Джамбазки към рома, убил Алекс: Ще ви разкажа как се използва въже!

Евродепутатът от ВМРО изригна с пост във Facebook
17 юли 2017 10:23,
322
Джамбазки към рома, убил Алекс: Ще ви разкажа как се използва въже!
Снимка: Facebook

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки изригна с пост във Facebook, часове след смъртта на 18-годишния Алекс от Бяла, който бе пребит пред дискотека от ром заради една... цигара.

"Това е Алекс. От Русе. На 18 години. Пребит от криминално проявен циганин, защото не му дал цигара. Алекс почина. Разкажете ми нещо за интеграцията. За толерантността. За "либерализма". За "хуманизма". За БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда. А аз ще ви разкажа как се използва въже", написа националистът и изказа дълбоки и искрени съболезнования на близките му.

Още по темата

Под поста му десетки коментират ужасяващата смърт на Алекс и настояват за най-тежкото наказание за убиеца му, има даже призиви за връщане на смъртното наказание.

"Непредизвиканото убийство, а още повече на дете, е престъпление откъдето и да го погледне човек. Този, който го е извършил, трябва да понесе най-тежко наказание, защото аз също се съмнявам, че ще разбере от дума. Никъде не прочетох досега, че извършителят се срамува от постъпката си или съжалява. За какъв индивид говорим тогава?", пита потребителка под поста на националиста.

Друга жена пише: "Никой от малцинствата не се срамува и не съжалява за престъпленията, които върши. Нецивилизовани престъпници се наказват от корумпирани съдебни производства".

Припомняме ви, че цяла седмица лекарите от Русе безуспешно се бореха за живота на Алекс, след като дванайсетокласника бе с тежка черепно-мозъчна травма след побоя пред бара.

В сряда Алекс излезе от комата и за кратко състоянието му бе стабилизирано, но след това отново се влоши.

Двудневен траур в община Бяла обяви кметът Димитър Славов.

Очаква се обвинението срещу 32-годишния ром Валентин Маринов, който преби момчето, да бъде променено от причиняване на средна телесна повреда в убийство по непредпазливост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
27
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
"...убийство по непредпазливост." T.e без да иска го е ударил с бутилка по глават или как? Мен ми се вижда направо предумишлено убииство когато някой те халоса по главата и стане най-лошото... Или това пак им е културен обичай?
18
0
 
24
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Като е изригнал, на колко км стълб пепел е хвърлил?;))) За един преятел питам. Колкото до убийството, така ще е. Демокрация, толерантност, интеграция. Хубави думи, нооооо..... изпразнени от съдържание и смисъл
17
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега пък Джамбазки не бил фактор. ПатрЕотите са най-големите смешници. Ще ми е интересно да видя Ангелчо как носи въжето към ромската махала. Ама там не е фейсбук.
16
10
 
11
 
! Отговори
Валката Сименов преди 6 години
Сус бре Дамбаз! Ако граничарите спрат да отсядат в моите хотели аз ко шъ правя!? Винкели ли ще ям, а?
15
0
 
64
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Да разбиеш на човек в главата бутилка от уиски ... Това било "убийство по непредпазливост" ...Не, господа юристи, това си е направо умишлено убийство, при това извършено с особена дързост и цинизъм, защото е било на публично място - центъра на град Бяла.Нещо повече. Убийството е по особено тежък и мъчителен начин за жертвата, заото тя не е загинала на място, а е агонизирала с дни в болницата след това ...Убийство по непредпазливост е да простреляш колега ловец по време на лов.
14
1
 
48
 
! Отговори
55 преди 6 години
Какво убийство по непредпазливост, той с цел се е заял с момчето и е нанесъл умишлено смъртоносен удар в областта на главата. ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ. Ясно се вижда, че престъпниците нямат страх от закона само това би ги респектирало малко. А тоя да го пуснат на родителите те да му четат присъдата, така ще е най справедливо.
13
0
 
32
 
! Отговори
петко воевода преди 6 години
ЖЖЖЖЖЖЖ,какво очакваш да направят,друже,след като няма закон за смъртно наказание?! Какво,като са на власт? "Убийство по непредпазливост"...Ама,моля ти се,за една цигара да убиеш младеж ! Да му скочат няколко дивака с юмруци-съвсем по непредпазливост! ДО СТЕНАТА ТОЗИ *** МРЪСЕН И ТОЛКОВА !
12
18
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
И Джамбазки и убиеца са деца от едни и същи родители,любезно подкрепяни с мълчанието на всички нас.
11
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе тавариш Сидеров от както влезе във властта тих, тих.. Катарзис ли какво?
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига де по непредпазливост първото което кои муе дал право да удря но къде са били другите българи гледам снощи във феиса по едно време роми се опитаха.да влизат по профилите сега вече е ясно кои се занимава с глупости друг е въпроса де са операторите а
9
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако го съдят като убийство по непредпазливост народът трябва да излезе по улиците!
8
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плямпала като джамбаза многооо.
7
0
 
58
 
! Отговори
Рали1 преди 6 години
Убийство по непредпазливост??!!Умишлено е!!!И наказанието да е като за такова,без никакви споразумения,гаранции и др.подобни врътки за излизане на"рома"като света вода ненапита!
6
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джамбазки, това да не са ти бабичките по границата...
5
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
непредпазливост... направо си е умишлено убийство стига сте ги оправдавали тия ***
4
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е по непредпазливост !! Пак се опитват да са меки с такива из--роди!
3
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
продължавайте да ги ромосвате, продължавайте
2
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
убийство ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ??????????цацаратурата и съда не са за реформа, а за изкореняване и засаждане по затворите
1
2
 
92
 
! Отговори
жжжжжжжжж преди 6 години
Ало, Джамбазки?!Твоите патриотари са на власт, какво ще направят? Не съм чул от Валерко и Волен нещо...