Джамбазки скочи: Циганските махали трябва да се разбият!

Привърженик съм на смъртното наказание, каза той пред Bulgaria ON AIR
24 юли 2017 12:45, Златко Желев
210

13782 гледания   |  Още видео

Циганските махали трябва да се разбият, така че да не са на едно място и престъпниците да бъдат наказвани, а не да продължават да вилнеят. Ако продължаваме да се чудим какво ще стане, ако криминално проявени типове се разхождат по улиците - ще загинем. В българската ромска махала има изострена битова престъпност и липса на основни за обществото ни ценности.

Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на "България сутрин".

"Аз съм привърженик на смъртното наказание. Докато продължаваме да бъдем статистици, българското общество се разпада. Битовите скандали замазват престъпността и истински хора загиват. Това е липса на правосъдие", категоричен бе Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Според него интеграцията на ромите в обществото никога не е имала шанс да успее, тъй като е паднала жертва на корупция от самото си раждане.

"Циганската интеграция беше започната фалшиво, проведена фалшиво и средствата за нея бяха откраднати от шепа негодници", посочи той.

Публикациите в социалните мрежи на Джамбазки и изказванията му по медиите провокираха ответна негативна реакция. Петиция, инициирана от Владислав Панев от "Зелените", иска оставката на Ангел Джамбазки, тъй като, според тях, той провежда антиромска политика и използва езика на омразата.

"Не може клеймото за цялата престъпност да бъде хвърляно върху една етническа група. Не може един евродепутат да използва езика на омразата. Всеки трябва да си понесе заслуженото, но не може една общност да бъде третирана като вечно престъпна", отбеляза Панев пред репортера на Bulgaria ON AIR Михаела Карабельова.


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"А защо да не ги разбият? Егати държавата! Аз като строя трябва да съм си
купил земята, разрешения и още много други за които плащам.Не са ли законите за всички?"
---
Ами защото много хора нямат от къде да ги извадят тези пари,а и защото сте балами,че се оставяте да ви цоцат отвсякъде,без да си задавате въпроси.Едни организации дори не направихте за защита на правата ни в държавата,по подобие на ***
113
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Джамбазки! Всички българи са зад него!
112
2
 
17
 
! Отговори
Анадолски преди 2 години
"А защо да не ги разбият? Егати държавата! Аз като строя трябва да съм си купил земята, разрешения и още много други за които плащам.
Не са ли законите за всички?"

Прав си колега...Ама асъл въпроса е Къде са били държавните органи, още като са почнали да ги строят??? Никой не е видял така ли??? Вие вместо да протестирате пред турско ми консулство на граници и тн...Протестирайте пред парламента!!! Джамбаза да иска сметка от управниците на времето, където си затворили очи за нелегалните строежи!!
111
6
 
30
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 2 години
-Твърдо съм зад Джамбазки - да допълня -ако се стигне до война то тя няма да е гражданска- защото едните са граждани - а другите са всичко друго но НЕ И ГРАЖДАНИ- те нямат лични карти -те не плащат данъци ,те не работят, те не допринасят с нищо на БГ икономиката - Те всички са болни с инавалидни пенсии благодарение на Бялата Мафия-
110
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се разбият, и какво от това, патриотарите и Джамбазки пак ще продължат да подкрепят кабинета...
109
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбий ги бе джамбазки, обаче на багера да си ти:-) :-) :-) абе вие българите сте ми много интересни...сами си създавате проблема:-) :-) :-) Аре бе давайте влезте в махалите да ви видим, докарайте и танк:-) :-) :-) най-много ромите като го видят да си зададът въпроса "Оо колко пари ще струва само това желязо" :-) :-) :-)
108
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ги разбият,какво печелят?Нищо.Имат ли програма за разселването им по други жилища,имат ли програма за децата и семействата им,след разбиването на жилищата им?Нямат.Е,тогава?Само пушек вдигат,за пред очите на публиката.
107
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не са ни проблем шведите.
нашият враг е пенев и пеневци по етажите продажници.
с тях,ако се справим апахите са лесни.
106
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Shark ТИ КАЗВА ЧЕ НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА НА КЮРДСКАТА ПАРТИЯ ДА УПРАВЛЯВА ТУРЦИЯ, ТАКА ЧЕ ГАНЪОВЕЦА ТУКА СИ ТИ"

