От Сталин до младите социалисти: Червена радост на Бузлуджа

Хиляди се събраха за събора на БСП
Обновена: 1 авг 2017 10:30 | 29 юли 2017 14:23, Красимир Ангелов
144

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Хиляди от цялата страна се събраха по традиция за събора на БСП на връх Бузлуджа. Те отбелязват 126-ата годишнина от създаването на организирано социалитическото движение в България.

Да поздравят българските социалисти пристигат и официални делегации и фолклорни ансамбли от Румъния, Македония и Гърция. Още от атмосферата на историческия връх вижте в галерията на фотографа ни Олег Попов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още по темата: БСПБузлуджасоциалисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
3
 
3
 
! Отговори
спешна помощ преди 6 години
смешни безмозъчни таварищи не е лошо да се прегледат при психиатър
111
5
 
3
 
! Отговори
До геронтолога преди 6 години
Всички умитат според Божия план. ГЕРБерастите- също. Кой те излъга,че сте вечни? Не пожелавай зло другиму,че скоро ще те настигне,мръснико. Всички посинели сте такива.
110
3
 
4
 
! Отговори
славянин преди 6 години
При комунистите е така - когато един умре се раждат двама нови! Това за ''успокоение'' на истеризираните ''демократи''!
109
2
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
другаре, тва що седи в спортната секция?
108
7
 
5
 
! Отговори
до 123 от славянин преди 6 години
Няма разбира се, нали вие ''демократите'' ни стимулирате постоянно да живеем!? Докато вас ви има и нас ще ни има - просто природен баланс, ама вие като сте прости и невежи и не познавате природните закони все ще си блъскате празните тикви в стената в търсене на отговора на загадката!!
107
8
 
11
 
! Отговори
Геронтолог преди 6 години
Бреййй,няма измиране тази комунистическа ***! Живеят дълго дъртите комунисти,защото през целия си живот са мързелували като партийни секретари,доносници,отрядници,номенклатурчици....,изобщо най-некадърната и нищоправеща ***.
106
3
 
10
 
! Отговори
свидетел на бкп преди 6 години
всичкото бизнесмен и демокрад иде от червените.пребоядисха се още преди девдесетте,че се и хвалеха тогава.
105
4
 
12
 
! Отговори
Ленчето преди 6 години
Какво става този народ да не е полудял!!!!!
104
6
 
18
 
! Отговори
Комунизмът е пагубен преди 6 години
Кажете ми една страна в света където комунисти управляват и народът да е добре. Например Венецуела е най-богатата държава на петрол , а народа гладен , няма ток , няма вода и т.н. В другата комунистическа държава Куба средната месечна заплата е около 20 долара. Това е голямото постижение след повече от 60 години социализъм. Да не говорим за мизерията в Северна Корея. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Прости и необразовани хора не могат да управляват .
103
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Китай си е чисто комунистическа страна.Доводи: С изключение на няколкото специални икономически зони, останалата част от страната е още в 18-ти в. Китайският селянин продължава да оре с волове. В китайските мини умират средно 16 човека на ден. Индустриалното замърсяване е ужасно, смогът е част от градския пейзаж, реките са пълни с токсични химикали, безопасност е непозната дума, работниците работят при кошмарни условия срещу 20 долара на месец и още много, много...
102
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Спомен--107;*** убиха Муравиев и министрите му които бяха на власт само 7 дни. *** бяха ВАРВАРИТЕ НА 20 век.
101
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" Комунистите губят по всички параграфи. Справка, Китайска народна република "".................Другарче скапано русначе ... Китай е единствената КАПИТАЛИСТИЧЕСКА страна в момента. Ако намекваш, че Китай прилича по нещо на любимата ти руска, родна *** лъжеш само себе си.Кофти ви е на руските ***, че ви теглихме шута и ние и цяла Източна Европа, но това е живота, ... приемете го вече 27 години минаха, пияни, руски *** !
100
4
 
11
 
! Отговори
Еееееех! преди 6 години
Комунистите невъзпитаано гледат все в чинията наа ГЕРБ и искат и техните чинии да са пълни,нооооооо,остават само с гледането! Качиха се на най-високото да гледат от там дали няма да се появи надежда за власт,ноооо пак се не види.Все искат да са над другите,нооооо вече няма да стане! Даже ми става тъжно за тях.
99
6
 
17
 
! Отговори
Ф.Е.Джержински преди 6 години
Когато кажеш на комутняга, че гащите отзад са му кафяви и мирише кофти, той вместо да се засрами, изкъпе и изпере се извръща вирнал брадичка и наперено отмръща: А, защо в Америка бият тъмнокожите ?!
98
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То нали и ГЕРБ, комунисти ! Хубаво звучи,, От Сталин до ГЕРБ,,
97
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А нещо от Сталин до демократи- ГЕРБ?
96
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия хора или отиват на Бузлуджа заради някакви облаги, или са за освидетелстване в лудницата...Интересно живеят ли добре в страната с най-ниски доходи и с най-голяма престъпност в Европа?!Не че подръжниците на останалите партии не са също толкова ментално увредени де...
95
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
анти-българския събор ! докато го има това няма да мръднем метър напред!
94
2
 
5
 
! Отговори
до 101 и 102 преди 6 години
хора тез дет са на 60 години сега преди 30 години са сваляли режима .Да не мислите че са го сваляли неродени бебета . Просто има заблудени хора и хора с различни идеали
93
4
 
10
 
! Отговори
До Вярно ли е? преди 6 години
Не, не вярно. Средната възраст е 56 г., а 63 е броят на членовете на младежкото БСП.