Динко тръгва за Миленко, ще му остави "незабравими спомени"

А иначе си карал танка, нищо, че харчи по 120 литра на час
Обновена: 7 авг 2017 13:06 | 7 авг 2017 13:00, Камелия Цветанова
143
Динко тръгва за Миленко, ще му остави "незабравими спомени"
Снимка: Булфото, архив

Динко Вълев, прочул се като Ловеца на хора, не се е отказал от срещата си със скандалния македонски журналист Миленко Неделковски, който счупи с чук българската паметна плоча на загиналите български офицери и войници на Каймакчалан.

Още по темата

Когато стана това Динко се запъти към съседната страна, за да постави нова плоча, но беше спрян на границата. Сега обаче потвърди намерението си да потърси Неделковски.

"Ще се срещна с него и ще му оставя незабравими спомени от срещата. Приготвил съм му подарък. А плочата, която той потроши, ще я сложа. Щом на управляващите им е трудно, за мен е лесно. Ще я поставя отново. Дали печеля, дали губя, ще го направя за България. Плочата си е подарък към договора за добросъседство и ще я има, независимо какво ще ми се случи", зарече се Динко пред "България днес".

А иначе той беше освободен от ареста, където се озова заради обвинение за нападение, точно преди премиерът Бойко Борисов и македонският му колега Зоран Заев да подпишат договора за добросъседство между двете страни.

Динков коментира, че е много доволен от този факт: "Новият премиер на Македония е много хубав човек и го уважавам. Подкрепят решението за добри отношения за разлика от оня Миленко, който пак се изказва неподготвен".

"Кой е тоя Миленко, бе? Той е никой, че да си дава мнението. Когато на Миленко хората управляваха Македония, тогава той можеше да казва какво да става и се чувстваше безнаказан. Затова си позволи да руши паметници", продължи с упреците Вълев.

Според него Неделковски вече няма право на глас, а и нищо не разбирал. Освен това само насаждал омраза между македонци и българи

"Кой му слушаше мнението, преди да започне да вреди и да говори лошо за България? Никой не го познаваше. Счупи една плоча и взе да си дава мнението. Повечето знаят, че той подкрепяше предишното правителство и сега атакува хората, които искат да дръпнат Македония напред. Сега управлява млад, разумен човек, бивш кмет на Струмица и той вече няма глас и пак се заяде с България", скочи още Динко.

А за престоя си в ареста той е категоричен, че е попаднал там неправилно, заради един "долен измамник", който искал да му бръкне в джоба и да му вземе парите, без да му даде стоката.

"За един шамар и един телефон от 89 лева ме държаха три дни, а наркопласьори и оръжейници ги пускат веднага. Разочарован съм", призна Ловеца на глави.

Според него явно някой иска да го изкара лошия може би, защото си казвал каквото мисли.

"Когато човек има повече последователи, той започва да има и власт. Имам над 180 хиляди последователи в социалните мрежи. Истински хора, а не роботи. Това би могло да е причина, защото отказах и да вляза в политиката", заподозря той.

Засега нямал планове да става премиер, но времето щяло да покаже. А иначе си карал танка, защото можел да си позволи да го зарежда.

"Гори по 120 литра на час, голям звяр е. Не виждам какво лошо правя на някой", обясни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мда, мда...
74
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
.а мен ме интересува бил ли е Азис лазарка?все пак и той е национален герой.
73
11
 
19
 
! Отговори
!!! преди 6 години
Дано да го пребият и даму го нахакат в Македония.И стига вече с този *** ***
72
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не сте ли разбрали,че се обръща много повече внимание на тиквеници,крадци,убийци,лъжци,"звезди" , футболистчета и прочее видни " герои" от наше време ? просто това е генофонда.
71
7
 
15
 
! Отговори
Такъв преди 6 години
Динко, онакъв, но за да отидеш сам в Македония за да се разправяш с оня *** Миленко, се иска дупе!!!
70
4
 
20
 
! Отговори
Един въпрос преди 6 години
Плаща ли си тоя .............. . За всички тези статии.Няма ли да да напишете нещо същественно. Само Пацо,Джордано,Динко,Луна. Съвземете се журналятааа.
69
5
 
21
 
! Отговори
Логика за 10 клас преди 6 години
Динко е българският Миленко, а Миленко - македонският Динко.
68
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора, спрете да отваряте "статиите" за този неприятен и глупав човек.Само тогава медиите ще спрат да ни занимават с него.А глупостите му нямат нищо общо с патриотизъм и българско самосъзнание.Това е просто един нискообразован ***, който днес бие бежанци, утре ще бие нормални български граждани, защото не му харесват.
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Избършич Гъзорян хахаа
66
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам кой му е гръб на този Динко, ама в нормална държава отдавна да са го проверили данъчните. А тоя си кара луксозните коли и никой не го пита откъде и как ги има. Не смърди тая работа, ами направо вони. Интересното е, че тъкмо се случи нещо читаво, като българо-македонският договор и веднага наскачат разни да мътят водата.
65
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Ямболска *** освен да пребива хората и да им краде парите какво друго е свършил в жалкия си и и гнусен живот. Но такива са на почит в БГ. До това доведе смяната на ценности модел на българина, наложен от еврохейовете и псевдодемократите.
64
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Василев 67"агент" василеф, що ми се струва, че си шахматист, ама от най-подлите, дето искат да спечелят служебно, със хипноза.
63
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе Избършич Гъзорян, ти що не хванеш да пишеш сюжети за конспиративни филми? Май си попрекалил с тревата приятел. Я кажи, зелените човечета имат ли портрет на Сталин в летящата чиния?
62
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кой е тоя Миленко, бе? Той е никой, че да си дава мнението...а трябва ли някой да е "някой" за да има право на мнение ? нещо си с тоталитарно - фашистка закваска момче. ясно е на всички, че си "проект" тип "патриот" на ня-кой, ама с тоя фашистки уклон, дето са ти дали, няма да се котираш дълго време даже и сред "електората" върху който би трябвало да въздействаш с това си поведение ...
61
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
66, имаш симптоми на температурно прегряване ! Мисли за здравето си, а не за базите на принц Ойген !
60
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя откъде има коли и имоти на стойност над 1.5 млн лв, като никога през живота си не е работил. Има ли НАП в България и с какво се занимава въобще.
59
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турбоселинджър. Такива като него избират Еднокнижника и патерицата му Монголо-Черкезина да ни управляват.
58
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миленко е македонският Динко
57
6
 
8
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
неколко дена след подписването на договор, след който има шанс българско и македонско да са в рамките на една държава, излиза нашия ловец на емигранти (сещате се, мандраджиите с техното "на ви ес на ви демокрация") , вади го голем и мек и го бие от масата и се отправя на кръстоносен поход да громи залязваща звезда за която никой не дава 5 стотинки(сещате се позицията на корнелчето и воя срещу договора от преди няколко дена). тия от позитано е добре да си платят на няква нормална рекламна агенция
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иво Христов бая хули по Русия, ама агент Пръцкомислофф май пак е прекалил с *** на зад.н.ици в американското посолство?