Новините Dnes: С визи за САЩ, но без сърп и чук

Видео обзор на водещите новини от България и света
8 авг 2017 16:30,
60

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
7
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 6 години
ПАРИ ДА МИ ДАВАТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА СИНОНИМ НА ЗЛОТО НЕ ОТИВАМ . МРАЗЯ ГИ И ГИ НЕНАВИЖДАМ. ПОЛИЦАИТЕ СИ СТРЕЛЯТ ПО ХОРАТА КАТО ПО КАПАЧКИ НА СТРЕЛБИЩЕ.ВСЕКИ ДЕН СЕ ИЗБИВАТ ПО МОЛОВЕ И УЧИЛИЩА С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ. КОЛКО БГ. МИГРАНТИ СИ ДАДОХА ЖИВОТА ТАМ. ЧЕТЕМЕ ГИ ПО НОВИНИТЕ. СЕЩАМ СЕ ПОНЕ ЗА ПЕТ СЛУЧАЯ ,ВСЕ МЛАДИ ХОРА . ПРОКЪЛНАТА ДЪРЖАВА С ТЕЖКА КАРМА. НАЙ ГОЛЯМИТЕ УБИЙЦИ СЛЕ ГЕРМАНИЯ ОТ 41ГОД. НА САМ.
31
0
 
1
 
! Отговори
ssddeeee преди 6 години
До ssddАбе ти нормален ли си? Чуваш ли си глупостите?
30
7
 
14
 
! Отговори
Партизанката преди 6 години
Точно така. САЩ - сбор от изметта на света. Който иска да е *** - беж в Щатите.П.С. : Не визирам личности като Тесла, Айнщайн и др.
29
4
 
18
 
! Отговори
Бохем N1 преди 6 години
Иван Славков - Батето : Такава държава, като Америка няма. Това е един хотел!
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХмМного си спрял човече, ужас, тц-тц-тц....
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дрън дрън Америка не е само сащ има и много държави в Америка , Европа не е Великобритания има много други държави в Европа , ама *** *** са си *** и .
26
4
 
15
 
! Отговори
Хм преди 6 години
По-важен е визовия режим с Австралия и Нова Зеландия!Защо ли?Ами там радиоактивността ще е най-малка след войната!Е,и другаде ще се трае,но това са единствените бели държави в Южното полукълбо и стандарта е добър.Питайте Сиднито.А бе къде се загуби тоя човек?Иначе САЩ са минало,не си струва да се хабим за техните визи.
25
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забележете как реагират американските *** на напълно справедливата идея за налагане на визи за американците. Минуси на килограм.
24
22
 
10
 
! Отговори
Миял преди 6 години
До Анонимен--35Не ***, Ще прогоним вас в СИБИР за да си подредим държавата.Дотегна ни от Простотиите и лъжите ви комунистическа безродна пасмина.
23
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ могат с бодра крачка да вървят на май ната си. Не сме им покривали критериите, a американските граждани какви критерии покриват, за да идват безвизово в България? Никакви. Наложете им реципрочни визи и да приключваме драмата с тези *** оти.
22
12
 
7
 
! Отговори
Миял преди 6 години
До Анонимен--15;Абе неграмотен *** на 4 Маи 1953г в Пловдив Иван Пъмов заповяда да стрелят срещу стачкуващи миньори. Убити са 15 миньра и около 100 са пратени по лагери.1964г Хрушчов заповяда да стрелят,по стачкуващи работници в Краснодар и Новочеркаск. Другаря ви Ленин също стреля по работници. Това във филма ТЮТЮН е ИЗМИСЛИЦА. 1946г Автора на ТЮТЮН е извикан в СБП , за да пренапише произведението си.
21
24
 
8
 
! Отговори
ssdd преди 6 години
Истината е ,че САЩ е мечта за повечето българи и останалите народи по света ,и ако паднат визите ,по-голямата част от българското население ,ще имигрира там.В САЩ можеш да направиш пари буквално от всичко,а и кой не иска да има къща там с уникално затревените им дворове ? Просто в Америка всичко е топ ,като започнеш от градове като Лас Вегас,Ню Йорк ,Чикаго,Лос Анджелис,Маями и още и още и още , та стигнеш до уникалната им природа и американска мечта.
20
7
 
7
 
! Отговори
църен ром преди 6 години
До 35А така бате! И тук само роми, пенции и русофили - рай!
19
16
 
5
 
! Отговори
до 28 и подобни. преди 6 години
Явно сте си плюли на достойнството и цвъкате из форумите глупости, които дори и вие знаете, че са лъжи и вулгарна руска пропаганда. Интересно ми е колко копейки струва съвеста ви. Достатъчно ли е да се упиете със саматон до степен да можете да заспите. Достатъчно ли е за да замаглите поглед до степен, да не ви пука, че проституирате.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 14Това е абсолютната истина, но хората които не са ходили там никога няма да го повярвато това.
17
14
 
7
 
! Отговори
Миял преди 6 години
До Анонимен-14Русофилокомунягите бяхте тоалетната хартия за руските ***. По--големи близачи и предатели няма от вас.
16
11
 
15
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Абе бе знам, ама ако паднат визите за САЩ тук ще останат само пенсии и римляни и от 2 милиона емигранти вече ще са поне 4. Имам приятел, дето се уреди със Зелена карта за САЩ, тук умираше от глад, там сега има фирма за превоз с няколко ТИР-а. А нека му е зле, а вие си говорете колко е кофти в САЩ :))) Само там не съм бил, ако визите паднат може и да отида за малко да видя каква е хавата
15
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДемократЖивеем в ислямски ЕС.
14
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До зззБг бяха по-качествени стоки от китайските . Сега е пълна разруха и всичко се внася.
13
0
 
14
 
! Отговори
Така, така.... преди 6 години
До ДемократАз затова съм с *** с американското знаме