Джамбазки скочи: Циганските махали трябва да се разбият!

Привърженик съм на смъртното наказание, каза той пред Bulgaria ON AIR
24 юли 2017 12:45,
210

Циганските махали трябва да се разбият, така че да не са на едно място и престъпниците да бъдат наказвани, а не да продължават да вилнеят. Ако продължаваме да се чудим какво ще стане, ако криминално проявени типове се разхождат по улиците - ще загинем. В българската ромска махала има изострена битова престъпност и липса на основни за обществото ни ценности.

Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на "България сутрин".

"Аз съм привърженик на смъртното наказание. Докато продължаваме да бъдем статистици, българското общество се разпада. Битовите скандали замазват престъпността и истински хора загиват. Това е липса на правосъдие", категоричен бе Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Според него интеграцията на ромите в обществото никога не е имала шанс да успее, тъй като е паднала жертва на корупция от самото си раждане.

"Циганската интеграция беше започната фалшиво, проведена фалшиво и средствата за нея бяха откраднати от шепа негодници", посочи той.

Публикациите в социалните мрежи на Джамбазки и изказванията му по медиите провокираха ответна негативна реакция. Петиция, инициирана от Владислав Панев от "Зелените", иска оставката на Ангел Джамбазки, тъй като, според тях, той провежда антиромска политика и използва езика на омразата.

"Не може клеймото за цялата престъпност да бъде хвърляно върху една етническа група. Не може един евродепутат да използва езика на омразата. Всеки трябва да си понесе заслуженото, но не може една общност да бъде третирана като вечно престъпна", отбеляза Панев пред репортера на Bulgaria ON AIR Михаела Карабельова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да са получили ромите, те не са си го взели сами ,а са им го дали тези, които вие избирате на избори, нали?Защо и дадохте правото и силата да го правят? И сега пак на тях разчитате да ви " "отърват" от това, което сами са създали?Ромите и ние имаме един и същ проблем и той е в парламента. А кой ги вкарва там? Бюлетините не миришат нали?И това мнение няма партийна окраска, от която и партия да се бяха изцепили с такова предложение, реакциатя ми щеше да е същата.
91
6
 
13
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До Анадолски. А в Турция етническа партия имате ли си? Кюрдите имат ли си партия! И може ли ние от България да се намесим във вашите избори и да дойдем с автобуси да гласуваме. Без да знаем и една турска дума!! А!!!!!
90
14
 
6
 
! Отговори
гафурикс преди 6 години
какъв депутат е тоя бе какви думи му излизат от устата няма ли някой да го съди бе тоя говори като чели е израснал в катуна беее
89
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обаче си личи, че е с махмурлук.
88
14
 
6
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
Докато в България има политици, които водат политика върху етноси...няма да имате Оправия!!! Колеги...ние в Турция също имаме Национална Партия, патриоти с начело Девлет Бахчели...но до сега тази партия не си е водила политика върху етноси...нито срещу роми, нито срещу кюрди или др...Докато там в устата на патриотите само турци и роми...друго не знаят...я направи нещо друго бе...А то правят де...ще Ви махнат трудовите добавки...Честито!
87
1
 
12
 
! Отговори
МЮМЮН преди 6 години
КАК ША НИ РАЗБИВАТИ МАХЛИТЕ ВА ? СТИГА СТЕ МИСЛИЛИ ГЛУПУСТИ,А РАБОТЕТЕ НА ПО 2-3 РАБОТИ,ЗА ДА ПЛАЩАТЕ ПОВЕЧЕ ДАНЪЦИ,ЗА ДА МОЖИ НИЙ РОМИТЕ ДА ПОЛУЧАВАМИ ПО-ГОЛЕМИ ПОМОЩИ-ПО 2-3 ХИЛЯДИ ЕВРО КАТО В ЕВРОПА .СТИГА СТЕ НИ ОГРАНИЧАВАЛИ СВОБОДИТЕ-ИСКАМИ ДА МОЖЕМ ДА СИ СТРОИМ КЪДЕТО ПОИСКАМЕ КЪШИ,ДА МОЖЕМ ДА КРАДЕМ КАКВОТО СИ ПОИСКАМЕ,ДА МОЖЕМ ДА ИЗНАСИЛВАМЕ И УБИВАМЕ БЕЗНАКАЗАНО-КАКТО СИ Е ДО СЕГА . А БЪЛГАРИТЕ РАБОТЕТЕ ПОВЕЧЕ И НЕ НИ ПРЕЧЕТЕ
86
2
 
