Туристи се жалват от дрогирани спасители на морето

Единият "карал" лодка в пясъка, други пиели по баровете
10 авг 2017 08:17,
26
Туристи се жалват от дрогирани спасители на морето
Снимка: архив, Bulphoto

Туристи масово се жалват от дрогирани спасители на родното Черноморие.

"Ние сме отседнали в Китен. От два дни виждаме страшно неадекватно държание от страна на един от спасителите. През цялото време този човек правеше простотии, една от тях беше да кара спасителната лодка на брега в пясъка, добре че го смениха. Отидох да попитам колегите му какво става и ми казаха, че дрогата му е изпарила мозъка. Потвърдиха ми, че е бил надрусан. Представете си ако някой от нас е имал нужда от него какво щеше да стане", коментира възмутен 41-годишният Иван от Кюстендил, цитиран от Монитор.

По негови думи един от хората, които събирали пари за чадърите на плажа обикалял и предупреждавал плажуващите за състоянието на спасителя. "Аз попитах този човек какво е ял, а той дори не ме разбра. Незнаеше къде се намира. През цялото време се хилеше и беше неадекватен. Чиста случайност беше, че в бурното море нямаше давещи се хора", разказва още кюстендилецът.

Той се натъкнал на подобно неадекватно отношение и сред други спасители. "Те или забиват мацки или пият по баровете. Не съм доволен. Аз лично не влизам навътре в морето, но все пак това не е нормално", казва още 41-годишният кюстендилец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ли още ходи на почивка на Мутроморието?!
19
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе българите са опасна работа...едни си дават златните зъби на апашитата, хвърлят всеки ден от балкона пари, други ми взимат такса от свободен стол, надрусани шофьори, сега надрусани спасители...иначе ако ги питаш са най-великите... Еми велика са в простотията, корупцията няма кой да се сверява с тях!
18
1
 
19
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
То само за да спасят сезона набират всякакви *** и *** за спасители.По басейните в хотелите е същото.
17
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой си дошъл и казал на друг, че някой си спасител някъде бил неадекватен, може би от дрога...дрън дрънПосле авторът драснал набързо скандално заглавие и хоп...тази глупост е топ-новина в днес бг
16
0
 
12
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
Какви спасители ?То цялата държава,населението е на дрога ,те за спасителите се загрижили
15
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ Е ЕДНА КЛОАКА.АКО ДЪРЖИТЕ ДА ПОЧИВАТЕ В БЪЛГАРИЯ - САМО НА СЕВЕР ОТ БАЛЧИК. ТИХО, СПОКОЙНО, ЧИСТО, НЕ МНОГО СКЪПО И НАЙ ВАЖНОТО НЯМА ГИ ТЕЗИ ОГРОМНИ ТЪЛПИ ОТ ПОТОМСТВЕНИ О ЛИ ГО ФРЕ НИ
14
4
 
10
 
! Отговори
До анонимен преди 6 години
Гръцкото море е 3х по дълбоко от нашто
13
1
 
7
 
! Отговори
идиоти ! преди 6 години
до15 :кукловода , ми той българина е свикнал да си прави квото поиска ..... знаем че трудно разбира от дума ....така че не съм изненадан ...
12
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Гърция нямат удавени защото нямат море, а плитко езеро.
11
2
 
29
 
! Отговори
Рибар преди 6 години
Как се кара лодка на пясък?
10
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Приморско имаше спасител - младеж 40 кила с мокри дрехи, как ще ме извади ми е интересно.Налапал свирката и като рефер само надува, ако влезеш на по-дълбоко от колената.По едно време настъпи мида и куца до края на работното време и скимтя като жена.
9
29
 
14
 
! Отговори
омбази преди 6 години
41-годишният Иван от Кюстендил, цитиран от Монитор - тоя според мен е бил некой тумбак, неразбиращ от майтап. Не е усетил вътрешнофирмения хумор на работещите на плажа. Или новината е съчинена от свинчовците, за да има с какво да си пълнят страниците.
8
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спасителите дрогирани, охранителите от НСО дрогирани, част от младежта ни дрогирана и алкохолизирана. Демокрация удобна само за някои. Борим дрогата и корупцията яма тя все се увеличава. Борим престъпноста но тя все не намаля. Защо?
7
5
 
37
 
! Отговори
Щ преди 6 години
От край време е ясно, една част от т.н. "Спасители" за анаболни и в последните години надрусани Батки. За тях тази работа е да забият по някое мсце, да набият "неприятен" турист, да демонстрират простотия, примитивизъм и маймунско поведения. От по-старите и а все още отговорни, вероятно и от младите, но колко са те? Въпреки големите приказки, че туризма ми има ръст, не вярвам! Такава простотия, наглост, дрога, агресия се шири, че кой нормален ще идва у нас? Само баклука от ЕС.
6
5
 
23
 
! Отговори
skunka преди 6 години
14 дни прекарах в Несебър и ходих на плаж в Св. Влас. В Несебър бях на 3-4 различни плажа. Никъде не видях надрусан спасител, дори напушен. Проблемът е,че спасителите са дефицит. Във Влас например възрастовата граница на спасителите бе 45-55, което е една идея по - надеждно, отколкото младите гларусчета ;)
5
7
 
34
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Ходя в Гърция от 20 години вече ще станат. Наистина няма спасители, но другата истина е че няма и удавени. За 20 години нито един. Преди това не знам.
4
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
евроатлантически ценности ....
3
1
 
41
 
! Отговори
язе преди 6 години
..."кара спасителната лодка на брега в пясъка"... Добре, че не сте го видели да лети и да пикира ниско над гларусите. Хахх
2
21
 
9
 
! Отговори
Mda преди 6 години
Odi v Garciq,tam spasiteli nqma I vsichko e na red.Samo de ima po 300 udaveni na sezon.
1
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха, тиквостанците са уникални.