Динко тръгва за Миленко, ще му остави "незабравими спомени"

А иначе си карал танка, нищо, че харчи по 120 литра на час
Обновена: 7 авг 2017 13:06 | 7 авг 2017 13:00, Камелия Цветанова
143
Динко тръгва за Миленко, ще му остави "незабравими спомени"
Снимка: Булфото, архив

Динко Вълев, прочул се като Ловеца на хора, не се е отказал от срещата си със скандалния македонски журналист Миленко Неделковски, който счупи с чук българската паметна плоча на загиналите български офицери и войници на Каймакчалан.

Още по темата

Когато стана това Динко се запъти към съседната страна, за да постави нова плоча, но беше спрян на границата. Сега обаче потвърди намерението си да потърси Неделковски.

"Ще се срещна с него и ще му оставя незабравими спомени от срещата. Приготвил съм му подарък. А плочата, която той потроши, ще я сложа. Щом на управляващите им е трудно, за мен е лесно. Ще я поставя отново. Дали печеля, дали губя, ще го направя за България. Плочата си е подарък към договора за добросъседство и ще я има, независимо какво ще ми се случи", зарече се Динко пред "България днес".

А иначе той беше освободен от ареста, където се озова заради обвинение за нападение, точно преди премиерът Бойко Борисов и македонският му колега Зоран Заев да подпишат договора за добросъседство между двете страни.

Динков коментира, че е много доволен от този факт: "Новият премиер на Македония е много хубав човек и го уважавам. Подкрепят решението за добри отношения за разлика от оня Миленко, който пак се изказва неподготвен".

"Кой е тоя Миленко, бе? Той е никой, че да си дава мнението. Когато на Миленко хората управляваха Македония, тогава той можеше да казва какво да става и се чувстваше безнаказан. Затова си позволи да руши паметници", продължи с упреците Вълев.

Според него Неделковски вече няма право на глас, а и нищо не разбирал. Освен това само насаждал омраза между македонци и българи

"Кой му слушаше мнението, преди да започне да вреди и да говори лошо за България? Никой не го познаваше. Счупи една плоча и взе да си дава мнението. Повечето знаят, че той подкрепяше предишното правителство и сега атакува хората, които искат да дръпнат Македония напред. Сега управлява млад, разумен човек, бивш кмет на Струмица и той вече няма глас и пак се заяде с България", скочи още Динко.

А за престоя си в ареста той е категоричен, че е попаднал там неправилно, заради един "долен измамник", който искал да му бръкне в джоба и да му вземе парите, без да му даде стоката.

"За един шамар и един телефон от 89 лева ме държаха три дни, а наркопласьори и оръжейници ги пускат веднага. Разочарован съм", призна Ловеца на глави.

Според него явно някой иска да го изкара лошия може би, защото си казвал каквото мисли.

"Когато човек има повече последователи, той започва да има и власт. Имам над 180 хиляди последователи в социалните мрежи. Истински хора, а не роботи. Това би могло да е причина, защото отказах и да вляза в политиката", заподозря той.

Засега нямал планове да става премиер, но времето щяло да покаже. А иначе си карал танка, защото можел да си позволи да го зарежда.

"Гори по 120 литра на час, голям звяр е. Не виждам какво лошо правя на някой", обясни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
5
 
! Отговори
Патето преди 6 години
Абе хайде спрете да ни навирате този тъпанарян.Този кухия ще ни оправя отношенията с Бившата Югославска Република. Ивах ви и журналята.
114
1
 
3
 
! Отговори
Тъпак преди 6 години
Тоз като ще върши нещо, поне да не го афишира. Пак ще го спрат на границата като проблем. Не знам някои като се опаричат и започват да се мислят за много умни. Признавам, че е куражлия, но може това да е от недообмисляне на последиците от действията а не от куража
113
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На това момче тиквата му взе да влаче като грамофонна плоча.
112
0
 