13
 
! Отговори
чипиша преди 6 години
За КТБ нито дума,за там му миришат краката,за репресиите на банките ,за репресиите на колекторски фирми нито думичка,за това ,че трибуквени варненски бандити пращат двуметрови горили с черни джипове да заплашват и бият длъжници пълно мълчание.Един от тези патриоти не отиде есента на порт варна да снима километричните опашки от зърновози да види как се изнася българската пшеница,щот им миришат краката
85
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джамбазки скочи... от уютния си офис в Брюксел, откъде не си подава носа.
84
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз съм за смъртноно наказание, но да се приложи на всички политици управлявали през последните 30 години. Аз съм за но ако почнем от тях!Това е най-смисленият коментар дотук.
83
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
джамбазки е лаладжия, но не се сещам как цензузирано да определя поведението на зелените!за 1 минута слава са склонни всякакви глупости да изприказват, а проблема го има.
82
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не са 30 години, поне 60 години са.Още 1960те, *** усещат, че положението е на зле. Дядо ми е работил по назначение в Самоковско и си спомня, че още тогава районът си е бил ромски, ама здравата.Виждаш резултата - набутаха ги в градовете, милицията уж бдеше, уж ги образоваха и какво - нищо. Един проф. Чирков, другото още си върти метлата.
81
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше десетилетие на интеграцията/при правителството на Симеон /където се наляха милиони,но нищо не се случи.Вече 30 години някой се опитва да ги интегрира,като им подава само моркова,а за тоягата забрави.Всички виждаме какъв е резултата.Тези хора така искат да си живеят-от помощи,от кражби,от ало измами.Те не искат да учат и да работят-за това са нужни усилия,които не искат да положат.Държавата да престане да си затваря очите и да налива пари в бездънните им джобове без полза.
80
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интеграцията няма да се получи. Образованието също. И да рабтят могат тези които са ходили на гурбет. Другите просто не искат. Да се краде и *** не е толкова трудоемко. В Китай лесно си ограничиха раждаемостта. Тук на нас такива "български" граждани не ни трябват, тях само ги интересува да паразитират на гърба на българите. Като живеят в България да спазват законите и. Ако не -затвор, глоби и всякакви други наказания докато се научат. Правата на човека важат за човеците, за други няма права
79
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джамбаски ,не демагогствай !- знаеш това и да искаме няма как да стане .Всички роми на РАБОТА на полето -лук,картофи,домати и тн.,защото сега глей как сме ги охранили "социално слабите" и се скитат без работа и се множат .Никакви помощи за ,който не Работи -само така ще ги вкараме в пътя!
78
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие не виждате голямата заплаха, ако се съгласите стова, просто защото уж ви устойва и във ваш интерес, давате прекалено голяма власт в ръцете на един или няколко човека.Законите са за всички и политиците НЕ СА НАД ТЯХ.това клони към диктатура.Прекалено много "инциденти" предизвикани от роми препълваха ефира, нагнетява се напрежение и сега, с цел да бъдете защите, ви предлагата нещо мракобесно.Елементарният въпрос ЗАЩО ТЯХ НЕ ГИ ЛОВИ ПРАВЪСЪДИЕ, ЛИПСВА.КОЙ РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ? Кой е държават
77
4
 
5
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
От Анадолски"В ТУРЦИЯ КАК ТАКА РОМИТЕ РАБОТЯТ ДОБРОВОЛНО ?! "Ти в началото на текста си дал отговора на този въпрос...ЗАЩОТО НЕ СА ДИСКРИМИНИРАНИ! Нито от политици нито от самото население...Факт е, че и държавния контрол е по добър върху тях...например, ако не си плащатат тока и водата се наказват според закона, или ако не си пращат децата на училище им се спират добавките и тн. И частните фирми приемат роми във фирмите им, в "румели тв" имат програми и тн...Дефакто нямаме проблем с тях!
76
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джамбазки е един лаладжия. Нали са във властта сега, защо само говори?
75
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко което казва Джамбазки е точно така. Трагедията е, че от всички политици само той единствен е в реалния свят. Всички останали са в офшорния, барабар с Бойко Тиквата и Корнелия Лъжата. Това е потресаващо!
74
2
 
13
 
! Отговори
преводач от еврогейс преди 6 години
Какъв езика на омразата е това?! Всеки нормален човек е съгласен с твърденията на Джамбазки, които освен всичко друго са УМЕРЕНИ. Искал смъртно наказание - голяма работа, почти всеки иска същото.-------------------------------------------"Език на омразата" е, когато казваш, че не искаш "роми" и "бежанци" да живеят на твоя сметка и за разтуха, да те грабят, бият, убиват, безнаказано.
73
0
 
8
 
! Отговори
Край преди 6 години
В България наказанията са практически две - глоба и затвор. Глоба ром не е плащал от 30г. Чиновниците си пишат актове ромите ги хвърлят - пари от тях не могат да се съберат. Затвора за някой е по-добър от дома им. Наблюденията са че есенно време роми масово правят золуми за да изкарат зимата на топло.В страни в които има подобно население има бой с пръчка, ръце се режат, принудителен труд и даже смъртно наказание. - все неща забранени от ЕС.