Ангелкова доволна: Руснаците пак ни предпочитат

71 000 "братушки" са ни посетили за първите 5 месеца
26 юли 2017 19:53, Красимир Ангелов
35
Ангелкова доволна: Руснаците пак ни предпочитат
Снимка: БТА

През този сезон България се утвърждава като една от най-предпочитаните дестинации за туристите от Русия, заяви министърът на туризма Николина Ангелкова, която днес имаше среща с изпълнителния директор на TUI за Русия и ОНД Тарас Демура и с изпълнителния директор на TUI за страната ни Пламен Кацаров, съобщават от пресслужбата на Министерството на туризма.

Ангелкова информира, че към този момент летният сезон се движи повече от успешно и предварителните данни сочат очакван ръст между 7 и 10 на сто. Тя подчерта, че и през този сезон България се утвърждава като една от най-предпочитаните дестинации за гостите от Руската федерация.

"Руските туроператори наблюдават устойчиво търсене на почивка в България през настоящия летен сезон. Страната ни остава едно от най-предпочитаните направления за семеен туризъм", допълни министър Ангелкова.

По думите й статистиката за първите пет месеца сочи, че над 71 000 туристи от Русия са посетили страната ни, което е ръст от 6,4 на сто в сравнение със същия период за 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това грозното което по незнайни пътища го направиха министър, и лъжливо и крадливо. Нищо не в направили за да се регулират цените. Плащат и концесионери, тя дава на Батко, той изнася и отначало. Колко години все едно също? Може би 10. Да е решено нещо, да е спряно строителството, да е чисто морето? Важното е да се лъже,е всичко е ОК, да събират парички и да излъжат нова порция наивници за 2018.
6
1
 
8
 
! Отговори
Губим билиони в год преди 6 години
заради визите сме загубили около 2 трилиона живи долара интерполирани Подава природата..Около 6 000 000 руснаци ходеха само в АНталия годишно .. А БЪлгария цялата беше най известния руски курорт.заради визите само 0.071 человека с а посетили БОлгарияАМАн от *** във външно министерство..Цялото ни посолство в МОсква работи за турция подават експерти.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туризъм, имоти, руснаци .... хахаха! Добре дошли в култовия бар на Фланегън, който се прекръсти на Tourists & Dreams :)Идва някаква изтърбушена руска ***, английски *** и бг каруцар от прованса! Всичко се оказа една илюзия! А относно процентите ... мисля, че се преувеличава. Да живеят Кауфланд, Лидъл и Била ... само при тях има оборот!Да са ни живи и здрави Динко и Перата!Мисля да си продам каквото имам и да се махам!
4
6
 
11
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Явно си далече от туризма.Руснаците са най богатите туристи в БГ.
3
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябват ни богати туристи. Руснаците са бедни. Пръскат по-малко пари и от Българите. Пълнят магазините да пазарят за стайте.
2
1
 
7
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 1Вчера излезе статия за реклама на туризма в Ню Йорк.Прочети коментарите и ще разбереш защо няма реклама.Българина трудно вижда отвъд носа си
1
1
 
13
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
Тази яко е слънчасала. Радваме се на няколко хиляди руснаци... пътувам доста в Европа и САЩ. Никъде не съм видял една реклама за България. Виж това Сингапур, Полша, Сърбия, Малдивите, Турция ... как е положението с мазута по плажа днес Ангелкова