Джамбазки скочи: Циганските махали трябва да се разбият!

Привърженик съм на смъртното наказание, каза той пред Bulgaria ON AIR
24 юли 2017 12:45, Златко Желев
210

13221 гледания   |  Още видео

Циганските махали трябва да се разбият, така че да не са на едно място и престъпниците да бъдат наказвани, а не да продължават да вилнеят. Ако продължаваме да се чудим какво ще стане, ако криминално проявени типове се разхождат по улиците - ще загинем. В българската ромска махала има изострена битова престъпност и липса на основни за обществото ни ценности.

Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на "България сутрин".

"Аз съм привърженик на смъртното наказание. Докато продължаваме да бъдем статистици, българското общество се разпада. Битовите скандали замазват престъпността и истински хора загиват. Това е липса на правосъдие", категоричен бе Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Според него интеграцията на ромите в обществото никога не е имала шанс да успее, тъй като е паднала жертва на корупция от самото си раждане.

"Циганската интеграция беше започната фалшиво, проведена фалшиво и средствата за нея бяха откраднати от шепа негодници", посочи той.

Публикациите в социалните мрежи на Джамбазки и изказванията му по медиите провокираха ответна негативна реакция. Петиция, инициирана от Владислав Панев от "Зелените", иска оставката на Ангел Джамбазки, тъй като, според тях, той провежда антиромска политика и използва езика на омразата.

"Не може клеймото за цялата престъпност да бъде хвърляно върху една етническа група. Не може един евродепутат да използва езика на омразата. Всеки трябва да си понесе заслуженото, но не може една общност да бъде третирана като вечно престъпна", отбеляза Панев пред репортера на Bulgaria ON AIR Михаела Карабельова.


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
8
 
! Отговори
Край преди 1 година
В България наказанията са практически две - глоба и затвор. Глоба ром не е плащал от 30г. Чиновниците си пишат актове ромите ги хвърлят - пари от тях не могат да се съберат. Затвора за някой е по-добър от дома им. Наблюденията са че есенно време роми масово правят золуми за да изкарат зимата на топло.
В страни в които има подобно население има бой с пръчка, ръце се режат, принудителен труд и даже смъртно наказание. - все неща забранени от ЕС.
73
0
 
15
 
! Отговори
за дезинтеграция съм преди 1 година
да им се спрат (законно) парите ("соц.помощи", "майчински", "детски"(до второ дете) "инвалидни", "първи учебен ден", "за дърва"...). Да им се спре тока и водата, докато не ги плащат, да ограничат медицинските услуги за неосигурени... Да им вземат фалшивите книжки и дипломи... Да им се разрушат незаконните къщи... И те бързо бързо, ще се изнесат сами къмту по-"толерантния" "запад". Там да ги обучават да редят паваж, както ни препоръчват тукашните нпо-рки
72
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...те махали трябва да се разбият.Не може в европейска страна,в 21 век да има гета,където няма правила,където всеки си прави каквото поиска,където жени ходят с бурки,а мъжете се радикализират,където никой за нищо не плаща,обсебват държавни и части терени за да си строят колибите,раждат на невръстна възраст и това не се счита дори от държавата за педофилия,а всички ние им плащаме масрафа.Трябва да се сложи край на тази анархия,докато не е станало късно.
71
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв езика на омразата е това?! Всеки нормален човек е съгласен с твърденията на Джамбазки, които освен всичко друго са УМЕРЕНИ. Искал смъртно наказание - голяма работа, почти всеки иска същото.
70
0
 
1
 
! Отговори
До 78 преди 1 година
А ти знаеш ли кои са мафията?Защото част от тях ги знаем,но други здраво ги крият.Ако знаеш КОЙ представлява мафията не е зле да ни светнеш.
69
0
 
2
 
! Отговори
Sando преди 1 година
S **** mahali treabva I Bulgaria dase vadvori red!
68
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз съм за смъртноно наказание, но да се приложи на всички политици управлявали през последните 30 години. Аз съм за но ако почнем от тях!
67
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смъртното наказание не може да се върне,но има доживотни присъди за престъпниците,а там в затвора за да им дойде акъла трябва да работят,за да си изкарват прехраната,а не държавата да ги хрантути.
66
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този не беше ли с Бюрека по едно време, същият Бюрек финансиран от мафията и КТБ!?!?!?!
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВМРО не управлява ли в вече 3 месеца!? Джамбаски да кажи какво свъришха за 3 месеца!? Защото нещата в държавата стават все по-зле!!!
64
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пожелавам на всички нормални българи, турци и роми здраве и щастие и в бъдеще да живеем в една по-нормална, по-богата и по-добра страна, където българи, турци и роми да живеем заедно и в мир! Престъпниците в затвора!
63
0
 
12
 
! Отговори
Димитър Стамбо лов преди 1 година
Е добре де ждамбаз, казваш че имало пари за печките за да бьдат интегрирани! Защо не казваш имената на мошениците които са прибрали огромната плячка милиони евра?
62
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този така говори, все едно партията му в момента не управлява!? Баси нагляра!
61
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не одобрявам подобна разправа с хора, живеещи с страната, само защото ако това стане факт, утре ние може да се окажме на тяхно място.
Това е толкова примитивно като да си изгориш юргана заради бълхите.
А къде жма докато се развъждаха, а от къде ги прихвана?
Защото престъпикът няма етнос и той подлежи да наказание според закона., но тоя закон е безсмислен ако не се прилага.
А съгласете че той не прилага не защото в изпълнителната власт е пълно с роми.
Нали? Утре може да сте вие цапащите ...
60
3
 
5
 
! Отговори
Фгггг преди 1 година
Тоя не го ли избраха с оарите на Бареков от КТБ?
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тоя Джамбазки какво работи? По фамилията ли да разберем? Ходил ли е войник?
58
2
 
5
 
! Отговори
Lora преди 1 година
Партията на г-н Джамбазки е в правителството. Имат и право и власт да направят ромската интеграция работещ процес. Г-н Джамбазки е умен човек, с опит - нека да предложи програма за интеграция, която да не падне жертва на корупцията. Това с премахване на махалите го пробваха комунистите преди 10 ноември - не проработи. Трябва образование и премахване на дискриминацията.
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като толкова ви харесва как работят, даваме ви нашите
56
0
 
5
 
! Отговори
Исти преди 1 година
Нищо не става с лозунги и закани- гласувайте закон,че ще давате детски само за първо дете: Българите с детски и без детски не раждат деца,а детските надбавки станаха бизнес на ромеите! Има и по-добър вариант: законът да е валиден само за онези "Български граждани",които не са Българи родом. Вие изберете кой вариант ще ви устрои и гласувайте закона веднага,без никакво забавяне- нищо не правете без закон за да не излезе ялово като "Възродителния процес",а си опичайте работата отвсякъде!
55
0
 
9
 
! Отговори
Димитьр Стамбо лов преди 1 година
до 61!
Джамбаза за прьв пьт си призна че е имало пари за интеграция за * но дефакто някои (мутри) са ограбили парите отпуснати за интеграция за ромското общество! Срам и позир е да си мутра ген!