Той ме е попитал дали ИМА:-) :-) :-) А за да управляват "умнико", трябва да са получили най-много гласове ТЕ!!!
Те, едвам вленаха в парламента, защо западните медии не пишат от кюрдските местности колко процента са гласували за Кюрдската Партия и колко за партията на Ердоган!!???:-) :-) :-) :-)
105
15
 
5
 
! Отговори
www преди 2 години
А защо е така, питайте българите, които от десетилетия маргинализират *аката общност. Резултата е налице, а на Джамбазки мястото му е на подсъдима скамейка, не пре д камерите на телевизията.
104
4
 
3
 
! Отговори
extremist преди 2 години
До Анонимен 118 : Shark ТИ КАЗВА ЧЕ НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА НА КЮРДСКАТА ПАРТИЯ ДА УПРАВЛЯВА ТУРЦИЯ, ТАКА ЧЕ ГАНЪОВЕЦА ТУКА СИ ТИ
103
3
 
19
 
! Отговори
extremist преди 2 години
ОЩЕ ПРЕЗ КОМУНИЗМА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ НИКОЙ ДА СПИРА РОМ С ЖЕЛАНИЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ. ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ВИДЯХ .....ЕДИН ТАКЪВ РОМ (ЧОВЕКА СЕ ОЖЕНИ ЗА БЪЛГАРКА И НЕ ПОДДЪРЖА КОНТАКТИ С НИТО ЕДИН ДРУГ РОМ ОТ РОДАТА ЩОТО КАКТО КАЗВА: "ДЪРПАТ МЕ НАЗАД")
102
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Shark доста хора са дали плюс:-):-):-)това е едно доказателство, че има много , които не знаят, че в Турция има Кюрдска Партия...
101
2
 
7
 
! Отговори
До Shark преди 2 години
Вземи си турско граждансво и заповядай да гласуваш за HDP или за който искаш...:-):-):-) Имало ли е кюрдска партия...Има Пурко ИМА и това има...вие Ромска имате ли? :-):-):-) Време е да се отвори "Шекер" Партия...
100
3
 
33
 
! Отговори
extremist преди 2 години
ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО РАЗБИВАНЕТО НА РОМСКИТЕ МАХАЛИ И ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА РОМСКИТЕ ИЗДРЪЖКИ ОТ ДРУГОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ
99
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С риска да прозвучи като проповед ще ви кажа, че ако спасите ромите ще спасите и себе си.
Ако не се научите да виждате другите хора като еднакви и близки на вас, да ги виждате като себе си, няма да отървем от мъките.
А разликите , етикетите, които постоянно ни лепят, създават потенциал за напрежение и енергия за сблъсъци, от които не печелем ние.
И вече беше написно- ромите ли докараха България до дъното?
98
1
 
9
 
! Отговори
До Shark преди 2 години
От Анадолски
"А в Турция етническа партия имате ли си? Кюрдите имат ли си партия! И може ли ние от България да се намесим във вашите избори и да дойдем с автобуси да гласуваме. Без да знаем и една турска дума!! А!!!!!"

Много си изостанал в нещата...Има кюрдска Партия ДА...(HDP) с начело със Селахаддин Демирташ.... Ако имаш гражданство!!!...Заповядай да гласуваш за тази партия...!!! Преди да критикуваш с мисълта..."сигурно няма" провери има гугъл...
97
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато продължаваме да бъдем статистици, българското общество се разпада.
..

че кой го разпадна това общество ве, *** ? нали ти, ония 240 разбойника и още 3 пъти по толкова, дето са им в сянка - унищожихте, ограбвайки хората през банките, през данъци, през цените на ток, вода, парно и газ !
нали вие го направихте това!
сега виждайке, че хората вече не ви бръснат за слива, не ви гласуват, не взимат кредити - рекохте, че е време "да се затегнат гайките", защото става опасно ... за вас!
96
8
 
11
 
! Отговори
Джамбаз ефенди преди 2 години
По отношение на ромската престъпност съм съгласен с джамбаз ефенди.
Но....джамбаз с пия шоп.ари ставаш банален бе брътчед!
Ти първо върни милиардите откраднати от преди 30 години, а и ся случая с милиардите от ктб?! Тамам мъ джамбаз аркадаш?
..те ли изнесоха милиардите на България?
Те ла си вреалната власт, където генерират ежедневно корупция ввисоките етажи на власта?
Те ли са Мутрите навсякъде- ала Самоковеца темподобни????
Джамбаз ти не си патриот, ☺ ти си пишман Расист!
95
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напротив-пълно яко и безкомпромисно физическо капсулиране под пълен КОНТРОЛ !!