Джамбазки скочи: Циганските махали трябва да се разбият!

Привърженик съм на смъртното наказание, каза той пред Bulgaria ON AIR
24 юли 2017 12:45,
210

Циганските махали трябва да се разбият, така че да не са на едно място и престъпниците да бъдат наказвани, а не да продължават да вилнеят. Ако продължаваме да се чудим какво ще стане, ако криминално проявени типове се разхождат по улиците - ще загинем. В българската ромска махала има изострена битова престъпност и липса на основни за обществото ни ценности.

Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на "България сутрин".

"Аз съм привърженик на смъртното наказание. Докато продължаваме да бъдем статистици, българското общество се разпада. Битовите скандали замазват престъпността и истински хора загиват. Това е липса на правосъдие", категоричен бе Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Според него интеграцията на ромите в обществото никога не е имала шанс да успее, тъй като е паднала жертва на корупция от самото си раждане.

"Циганската интеграция беше започната фалшиво, проведена фалшиво и средствата за нея бяха откраднати от шепа негодници", посочи той.

Публикациите в социалните мрежи на Джамбазки и изказванията му по медиите провокираха ответна негативна реакция. Петиция, инициирана от Владислав Панев от "Зелените", иска оставката на Ангел Джамбазки, тъй като, според тях, той провежда антиромска политика и използва езика на омразата.

"Не може клеймото за цялата престъпност да бъде хвърляно върху една етническа група. Не може един евродепутат да използва езика на омразата. Всеки трябва да си понесе заслуженото, но не може една общност да бъде третирана като вечно престъпна", отбеляза Панев пред репортера на Bulgaria ON AIR Михаела Карабельова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
24
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
Бяха ги разселили при нас в жК Тракия по първите етажи на почи всички блокове,но проблеми нямаше с тях никави,нито музика ,нито скандали и кражби. Тогава чичковците милиционери с бели жигулки биеха адски лошо и по много-имаше ред и спокойствие сред населението. Не бях чул за ромски золуми никъде.
11
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не да се разбият а да се on fire. Има и друг начин, да се събират на кораби и извозват до тяхната родина, Индия. Там ще им се израдват.
10
2
 
33
 
! Отговори
777 преди 6 години
Нъпълно съм съгласна с Джамбазки!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой сега е номер 1
8
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той е за смъртното наказание...леле Ангел небесен, ти нямаш никаква вина и си абониран за рая.Гнус!Има политици-има проблемНяма политици-няма проблем.Аз съм за това политиците да бъдат *** и Джамбаски би следвало дори сам да си купи въжето.
7
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде ще отидат , бе г-лавчо , като се разбият махалите? Нали по соц време се опитаха да ги разселват между българите и стана една- не е за разправяне!
6
4
 
19
 
! Отговори
пери преди 6 години
То от Брюксел много лесно се нарежда какво да стане тука.
5
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОКОГА ДЪРЖАВАТА ЩЕ ГИ ИЗХРАНВА С НАШИТЕ ПАРИ?
4
0
 
36
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
Много добре ,но медиите и интернет са пълни с празни пприказки вече 20 год и файда никаква! Верваме ти...
3
1
 
22
 
! Отговори
Лало преди 6 години
Нека си живеят там, но къщи ток и вода да са в стандартите и изискванията както към всички българи. Мисля, че бързо ще се намерят строители да им построят блокове само интегрираните да теглят здраво кредити!
2
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този педро може да отива в Махалата да разбива.
1
1
 
19
 
! Отговори
Футболен коментатор преди 6 години
Джамбазки скочи с глава!