Вкараха тотомилионер в психиатрия, пиел и биел

Румен Пеовски ще се лекува 3 месеца, отсече съдът в Благоевград
46
Вкараха тотомилионер в психиатрия, пиел и биел
Снимка: YouTube

Прочулият се тотомилионер от благоевградското село Покровник Румен Пеовски бе настанен за лечение в психиатрия с белезници на ръце и под полицейска охрана. Той ще остане там за три месеца по искане на Районната прокуратура в Благоевград, съобщава "Монитор".

Според близки на 56-годишния милионер, напоследък той се събирал с неподходяща компания, пиел много и често бил изключително агресивен.

Още по темата
През юни тази година полицията арестува Пеовски, след като една вечер видимо пиян, той нападнал съседите си в село Покровник с косачка, а след това и с ловна пушка, с която се сдобил, след като разбил касата на баща си в къщата в селото.

В хода на делото, което се водеше в Районния съд в областния град, са разпитани и родителите на Пеовски. Баща му твърди, че синът му е разбил касата в дома им и му взел ловната пушка под влияние на компанията, с която често е пиел. Освен това във въпросната нощ той подгонил с нож и майка си и потрошил гардероб в къщата.

Веднага след заседанието, на което майка му и баща му бяха разпитани при закрити врата по искане на защитата, Пеовски бе изведен от сградата на Темида, придружен от двама полицаи и с белезници. След това бе качен в лек автомобил и откаран в специализираното лечебно заведение.

На 27 април 56-годишният Румен Пеовски бе късметлията, пуснал фиш на стойност 1,20 лева в тотопункта в благоевградския квартал "Струмско". Джакпотът в играта 6 от 42 на Тото 2 бе в размер на 1 663 872.70 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
12
 
! Отговори
Змей преди 6 години
Пари се дават на човек от който лесно се вземат!Сега малко обвинения,малко адвокати,едно бързо дело и е готов.И следващите тото милионери ще са *** или някой атарец на 80 а доживотно изплащане на Дбакпота.Класика!
35
0
 
6
 
! Отговори
майна преди 6 години
Сега докторите ще го лекуват дълго и качествено за около 1500 000 лв......без ддс.
34
2
 
35
 
! Отговори
Nona преди 6 години
*** и неграмотен индивид с мноооого пари е като луд с картечница.В случая и в пряк и в преносен смисъл!Къде е новината?!?
33
0
 
4
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Бях на село и забременях.Радвайте се с мене и ме облажавайте!
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай пари на неграмотни хора и гледай,какво става.Те са ябълкат ана раздора,за тези които не знаят какво да правят с тях.
31
3
 
27
 
! Отговори
56 преди 6 години
Хаха на 56 а той направо прилича на дядка.Прави ми впечатление че хората в БГ от труден живот ли незнам са доста състарени, включително и жените.До към 30-40 са ок и след това ужас.
30
3
 
7
 
! Отговори
Адам Смит преди 6 години
Типичен татарбунарски ***.
29
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз например не искам 1 663 872,70 лв.!Язе искам 1 663 872,70 суджука!
28
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Некои полудеват от милиони,други от суджуци!
27
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е на 56 години? Ама той прилича на 75.
26
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е БГ патент. В нета има много статистика за фалирали, психясали, измамени и тн тото милионери. Даже в Германия бяха много голям процент(70-80%) са загубили ВСИЧКО за 5-6 години.На други и всичко да им вземеш и да ги 'затвориш в клозета", пак ще съвземат и ще забогатеят -без да играят тото! Народа е казал ум царува, ум робува,...... ум чака от тотото
25
1
 
19
 
! Отговори
777 преди 6 години
Сега ще го поставят под запрещение и ще му ядат парите.
24
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВИЕ МИ ДАЙТЕ И НА МЕНЕ 1 МИЛИОН КИНТИ ПА ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СИ ЗАПАЗЯ РАЗУМА :D
23
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЯ ГО ЗНАЕМЕ НАИСТИНА ГИ СПЕЧЕЛИ!!!НО!!! АКО ВИЕ ДУМНЕТЕ 1 МИЛИОН ЛЕВА ШАНСА ДА СЕ ПОБЪРКАТЕ Е 60% :DТО Е КАЗАНО ДАЙ МУ МАЛКО ВЛАСТ ПА МУ ГЛЕДАЙ СЕЙРА!!! :D1 МИЛИОН КИНТИ ОПРЕДЕЛЕНО МОГАТ ДА ПОДЛУДЯТ ЧОВЕК :D
22
4
 
23
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Извод.Не играйте ТОТО да не полудявате.
21
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парие развалят човека - многото мъжете, малкото жените!
20
0
 
16
 
! Отговори
/./ преди 6 години
До ЖокеяЩо за оръжие е това ГРАНАТОМЕТЪР??? Аз такова животно все още не съм виждал и не съм чул някой да е произвел такова нещо. Гранатометър....Виж, гранатомет е вече нещо съвсем опасно, ама гранатометър, не знам какво е. някой ако знае, моля да обясни.
19
4
 
11
 
! Отговори
/./ преди 6 години
Абе кво го бавите? Няма ли един човек в това село който да му натроши дъртите кокали на тоя??? Ебaти пенсионера умрял...
18
3
 
16
 
! Отговори
таню скариди преди 6 години
и какъв е извода и какво искат да ни кажат с тази новина тип факе нюз.....ами давайте си парите доброволно търкайте билетчета и пускайте тото без да чакате печалба нали знаете че ви мамим и видите ли недейте да чакате големите печалби които ви обещаваме защото виждате ли какво ви чака....така че търкайте билетчета и пускайте тото без да чакате големите печалби защото нали виждате какво ви чака...блажени са вярващите мбуахахахааааааааааааааааа
17
2
 
11
 
! Отговори
Този случай преди 6 години
ме наведе на "философски размисли"; въпреки че в много случаи на труден живот( с мен или обкръжението) съм казвала"ако имаше пари за достатъчното и необходимото- нямаше да умре( да се мъчи..)Ето как не са само ПАРИТЕ.. Тук ги има. Къде са разсъдъкът, духовните хоризонти на този човек?