Четвъртъкът слънчев, градусите около 30

На места ще се развива облачност, но едва ли ще вали
19 юли 2017 20:29, Красимир Ангелов
0
Четвъртъкът слънчев, градусите около 30
Снимка: Булфото, архив

Слънчев, но с по-ниски температури от обичайното за средата на юли, ще бъде утрешният четвъртък, сочи прогнозата на НИМХ-БАН.

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Утре ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, по-значителна над източните и планинските райони, но ще остане почти без валежи.

Ще духа слаб, в Югоизточна България - до умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 28 и 33 градуса, за София – 28.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност, но ще остане почти без валежи. Ще духа до умерен, в масивите от Западна България - временно силен изток-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 21 градуса, на 2000 метра - около 15 градуса.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 25 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 22-24 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари