Българските закони – различни за различните хора?

Протест призовава: "Не на насилието над българи в България!"
27 юли 2017 11:23,
37

Пореден протест пред Народното събрание. Движение "Възраждане" изразява недоволството си срещу агресията, която роми изливат върху българи, заедно с десетки събрали се граждани. Този път протестът е под мотото: "Не на насилието над българи в България!".

Още по темата

Пред камерата на Bulgaria ON AIR лидерът на партията и един от организаторите Костадин Костадинов заяви, че проблемът с ромската престъпност се толерира и покровителства от хората в сградата на Народното събрание.

"Проблемът не започва от ромските махали, а оттук, където се прилагат законите, различни за различните хора", твърди политикът, като изброи, че наредбите са едни за ромите, други за богатите престъпници и трети за обикновения българин - данъкоплатец.

Костадинов бе категоричен, че законът трябва да се прилага еднакво за всички и че това, което виждаме днес, е законова дискриминация и нищо повече!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тези са мошеници на дребно. Понеже сега обединените иддиоттите вече са във властта и загубиха интерес да експлоатират антицигганския вот тези се мъчат да им спечелят лумпенизираните поддръжници. Смърди на популизъм.
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
че наредбите са едни за ромите, други за богатите престъпници и трети за обикновения българин - данъкоплатец....Какво правим и какви закони прилагаме ако някой е 3в1, т.е. е ром, богат престъпник и си плаща данъците?
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е.За кон няма закон,за кокошка няма прошка.
1
0
 
37
 
! Отговори
Соцялно слаб депутат преди 6 години
За роми и депутати законите не важат.