в чужбина!Вече са и над 1 мил.,колко още може да ги носи на ръце фалиралата държава и да ги толерира?А как ще ги накараш да работят?
65
2
 
15
 
! Отговори
varg преди 6 години
Един от най-известните блогъри в България-Varg1 казва-Братя българи на оръжие !!!
64
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Димитър3-5 години но в най-лошия случай условно!
63
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забелязвате ли как след всеки такъв инцидент в светлината на прожекторите попадат все хора от ОП и се държат все едно са в опозиция, а не във властта?
62
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко просто е всичко, но се исак воля.1. Да се намери работа на джипситата, за да бъдат изкарани в гетата2. да се повиши образованието сред това малцинство за да бъдат информиран за проблемиет свързани с ранния брак и със секса без предпазни средства. Така ще намалеят като прираст3. Да се следи за спазването на закона и за плащането на данъцитеТолкова е просто, но политициет масово не искат да го правят, защото ще изгубят 900 000 души избиратели - евтин електорат.
61
0
 
17
 
! Отговори
Димитър преди 6 години
Убийство по непрадпазливост???? Що за глупост? И колко ще му дадат на непредпазливия ром? Най -много от 3 до 5г.
60
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е да се появи някой с "подреден" мустак под носа да изчисти Европа от цялата ***!