Джамбазки скочи: Циганските махали трябва да се разбият!

Привърженик съм на смъртното наказание, каза той пред Bulgaria ON AIR
24 юли 2017 12:45,
210

Циганските махали трябва да се разбият, така че да не са на едно място и престъпниците да бъдат наказвани, а не да продължават да вилнеят. Ако продължаваме да се чудим какво ще стане, ако криминално проявени типове се разхождат по улиците - ще загинем. В българската ромска махала има изострена битова престъпност и липса на основни за обществото ни ценности.

Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на "България сутрин".

"Аз съм привърженик на смъртното наказание. Докато продължаваме да бъдем статистици, българското общество се разпада. Битовите скандали замазват престъпността и истински хора загиват. Това е липса на правосъдие", категоричен бе Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Според него интеграцията на ромите в обществото никога не е имала шанс да успее, тъй като е паднала жертва на корупция от самото си раждане.

"Циганската интеграция беше започната фалшиво, проведена фалшиво и средствата за нея бяха откраднати от шепа негодници", посочи той.

Публикациите в социалните мрежи на Джамбазки и изказванията му по медиите провокираха ответна негативна реакция. Петиция, инициирана от Владислав Панев от "Зелените", иска оставката на Ангел Джамбазки, тъй като, според тях, той провежда антиромска политика и използва езика на омразата.

"Не може клеймото за цялата престъпност да бъде хвърляно върху една етническа група. Не може един евродепутат да използва езика на омразата. Всеки трябва да си понесе заслуженото, но не може една общност да бъде третирана като вечно престъпна", отбеляза Панев пред репортера на Bulgaria ON AIR Михаела Карабельова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
2
 
1
 
! Отговори
Партиен член преди 6 години
Каво скача тоя.Излъгаха хората ъа да се намърдат при комисионите и еврофондовете и забравиха какво обещаваха.Сега скачал бил.
131
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Името на джамбаски е българско?
130
3
 
5
 
! Отговори
въпрос преди 6 години
колко са убитите от роми българи от 1990 г. до днес ?
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха, Папев - кукла на конци - каквото му нареди олигарха - началник, така "зеленее". Смешки, смешки, всичко е порочно, партийно, бандитско.
128
0
 
1
 
! Отговори
прадю преди 6 години
докога ше храним тази *** ?
127
1
 
5
 
! Отговори
А всички, преди 6 години
сега на по 70-80 години и ПОВЕЧЕ, ПОМНИМ< как соцвластта, за д поддържа 100% гласуване, раздаваше апартамени на "шведите', те вкарваха коня, прасето, кокошките, РАЗКОСТЯВХА блока от парапети, де-що имаше желязо-е.. имаше такъв блок в Ямбол и в мнго градове....Да не ми разправят как БИЛИ "интегрирани"- лъжи!!
126
0
 
12
 
! Отговори
?!?!?!?!?!?! преди 6 години
В западната част на София, край ж.п. линията, при ремонт, работниците се бяха хванали за главата - всички бордеи там са построени върху натрупани *** и е било проблем да стигнат до здрава почва, за да положат релси и да направят някаква стена. Смрадта пък е отделен проблем.Свършиха ли се рудниците и земеделската земя, та се струпват в София и в други по-големи градове, където работа за тях НЯМА !Докога ще търпим безотговорни управляващи да си развъждат проблемен електорат с наши пари?!
125
1
 
17
 
! Отговори
.. преди 6 години
нещата не се решават с популистки изявления. не се решават дори с "политики" и субсидии. решават се с реванш и то не от "институциите", които доказано са негодни да решат проблема, а от "народа". още от времето на Капитан Петко Войвода, че и по-назад така са се решавали нещата - един убит българин, един изпепелен конак! като изгори една махала ще се замислят. страх лозе пази. то за това трябва истински патриотизъм, себеотрицание и "топли" - изчезнали понятия.
124
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хиляди пати е прав!!!!
123
26
 
6
 
! Отговори
18:00 преди 6 години
Джамбаски... ти си толкова д о л е н, че не заслужаваш и внимание...
122
0
 
21
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Популизъм, популизъм, популизъм...------Прав си колега, но кой да мисли???Единственното решение според мен, е прилагането на Закона, спрямо всеки, който го наруши - без значение от етническа или верска принадлежнос,т или социалния му статус в обществото!Но, ако правоохранителните и съдебни органи започнат да прилагат Закона, то ми се струва, че ще трябва да започнат със самите себе си и с парламента, щото както знаем - "рибата се вмирисва от главата"!
121
3
 
7
 
! Отговори
ром преди 6 години
Нека гетата бъдат оградени и има КПП всичко ще е наредмангала си има частен Съд и се съобразява с неговите решенияБългарина в ромската работа да не се бъркаНа царя да дава едни пари а той знае как да се справя ромите не обичат да работят от както свят съществува те си хаплат пийват и не ги интерисува нищоС О Р О С най големия ром който се прави на евреин всички роми са еврей и са по най тънката частВсички са балами С О Р О С е техния учител и вдъхновител и в момента командва света
120
0
 
5
 
! Отговори
gafur преди 6 години
коментирате турция и кюрдите но несе бъркайте те искат земя от турска територия това никоя държава в света няма да си го позволи за разлика от кюрдите малцинствата в българия нямат такъв дерт никой не иска да се отдели като държава и са по верни на родината си от много уж патриоти
119
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Популизъм, популизъм, популизъм... трябвало да се разбият махалите... А след това? Май само си дрънкаме, без да мислим за последствията. Тези хора, като им разбием махалите, къде си мисли гусин Джамбазки че ще идат? Нека позная - гусин Джамбазки казва да ги върнем на Индия.
118
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ги разбивай бе дори ги събери на едно място,че плъзнаха навсякъде.Пък после ще видим.
117
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разни индивидууми подкрепят смъртното наказание, но само когато се отнася до другите. Лицемерие...
116
3
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Pinochet 125 Най хубавото на соца беше, че никога няма да се върне.
115
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как призивите за рушене на Джамбазки се различава от рушенето на ромите?По какво едно убийство е различно от смъртната присъда?Подобни титани на мисълта могат на воля да ръсят простотии, но трябва да са наясно, че моралната и историческата отговорнсто за такива думи вече ще е лична, не на едро- на цял народ.
114
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джамбазки - евтин популизъм за наивници.
113
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво и на Симеонов...всички българи сме съгласни, че трудовите добавки ни карат на мързел...:-) :-) :-)