Иво Никодимов от болничното легло: Мълчаха, ритнаха ме, паднах...

"Добре съм, по-спокоен, няма болка, предстои ми операция"
Обновена: 26 юли 2017 09:06 | 26 юли 2017 08:34, Златко Желев
53
Иво Никодимов от болничното легло: Мълчаха, ритнаха ме, паднах...
Снимка: Facebook

Битият в Борисовата градина журналист от БНТ Иво Никодимов обяви, че е добре, спокоен, но му предстои операция, вероятно на счупения от побоя му нос.

По думите му нападението над него е чисто хулиганско.

Още по темата

"Това не е маршрут, по който минавам редовно, за да съм следен… Не бях изминал много разстояние, когато младежите изскочиха, единият ме ритна, аз паднах надолу и те побягнаха. След това един мъж ми се притече на помощ и може би те са побягнали, заради него.

Това бяха млади момчета, единият беше с бръсната глава, приличаха на футболни фенове. Нищо не поискаха от мен, докато ме нападаха. Не отговориха на въпросите ми, мълчаха", коментира той по телефона от болничното си легло във ВМА.

"Омразата е проблемът на нашето общество. Не ме е страх, бях готов и да отида да работя. Такива неща не бива да променят живота ни, това е отговорът ни от агресията", заключи Никодимов.

"Цяла нощ работим с пострадалия, около 200 лица от контингента определен от показанията са прегледани. Работата продължава. Този тип престъпления, без предишна история и мотив са трудни за разкриване. Имаме профил на извършителите. Очертава се версия за хулиганска подбуда. Засега броят на нападателите предполагаемо, според показанията на пострадалия, са трима. Може би е ползван метален бокс. Събрани са камери за анализ на маршрута на пострадалия", каза от своя страна главният секретар на МВР Младен Маринов.


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
............ преди 1 година
Интересно,защо ми изтрихте поста? или аз съм единствения външен тук или явно съм налучкал истината за Никодимов. Срамувайте се. Свобода на словото има ,да ,ама само за тоя дето си плаща. Ясни сте ми.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като един истински журналист бих искал сага да му взема интервю и да го попитам.
Как се чувствате след побоя?
Болеше ли когато Ви налагаха?
Страхувахте ли се?
Някак си не го съжалявам
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Борис Лобито им и в бнт и в държавата е вече силно като китайската стена. Нищо лично, но това са лабилни хора и вечно с забъркват в разни...Дори може и да не помни кога се е забъркал в нещо...Тъжно е. И вече прекалено много се преекспонира новината. Ами колко незнайни хора са убити???
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БНТ сервилно обслужват герб. Да им се оплчат на тях!
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не го знам тоя човек какъв е и от коя тв е, но ако наистина е русофоб получава едно евала от мен! На русофилите и комунистите само тва им дай - да се скрият като плъхове зад някой ъгъл и да нападат в гръб
24
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисовата градина не беше ли място за срещи за хора с нестандартни наклоности - европейска любов ? Попаднал е в полезрението на отряда по прочистване.Може и да си е поискал ласки за по 50 -100 лв Чувал съм чедо БНТтоимало едно кафе където срещали модерни български журналисти.
23
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя не беше ли с една такава модерна сексуална ориентация? И не се ли преекспонира доста тая история? Отишъл е сам до болницата и после прааааааас - КОМА! Убиха педе.. човека! Страх и насилие в Борисовата! Вампири посред бял ден! Е, как става така? Журнализана работа ми се чини.
22
13
 
7
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 1 година
...малко ти е?
21
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вече като минава оттам да не се фръцка
20
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едва ли е случайно и той много добре го знае....но нали е известен,цяла Бг разбра.Ако изпраскат някой простосмъртен и мухата няма да разбере...така е.
19
2
 
18
 
! Отговори
Пропаднала държава! преди 1 година
А коя е причината да има толкова хулигани и толкова агресия? Какви мерки се вземат?Каква е превенцията? Защо нападат и бият полицаите?Защо полицаите се страхуват да използват и прилагат правомощията,дадени им от Закона,а последните се извращават и предлагат под формата на дидактическата фраза"И ко праим ся?"
До къде я докорахме : Депутат да изнудва за луканки и суджуци,друг некъв посерко от АЕЦ да се държикато онбашия,кандидат депутатка и координатор на патриотична ппартия да трафикира бежанци?
18
7
 
21
 
! Отговори
да преди 1 година
Престъпление от страст!
17
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека отбележим все пак, че телевизиите се превърнаха в слуги на правителството и особено БНТ с постоянната цензура и украсяване на новините. Медия в служба на управляващите - с нашите данъци. Никодимов не прави изключение. Спомнете си и поръчковите му репортажи от Сърбия относно КТБ. Когато един журналист претендира за свободата на словото, първо да се опълчи на шефката си Вяра Анкова за цензурата и угодническите новини. Да оздравява и да преосмисли къде, какво, защо.
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички сме хора, но за сьжеление забравя ме колко е болезнено да бьдеме ударени ей така от хулугани които вместо да градят те унищожават.
15
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изведнъж полицията се разшета , но къде е ,когато бия обикновения данъкоплатец??
14
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този не беше ли същият, дето мине-не мине и постоянно повтаря че участието на български военни в Чехия през събитията 68 г. било най- големия срам и позор за българската армия, а услужливо забравя Ирак и Афганистан? Виден евроатлантик. Някой му е набрал, и понеже не може да докопа Иво Инджев го е докопал Иво Никодимов.
13
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Борис

Динко, ти си нали!
12
18
 
20
 
! Отговори
Борис преди 1 година
Този изтънчен журналист който не прави и опит да прикрива френския си маникюр, като какъв може да се определи?! Въпросът е риторичен. Точно този тип хора винаги се намира за какво да се бият. Някой от прайда няма ли да изрази становище?
11
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са то медиите, превръщат един битов инцидент на нищо и никакъв журналист в национална трагедия и цяла седмица ще ни занимават с него. Сега ще има камери на всеки храст и ще плащаме и за лична охрана на бръснатата глава от снимката.
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ги хванат побойниците и да им се даде най тежкото накзание.