Нотариалната камара: Боят над две жени - нагла демонстрация!

Пострадалата Валентина Механджийска остава в болница
Обновена: 24 юли 2017 21:13 | 24 юли 2017 21:00, Веселина Йорданова
68
Нотариалната камара: Боят над две жени - нагла демонстрация!
Снимка: архив, Ройтерс

Нотариалната камара на Република България изразява дълбокото си възмущение от бруталния акт на насилие срещу нашия колега - Валентина Механджийска, един от най-авторитетните и уважавани нотариуси в страната, и нейната дъщеря. Това заявяват от Камарата в декларация до медиите.

"Нанесеният побой над две беззащитни, лъчезарни жени е нагла демонстрация на незачитането на правовия ред в страната, на увереността, че някой скрит зад качулка може да се скрие и от закона", се посочва в документа.

Нотариалната камара апелира съответните правораздавателни органи да предприемат всички необходими действия за разкриването на извършителите на това престъпление и изразява пълната си подкрепа към усилията на органите на МВР, прокуратурата и българската съдебна система за наказване на виновните.

По-рано днес двете жени бяха нападнати и бити на столичния бул. "Драган Цанков". Пострадалите - майка и дъщеря, са с травми в областта на лицето и остават в болница.


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
4
 
! Отговори
Темида преди 1 година
незачитането на правовия ред в страната............благодарете на дружките си от "съда" ако има такова нещо в бг.
66
0
 
6
 
! Отговори
прост преди 1 година
Тая нотариална камера е по-нагла и дебелокожа и от демонстрацията на побойниците :)))
65
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
стига с кражбите на парите и имотите на хората
64
0
 
10
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 1 година
Тия имотни измами да не мислите, че стават без нотариуси?
Да сте видели осъден нотариус?
63
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не само ще ги бият, но и нещо друго ще ги правят ! Скоро такива неща трябва да се случат и с частните съдебни изпълнители ! На народа му опря ножа в кокала !
62
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
боят над жени не го одобрявам и толерирам,но боят над нотариуси със сигурност има причина и трябва да се проучи каква е.Някой е бил измамен и според него със съдействието и участието на нотариуса,или нотариуса е отказъл да влезе в схема за измами и така се пречупва позицията му.Тук е необходимо сериозно разследване не на боя а на причините за него,защото правната ни система е много опорочена
61
0
 
10
 
! Отговори
читател преди 1 година
Когато законите на държавата не работят, включва се законът на Линч.
60
2
 
13
 
! Отговори
нотариуси-кожодери преди 1 година
Я да попитам таксите при нотариусите кореспондират ли със средните/поне/ доходи на населението. За заверка на подпис в молба до съда 12лв-работа 20 секунди как ви се струва? Дори не се подписах пред него...И защо е нужна заверка, когото представям лично документа в съда и там ми проверяват личната карта??? Всички са навързани с една цел-да ни дерат кожите.
59
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откривайте сезона за алчни прокурори и съдии!
58
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Милите жени, какво им остава освен да възкликнат по остапбендерски. "Вече съм милионер, сбъдна се мечтата на идиота" Един бой ще го понесат. Колко му е. Къде, къде по страшни неща се случват. Да вземем убитата банкерка от един изтрещял от номерата им човечец.
57
2
 
31
 
! Отговори
ясно е! преди 1 година
Нотариус, ЧСИ, адвокат, прокурор, съдия и т.н., когато и да ги пребиеш все е късно, и те си знаят защо. Душмани!!!
56
2
 
14
 
! Отговори
Неа преди 1 година
Боят се прехвърли от лекарите към нотатиусите ....
55
2
 
29
 
! Отговори
Теди преди 1 година
Срещу 40 хил ставаш нотариус .Защо ми триете коментара ???
54
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
в бандитските среди, чат пат се изясняват отношения. не е ясно кои са по големи бандити в случая
53
3
 
27
 
! Отговори
Народен човек преди 1 година
Хайде холан!Нищо лошо не е станало!Както с "честният" си труд си заслужили парите,така си изпросили и боя!Защо за толкова години преход,не пострада някой обикновен,трудов човечец от някой град или село,дето едвам връзва двата края???Не е лошо да се замислят и някои други алчни хора,когато ги навести висшата справедливост,макар и не винаги под тази неприятна форма?!?!?!
52
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що бе,нали имали застраховка да ги пази,отнася се и за данъчните служители..
51
2
 
42
 
! Отговори
сократ преди 1 година
един нотариус в голям град до обяд си изкарва учителска заплата, даже и три заплати.
Кожодерска професия, заверяваш пълномощно и ти искат 60 лева, пълномощното е от четири изречения.Нотариалната камара действа на приниципа:гарван гарвану око не вади.
Одобрявам боя.Правосъдието не си върши работата, а взема по четири-осем месечни учителски заплати месечно. Бой му е майката.
50
2
 
37
 
! Отговори
вуйна пена преди 1 година
щом са ги били, значи нещо лошо някому са сторили.Има във всеки голям град по няколко с такава професия на които и бой е малко.И да се оплачеш от нотариус значи да се оплачеш на кучето, което ти е изяло салама.
49
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боже!Уважаван нотариус в БГ!Има ли поне един нормален българин или европеец,,който да твърди,че в българската правна система поне едно звено е "уважавано"?Перефразирайки мисълта на Хитлер за писателите,спокойно може да се каже " Чуя ли за български демократ- юристи,икономисти,финансисти,журналисти и т.н. "арт-политици"- веднага се хващам за револвера!Те си знаят защо!"Да унищожиш БГ-икономика,образование и здравеопазване,да унищожиш и прокудиш 4 млн българи от страната за 28 г- това е УЖАС!!!
48
0
 
26
 
! Отговори
Измамен преди 1 година
Скоро и със съдиите така!