Нотариалната камара: Боят над две жени - нагла демонстрация!

Пострадалата Валентина Механджийска остава в болница
Обновена: 24 юли 2017 21:13 | 24 юли 2017 21:00, Веселина Йорданова
68
Нотариалната камара: Боят над две жени - нагла демонстрация!
Снимка: архив, Ройтерс

Нотариалната камара на Република България изразява дълбокото си възмущение от бруталния акт на насилие срещу нашия колега - Валентина Механджийска, един от най-авторитетните и уважавани нотариуси в страната, и нейната дъщеря. Това заявяват от Камарата в декларация до медиите.

"Нанесеният побой над две беззащитни, лъчезарни жени е нагла демонстрация на незачитането на правовия ред в страната, на увереността, че някой скрит зад качулка може да се скрие и от закона", се посочва в документа.

Нотариалната камара апелира съответните правораздавателни органи да предприемат всички необходими действия за разкриването на извършителите на това престъпление и изразява пълната си подкрепа към усилията на органите на МВР, прокуратурата и българската съдебна система за наказване на виновните.

По-рано днес двете жени бяха нападнати и бити на столичния бул. "Драган Цанков". Пострадалите - майка и дъщеря, са с травми в областта на лицето и остават в болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
4
 
! Отговори
Темида преди 6 години
незачитането на правовия ред в страната............благодарете на дружките си от "съда" ако има такова нещо в бг.
66
0
 
6
 
! Отговори
прост преди 6 години
Тая нотариална камера е по-нагла и дебелокожа и от демонстрацията на побойниците :)))
65
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
стига с кражбите на парите и имотите на хората
64
0
 
10
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Тия имотни измами да не мислите, че стават без нотариуси?Да сте видели осъден нотариус?
63
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само ще ги бият, но и нещо друго ще ги правят ! Скоро такива неща трябва да се случат и с частните съдебни изпълнители ! На народа му опря ножа в кокала !
62
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
боят над жени не го одобрявам и толерирам,но боят над нотариуси със сигурност има причина и трябва да се проучи каква е.Някой е бил измамен и според него със съдействието и участието на нотариуса,или нотариуса е отказъл да влезе в схема за измами и така се пречупва позицията му.Тук е необходимо сериозно разследване не на боя а на причините за него,защото правната ни система е много опорочена
61
0
 
10
 
! Отговори
читател преди 6 години
Когато законите на държавата не работят, включва се законът на Линч.
60
2
 
13
 
! Отговори
нотариуси-кожодери преди 6 години
Я да попитам таксите при нотариусите кореспондират ли със средните/поне/ доходи на населението. За заверка на подпис в молба до съда 12лв-работа 20 секунди как ви се струва? Дори не се подписах пред него...И защо е нужна заверка, когото представям лично документа в съда и там ми проверяват личната карта??? Всички са навързани с една цел-да ни дерат кожите.
59
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откривайте сезона за алчни прокурори и съдии!
58
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милите жени, какво им остава освен да възкликнат по остапбендерски. "Вече съм милионер, сбъдна се мечтата на ***" Един бой ще го понесат. Колко му е. Къде, къде по страшни неща се случват. Да вземем убитата банкерка от един изтрещял от номерата им човечец.
57
2
 
31
 
! Отговори
ясно е! преди 6 години
Нотариус, ЧСИ, адвокат, прокурор, съдия и т.н., когато и да ги пребиеш все е късно, и те си знаят защо. Душмани!!!
56
2
 
14
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Боят се прехвърли от лекарите към нотатиусите ....
55
2
 
29
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Срещу 40 хил ставаш нотариус .Защо ми триете коментара ???
54
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в бандитските среди, чат пат се изясняват отношения. не е ясно кои са по големи бандити в случая
53
3
 
27
 
! Отговори
Народен човек преди 6 години
Хайде холан!Нищо лошо не е станало!Както с "честният" си труд си заслужили парите,така си изпросили и боя!Защо за толкова години преход,не пострада някой обикновен,трудов човечец от някой град или село,дето едвам връзва двата края???Не е лошо да се замислят и някои други алчни хора,когато ги навести висшата справедливост,макар и не винаги под тази неприятна форма?!?!?!
52
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що бе,нали имали застраховка да ги пази,отнася се и за данъчните служители..
51
2
 
42
 
! Отговори
сократ преди 6 години
един нотариус в голям град до обяд си изкарва учителска заплата, даже и три заплати.Кожодерска професия, заверяваш пълномощно и ти искат 60 лева, пълномощното е от четири изречения.Нотариалната камара действа на приниципа:гарван гарвану око не вади.Одобрявам боя.Правосъдието не си върши работата, а взема по четири-осем месечни учителски заплати месечно. Бой му е майката.
50
2
 
37
 
! Отговори
вуйна пена преди 6 години
щом са ги били, значи нещо лошо някому са сторили.Има във всеки голям град по няколко с такава професия на които и бой е малко.И да се оплачеш от нотариус значи да се оплачеш на кучето, което ти е изяло салама.
49
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже!Уважаван нотариус в БГ!Има ли поне един нормален българин или европеец,,който да твърди,че в българската правна система поне едно звено е "уважавано"?Перефразирайки мисълта на Хитлер за писателите,спокойно може да се каже " Чуя ли за български демократ- юристи,икономисти,финансисти,журналисти и т.н. "арт-политици"- веднага се хващам за револвера!Те си знаят защо!"Да унищожиш БГ-икономика,образование и здравеопазване,да унищожиш и прокудиш 4 млн българи от страната за 28 г- това е УЖАС!!!
48
0
 
26
 
! Отговори
Измамен преди 6 години
Скоро и със съдиите така!