Новините Dnes: С визи за САЩ, но без сърп и чук

Видео обзор на водещите новини от България и света
8 авг 2017 16:30,
60

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
17
 
4
 
! Отговори
ззз преди 6 години
Голямя икономика - няма що, телевизори "велико търново", "компютри" Правец, дрехи "Валентина", цигари "Арда".Кой ще ги купува тези *** след 1989-та?Руснаците ли?Да не са луди?Няма да си купят нормални цигари, ами ще купуват български ***.Та така за българската икономика.А селските *** които не могат нищо читаво да произведат останаха гладни.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сърп и Чук = Хляб и Стомана, не е като американско ГМО и Памперс!
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо чук с звезди боже боже свещена прооостотияяя
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това *** май не е наясно че точно сърпа и *** показа на цял свят че работниците и те са хора нека не забравя как америка е избивали протестиращите за по добро заплащане и условия на труд от тези убийства е дошъл и международния празник на труда 1 май малко трябва да изучи собствената си история и тогава първо да мисли когато говори човечеството няма да позволи отново това което америка причиняваше на работниците през 30 години на миналия век
8
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че кой луд в наши дни иска да напусне ЕС за да ходи в продъненият вече краварник.
7
22
 
7
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Айде бегом в матушка Просия. Тия от които се възхищаваш са още там. Ние си харесваме тук. Работиш и получаваш, не работиш и ставаш комунист.
6
6
 
27
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Докога Бг ще търпи поредният "кравар" от посолството но държава с 300 годишна история да ни поучава как трябва да мислим и живеем, за да "заслужим" краварска виза???Е, остава нашите "либерални лакеи" да ги помолят да пренапише историята ни???псВ нормална държава този кравар щеше да "излети" обратно в краварника си като "персона нон-грата"!
5
13
 
4
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
Преди заводи забрави да сложиш фалирали.
4
19
 
5
 
! Отговори
бай Спиро преди 6 години
До "Българин"Море, русоробе-рублофил, да те срещна на саме с таз "фанелка", ще ти я прекарам през храносмилателния тракт от зад напред !Безроднико за 50 години болшевиките са ни закопали, колкото османците за 500 !Да ти приседне самагона, дано !!!
3
4
 
23
 
! Отговори
Ts преди 6 години
хаха ..то пък умрял някой да ходи на тоя изпаднал континент ..
2
7
 
37
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Няма да се откажа от историята на България, независимо дали е била добра или лоша, само и само да угодя на една нация, която ни ползва просто като инструмент за политическите си игри. От утре започвам да нося фанелка със сърп и чук.
1
4
 
31
 
! Отговори
Наздраве преди 6 години
Щом като няма сръб и чук, не ви ща визите.