Добрички суджук вече няма: Мартинов ми съсипа бизнеса!

Бизнесменът с "месните поръчки" е свидетел по делото
28 юли 2017 10:15,
150
Добрички суджук вече няма: Мартинов ми съсипа бизнеса!
Снимка: архив, Булфото

Бизнесменът, пълнил и предавал суджуци на бившия вече депутат от ГЕРБ Живко Мартинов, е фалирал.

"Искаше да бъде направен по определена рецепта от него, как да бъде направен, защото суджука е за еди кой си, ако не му харесал суджука, после всички сме умрели", споделя пожелалият да остане анонимен мъж от Добрич.

Още по темата

След три години бизнесменът решил да откаже да изпълнява поръчките му: "Той обаче (Живко Мартинов – бел.ред.) изпълни заплахите, с които преди това само ме плашеше. Написаха ни актове от НАП и направо ни разбиха. Приключих с бизнеса. Хората, които работиха във фирмата останаха на улицата и това е", отсече бизнесменът пред bTV.

Той разказа, че е бил убеден от ексдепутата да си плаща със суджуци, защото бил в някакъв списък: Бяхме задължени да го правим, защото иначе имаше думи: "Ще ви съсипя бизнеса, приключва мача за вас и т.н.", каза бизнесменът.

Вече два дни Живко Мартинов не е депутат, след като самият той се отказа от мястото си в НС.

Скандалът около него гръмна миналия петък, когато главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му и образува наказателно производство.

Впоследствие стана ясно, че Мартинов поискал от добрички търговец на няколко пъти да му бъдат предоставени общо 4 тона суджук, като го е заставял за това под претекст, че е включен в списък с лица, които трябва да подпомагат политическата дейност на ГЕРБ и ако не го направи, ще понесе неблагоприятни последици.

От името на премиера Бойко Борисов били искани и около 60 кг телешка пъстърма, филе "Елена", както и ремонт на партийния офис в Добрич.

Часове след скандала министър-председателят поиска смяна на ръководството на ГЕРБ в Добрич, която вече е факт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
40
 
! Отговори
partiq sydjuk преди 6 години
има детектор на лъжата - застават бб цц и се разбира яла ли е партия судж14ук суджуци или не!!!
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Членска карта 7Еми, продължавай си с мечтите за добри господари. Само знай че винаги ще са "корпоратисти", а никога "държависти". Тъй де, живот... Какво да го правиш.
54
4
 
20
 
! Отговори
Цъфнал ГЕРБ преди 6 години
До НАРОДА АСВАЛТ НЕ ЯДЕНеграмотно човече, кражбите се извършват от хора от цяла България и най- вече от простите сел*ндури като тебе. А в конкретния случай крадеца и изнудвача е добричлия, а не софиянец.
53
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а представете си колко комисионна ЩЕ ПОЛУЧАТ ГЕРБ ако оставим на теях да изберът от каде да купят самолетите ...по магистралите ще познаете... техните фирми дето ги правиха използваха най ефтините матеряли,, знаците вече се разпадат от ръжда , асфалта е некачествен ..всичко е обрасло в трева
52
4
 
30
 
! Отговори
Филе Елена Герберско преди 6 години
До Stefko 88/през 1989 г в БКП имаше 1 млн члена. От 9 млн . граждани и 6.5 млн активно население. 450 000 бяха граждани роднини или пряко засегнати от репресиите на комунизма, които трудно влизаха в БКП, ама в комсомола - всички . Какви да бъдат българите освен бивши комунисти ?Комунистите виновни!!! - социализъм няма поне от 91година. Аман !!! Управляват ни с мафиотски номера от Латинска америка вече тридесет години - скачаме, примитивни бедни неграмотници !!!
51
9
 
41
 
! Отговори
НАРОДА АСВАЛТ НЕ ЯДЕ преди 6 години
ТОВА НЕ Е САМО В ДОБРИЧ ОДАВНА СЕ ЗНАЕ ЧЕ БОГАТИТЕ И ОЯДЕНИ СОФЯНЦИ КРАДЪТ ОТ ПАРИТЕ И ХРАНАТА НА ЦЯЛА БАЛГАРИЯ ЗАТОВА ХОРАТА В ПРОВИНЦИЯТА НЯМЪТ КАКВО ДА ЯДЪТ
50
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това е ГЕРБ ..слугите на Боко Сорос-идов
49
0
 
33
 
! Отговори
парушка преди 6 години
типично по герберски, в техен стил е да го правят, колко суджук за три години са получилиот този бизнесмен, типично по добруджански, суджук партия.
48
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нагли, безмо.зък ГЕРБЕРАСИ , нямате срам . Замълчете .
47
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце знае кво да мези - пастърма, еленско филе и.т.н - чудно къде остана леба със свинската маз
46
1
 
40
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Четете в Гласове на Явор Дачков как през 2012 г Искра Федосова е снабдявала гербаджиите с кашкавал-мисля,че е било с 400 кг.Така ,че това с хранителните добавки към Герб си е стара практика.Нови хора,гладни хора събрани в нова политическа партия -най естественото е първо да ги нахраниш -те Борисов и Цветанов ги разбират тия работи идват от мутренски среди -нахрани го,дай му парички и после му гледай сеира -верен до гроб.
45
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ГЕРБ СА ГЛАСУВАЛИ 300000 РОМЕИ.ТЕ НАПРАВИХА ТОВА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, КАТО ГЛЕДАХА С УМИЛЕНИЕ ПОРТРЕТА НА ВЕЛИКИЯ ВОЖД.
44
2
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До ЕдинИ като ти пълнят главата и те занимават с КТБ, по-добре ли се чувстваш!?? Там за милиарди се говори, това трябва да е твоето ниво!
43
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на коалиционния си партньор дадоха ли от суджуците?Да не се разсърдят?
42
2
 
18
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
до 8Вие бъркате силна държава със силна корпорация!!!Ние държава нямаме, вие ни внушавате, че имаме силна държава, затова сме зле! Дайте някоя друга мантра! Хората вече видяха разликата между държавност и липса на държавност...
41
13
 
5
 
! Отговори
Един преди 6 години
Не разбирам защо ни занимават с кокошкарски работи. Тоя да го вкарват в затвора и това е. Крадат се стотици милиони, а тук ни пълнят главата с глупости направете елементарната сметка. Слагам по 30 лева за суджук, въпреки, че цената на производителя е много по-малка и каква е сметката? 4 тона = 4000 кг*30 лева = 120 000 лева. 60 килограма пастърма * 40 = 2 400 лева. Вярно за един производител това е много. Съсипал му е живота и бизнеса но... не е като да е за тома за месец напред.
40
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Благоевград Собственика на ГЕРБ има офиси на скъпо платени места, дано се намерят истински мъже да разкажат за евентуални ,,практики"!
39
1
 
19
 
! Отговори
СУДЖУЦИ ГЕРБ преди 6 години
ЗАПОЧВАМЕ ПРОИЗВОДСТВО НА СУДЖУЦИ "ГЕРБ"направена е добра реклама, очакваме добра реализация.Съдържанието ще бъде загадка, няма да се оповестява.
38
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В общините, където управлява ГЕРБ една чистачка в училище не може да бъде назначена, ако не е одобрена от местния гаулайтер на ГЕРБ.
37
0
 
27
 
! Отговори
Цецокрадецо преди 6 години
Не се налапаха тия от герб толкова години. Колко бизнеса фалираха, колко кадърни българи прокудиха от родината, колко еврофондове източиха ...