5
 
! Отговори
Георги Георгиев преди 6 години
Ляпчев управлявал со кротце, со благо и со малце кютек! Наш Динко трябва да се научи от неговите напътствия! Аз самият, нямам никакви проблеми когато Динко вкарва в правият път нашествениците! Колкото по-физически активни са мъжете от Динковата чета, спрямо нарушителите на Българската граница, толкова по-сигурно ще бъде коренното население на България! На Черните Африкански Скакалци който им даде пръст, те ще му оглозгат скелета! И който проявява милост към тях, я прави на нашият общ гръб !!!
111
1
 
5
 
! Отговори
Готов е за премиер преди 6 години
Той е *** , но и матряло е още по- ***!Ще се харесат...
110
3
 
6
 
! Отговори
Али Реза преди 6 години
А резания потурнак дето бълнува за османски шамари да внимава какви ги дрънка и да се моли на портрета на Ердоган да не го срещне някой динковец, защото ще му набие такъв шут,че кацне чак в Анадола и до края на живота си ще слугува на кюрдите като им чисти нужниците!
109
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Али РезаПредстават ти за е меко казано остаряла. Мъжът е трябвало да бъде такъв когато хората са живели в пещери и са ги заплашвали диви зверове,ловувал е и се е биел за вожд на племето.От тогава са минали хиляди години.
108
6
 
3
 
! Отговори
Али Реза преди 6 години
Динко е мъж и ще му смени физиономията с няколко яки тупаника и то така,че оня сворляк ще си пие супата със сламка.Нека чупи паметници после...А този,който мисли,че може да го замести,да заповяда!Едно е да си форумно мекотело,друго човек здраво стъпил на земята.
107
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупааак по рождение но рогите му ходят
106
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо такива ги пускат да ходят по улиците . Чакат някой да убие ли .Пребил приятелката си, пребил работника са, сега се хвали че ще бие Миленко и някои му се кефят . Премиер щял да става...Абсолютно луд
105
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният про руски неандерталец занимаващ се със подривна дейност срещу добросъседските отношения на България и Македония.Като му гледам късия ум и разбирам защо приятелката му си е пращала голите снимки на друг мъж
104
9
 
6
 
! Отговори
swf преди 6 години
Динко прай партия,да гласуваме за тебе,може да е просто момчето ,ама е българин.Не поамериканчен псевдоинтелектуалец,изпълнен с цинизъм ,сарказъм и ирония..............
103
2
 
20
 
! Отговори
Мъкааа преди 6 години
А после питайте Защо толкова много агресия у децата,агресия по пътищата,агресия в общуването ? Опростачването на нацията е Умишлено -тези динковци,перевци кой ги прокламира просташкото им поведение и мутренския маниер ,кой ги прави герои ? ами разни супер ограничени миски,плейметки,попфолк "звезди" ?
102
0
 
4
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Това което беше цензурирано в предишния ми пост беше думата Българи само че по македонски...
101
1
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Когато кмета на Скопие ВМРО-ДПМНЕ реши една от улиците да преименува на "Тодор Александров" същите тези които сега си играят на власт в Македония а именно сърбо-комунистите от СДСМ спретнаха протест на който скандираха "*** убийци" ... Вие си правете сметката за подписания договор и за "хубавия" човек Заев... А този бияч на жени не ми е ясно защо още кръжи по новините.... толкова ли си нямате за какво друго да пишете?
100
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко - премиер-министър
99
2
 
6
 
! Отговори
Просто мисля преди 6 години
Не, че нещо, но не мислите ли, че динковският патриотизъм е малко парадиен... като правиш нещо, защо го разгласяш на всички медии.
98
1
 
3
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
това кога.... от утре:-))))
97
5
 
9
 
! Отговори
м сестра преди 6 години
До ШибиРиби не само , тий си е за психиатрията, не си пие хаповете и само чудеса сътворява,докато накрая ще си намери майстора! като толкова се чуди с кой да се сбие да иде в Афганистан на мисия *** бе Динко какво си перчиш селската мутра ,писна ми да си в медиите цъфнал с простотиите си!*** на доктор най накрая страдаш от мания за величие това си има диагноза бе се....ляк! казва се БАР!
96
1
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Ще се съберат двама алтави.Да си направят партия в Македония,и без това там има доста такива.