Джамбазки скочи: Циганските махали трябва да се разбият!

Привърженик съм на смъртното наказание, каза той пред Bulgaria ON AIR
24 юли 2017 12:45,
210

Циганските махали трябва да се разбият, така че да не са на едно място и престъпниците да бъдат наказвани, а не да продължават да вилнеят. Ако продължаваме да се чудим какво ще стане, ако криминално проявени типове се разхождат по улиците - ще загинем. В българската ромска махала има изострена битова престъпност и липса на основни за обществото ни ценности.

Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на "България сутрин".

"Аз съм привърженик на смъртното наказание. Докато продължаваме да бъдем статистици, българското общество се разпада. Битовите скандали замазват престъпността и истински хора загиват. Това е липса на правосъдие", категоричен бе Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Според него интеграцията на ромите в обществото никога не е имала шанс да успее, тъй като е паднала жертва на корупция от самото си раждане.

"Циганската интеграция беше започната фалшиво, проведена фалшиво и средствата за нея бяха откраднати от шепа негодници", посочи той.

Публикациите в социалните мрежи на Джамбазки и изказванията му по медиите провокираха ответна негативна реакция. Петиция, инициирана от Владислав Панев от "Зелените", иска оставката на Ангел Джамбазки, тъй като, според тях, той провежда антиромска политика и използва езика на омразата.

"Не може клеймото за цялата престъпност да бъде хвърляно върху една етническа група. Не може един евродепутат да използва езика на омразата. Всеки трябва да си понесе заслуженото, но не може една общност да бъде третирана като вечно престъпна", отбеляза Панев пред репортера на Bulgaria ON AIR Михаела Карабельова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
13
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Някой преди мен май го каза - как аджеба си го представя Джамбазки това разбиване? Ще ги "пръсне" по "нормалните" квартали? Боже опази! Иначе с едри приказки - работа се не върши!Хората искат дела!И стига сте размахвали "сопата на гражданската война" ....по-добре ли е да ви избиват, крадат, и насилват - без страх от закон, последствия, и наказание??? И докога така??????????
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то излиза щом са една общност значи си внасят престъпници или ориентирани към престъпления елементи за да са третирани като вечно престъпна за оправдание що от другите и от тях самите колко е труден въпроса,че посягат първо на други,а като няма и на свои.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дирекно ша отида да живея в сентъра на София, *** държавата трябва да ми осигури жилище. И на мен маалата не ми аресва.
29
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ша го разбият маалата и ша одим сред българи да живеем. Ша ми дадат нов блок да живея. Ша са ми комшии българи. Ша са радвам многу.
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"И Ердоган е пръвърженик на смъртното наказание и той недолюбва кюрдите както Джамбазки ромите, но Ердо не е харесвам а Джамбаза има симпатизанти - да не е заради гледната точка ?"Колега Ердоган и населението недолюбва ПКК, не всеки кюрд подкрепя ПКК. Ние МРАЗИМ пкк, а не кюрдите! Защото ако ги мразихме всичките,нямаше да имаме кюрди полицаи, военни, и др държавни служители и тн. Защо от кюрдските местности повечето гласуваха за Ердоган, а кюрдската партия едвам влена в парламента?
27
11
 
10
 
! Отговори
Жоро София преди 6 години
На Джамбаски му е лесно живее в Брюксел има охрана и получава десетки хиляди евро заплата месечено. Нали като ги оставиш ромите и децата им без покрив ще озвереят бе!? Това важи не само за ромите ами и за всяко живо същество. Джамбаски иска да подпали искрата на гражданска война и да гледа доволно от Брюксел.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако законите дейтстваха за всички, нямаше да четем такива изцепки. А затвора наистина не е опция според мен, обществено плезен труд и това е, ама наистина труд не отбиване на номера, защото реално затворите са претъпкани с хора за които ние плащаме за да ядат. А те не дават нищо, опъни го на някой кър с мотиката, един домат да даде пак е файда.
25
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ще им разбивате махалите, фашисти? Само искате да създавате етническо напрежение! Оставете хората намира. В големи бели ще ни вкарате, патреоти! Ще забъркате гражданска война и ще ни скарате с Турция и тогава ще видете кон боб яде ли... Джамбазки се изживява като втори Милошевич
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хаха, ***, престъпници били.Сигурно, ама това подлежи на доказванепочни с нещо просто например откажете им да гласуват, нема нужда да ги убивате.ама пуста мазна копаня не е за изпускане.Лошото е, че стадото почна да мучи възторжено.
23
0
 
16
 
! Отговори
густо майна преди 6 години
вярно е преди имаше много ред и дисциплина. Спомням си като малки *** бяхме откраднали някакви лютеници и ракия от една изба в някаквъв блок в квартала,но ни спипа патрулката на улицата. После такива шамари изядохме в 5-то районно ,че никой от нас вече не е мислил за глупости. Вече сме големи хора с деца.
22
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какви махали кви 5лв, който неживее в законна къща и неплаща данъци - ВЪН !!! толкоз , Джамбаски е прав
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Ердоган е пръвърженик на смъртното наказание и той недолюбва кюрдите както Джамбазки ромите, но Ердо не е харесвам а Джамбаза има симпатизанти - да не е заради гледната точка ?
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"И МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАТО СЕ " РАЗБИЯТ " РОМСКИТЕ МАХАЛИ ,КЪДЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗПРЪСНАТИ И НАСТАНЕНИ СЛЕД КАТО В БЪЛГАРСКИТЕ МАХАЛИ НЕ ЖЕЛАЯТ РОМИ ОКОЛО СЕБЕ СИ ?!"Елементарно. Ще ги разселим, по квоти - в Германия, във Франция, в Белгия, в Испания...
19
7
 
7
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"Не може клеймото за цялата престъпност да бъде хвърляно върху една етническа група. Не може един евродепутат да използва езика на омразата. Всеки трябва да си понесе заслуженото, но не може една общност да бъде третирана като вечно престъпна", Много правилно...например джамбазки...ко ша правиш с милиционерите, които срещу пари вкарват нелегални, а??? И те ли са роми бе ***...???
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се нуждаем и от закони, колега.Нуждаем се от прилагането им."Силата на наказанието не е в неговата големина, а в неговата неизбежност"
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За "танцуващи" мечки направиха паркове, а за танцуващите мечкари кога? 4 лапи, погрижете се!
16
2
 
21
 
! Отговори
Българина преди 6 години
За умишлено убийство не знам какво друго заслужава човек освен същото. Гета не трябва да се сформират изобщо. Нужни са десетки мерки за да не се допуска. Събаряне на къщите, нямаш 8 клас отнемане на гражданството, нямаш 11 клас не можеш да гласуваш, 5 г нямаш осигуровки екстрадация в страна по желание, 3 пъти си в зарвора, четвъртия в мините до живот, защото си показал че не можеш да живееш в обществото и да се интегрираш. Имаш повече от в деца и родителите нямат 11 клас, в мините да ги издържаш
15
4
 
8
 
! Отговори
Беее преди 6 години
Джамбазки, ти голям пич излезе! Мачкай!Ние, овцете, чакаме нашия пастир да ни поведе!
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямаше и да чуеш, стефчо. Тогава нямаше ни фейсбук, ни смартфони :)
13
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само с подобни приказки и нула действия този клоун стана евродепутат и сега взима 8,000 евро месечно.Седи си в Брюксел и дава акъл, а в живота си работа за пет пари сигурно не е свършил.