Джамбазки скочи: Циганските махали трябва да се разбият!

Привърженик съм на смъртното наказание, каза той пред Bulgaria ON AIR
24 юли 2017 12:45,
210

Циганските махали трябва да се разбият, така че да не са на едно място и престъпниците да бъдат наказвани, а не да продължават да вилнеят. Ако продължаваме да се чудим какво ще стане, ако криминално проявени типове се разхождат по улиците - ще загинем. В българската ромска махала има изострена битова престъпност и липса на основни за обществото ни ценности.

Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на "България сутрин".

"Аз съм привърженик на смъртното наказание. Докато продължаваме да бъдем статистици, българското общество се разпада. Битовите скандали замазват престъпността и истински хора загиват. Това е липса на правосъдие", категоричен бе Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Според него интеграцията на ромите в обществото никога не е имала шанс да успее, тъй като е паднала жертва на корупция от самото си раждане.

"Циганската интеграция беше започната фалшиво, проведена фалшиво и средствата за нея бяха откраднати от шепа негодници", посочи той.

Публикациите в социалните мрежи на Джамбазки и изказванията му по медиите провокираха ответна негативна реакция. Петиция, инициирана от Владислав Панев от "Зелените", иска оставката на Ангел Джамбазки, тъй като, според тях, той провежда антиромска политика и използва езика на омразата.

"Не може клеймото за цялата престъпност да бъде хвърляно върху една етническа група. Не може един евродепутат да използва езика на омразата. Всеки трябва да си понесе заслуженото, но не може една общност да бъде третирана като вечно престъпна", отбеляза Панев пред репортера на Bulgaria ON AIR Михаела Карабельова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
12
 
! Отговори
Край преди 6 години
До Горбетчия. Не съм Расате ама да ти отговоря. В Турция ромите и подобните на тях народности работят щото има здрав ред. Като пипнат чуждо и после не им остава здраво кокалче по крадливата ръчичка. И вярно работят. Те и в България работеха...
51
2
 
10
 
! Отговори
Край преди 6 години
Не съм съгласен Ердогане. В Турция живеят много народности и от тях има една прослойка наречени "бели турци" - тази прослойка управлява Турция от средновековието до сега. В голямата си част това са приелите исляма ромей, много от които и с българска кръв.
50
0
 
9
 
! Отговори
До 59 преди 6 години
И защото си имаме незаконна етническа партия,която ги насъсква здраво и ги толерира законово.А шерифа има "по-важна" работа,че да се занимава с проблемите на НЕ богоизбраните из "прованса".
49
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
явно са свършили парите за РОМСКОТО ВКЛЪЧВАНЕ с покрепата на знаете койи понеже вложената сума не доведе до чакания резултат, разчитат тлеещото напрежение да взриви бурето с барута.Разделай и владей омразата, която предварително си посял.$патриот е душа дава...$и заплата взима.
48
3
 
7
 
! Отговори
Край преди 6 години
ААААА добър ден. Разбира се че Турция има повече успехи в интеграцията от всички в ЕС взети заедно. С около 20-30 % бели турци - Турция вдига мост след мост на Босфора, прави всички марки коли истрои най-голямото летище в света.
47
0
 
5
 
! Отговори
до Анадолски преди 6 години
Защото в България са елемент на хибридния геноцид над българския народ, наред с макрограбежите, унищожението на армията, здравеопазването, образованието. социалната сигурност, промишленост... Толерирането на чалга, наркотици, престъпност, геЮвщина, ментета, разврат...
46
3
 
5
 
! Отговори
Край преди 6 години
Основната пречка пред интеграцията на ромите е ЕС и правилата за живот които налага на всички членки. От ЕС си получава заплатата и ДЖамбазки.
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Otkoga GURBE,TDJI.Q e mrusna duma ta izlizat zvezdichki a jurnalqta ha ha ha ha
44
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джамбазки да ходи да разбива първо други вонящи краставичарници. Голям патриот, знаЙш !
43
7
 
6
 
! Отговори
Днес преди 6 години
Джамбазки е идиото от друга порода.
42
3
 
15
 
! Отговори
Край преди 6 години
Турция при население което около 70% е подобно на ромското постига успехи в икономиката и като цяло е в подем. Това е защото има ред и държава. В НК няма наказание бой ама си е в реда на нещата на задържания да не му остане здрав кокал. И Няма кой да слуша Турски хелзински комитет.
41
3
 
12
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
Защо само България има проблем с ромите?В Турция до сега никой не е излязъл на протест срещу тях и обратното.Плащат си тока, водата, учат поне до 8 клас, раждат деца под 18 рядко, но момиче ако роди под 18 прибират му мъжа!Хората тук се разбират с тях, дава им се възможност на работа, но не само както е там в Честотата,има шофьори по градски транспорти, правят си програми по телевизиите!Занимават се с земеделие и по пазарите си продават реколтата!И това е заради добра политика и отношение!
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГУРБЕТЧИЯERDOGAN ti e vzel akula,da choveka raboti za naroda i stranata si a ne pluye kat teb bezrodniko
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BHK ZASHTITAVA INTERESITE NA ROMITE BEZPLATNO,A BALGARITE NYAMAT PARI ZA ADVOKAT.
38
1
 
13
 
! Отговори
Край преди 6 години
Като обвиниха Турция че е недемократична посланик Гьокче каза нещо много важно: "Турция търси своя баланс между СИГУРНОСТ и СВОБОДА". Всяко общество решава само за себе си къде е този баланс. България живее в наложен от ЕС баланс който е подходящ за германци, но свободата в повече при българите ражда свободия а при ромите - диващина. В системата от наказания които се ползват у нас сега няма наказание което да стресне ромите и 1/5 от българите. При глоба - умират от смех.
37
1
 
10
 
! Отговори
толерантен преди 6 години
Нема нужда да се разбива нищо. Най-лесно е, да им се спрат (законно) парите ("соц.помощи", "майчински", "детски"(до второ дете) "инвалидни", "първи учебен ден", "за дърва"...). Да им се спре тока и водата, докато не ги плащат, да ограничат медицинските услуги за неосигурени... Да им вземат фалшивите книжки и дипломи... Да им се разрушат незаконните къщи... И те бързо бързо, ще се изнесат сами къмту по-"толерантния" "запад".Но Джамбазки явно е поредният набеден, назначен за "патриот", който вме
36
0
 
1
 
! Отговори
jh преди 6 години
Зелените , Панев ??!! Няма ли край тая *** ?!
35
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Джамбаски не помни какво се случи с Югославия. И там Милошевич искаше да унищожава етноси и да разбутва, а сега Сърбия е по-малка от Бългаия, без излаз на море, скарана с всичките си съседи, извън ЕС и НАТО. При евентуална гражданска война България ще заприлича на Сирия. В кютека освен турци, българи, роми, ще са намесени Турция, Русия, ЕС, САЩ... Русия взима Черноморието, Турция - Кърджали и Разград, а остатъка ще си го делят българи и роми, разделени със стена като в Израел/Палестина..
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според новия закон, такса смет ще се събира на глава от населението. Мypгавите , които цапат най-много познайте обаче дали ще го платят :D
33
0
 
6
 
! Отговори
Циник до гурбетчия преди 6 години
...ъхъм....разбиране и любов...докато те ВЕЧЕ ЕЖЕДНЕВНО УБИВАТ, И КРАДАТ!Теб верно не те слуша куфалницата - хапе те силно!