Арестуваният DJ: Задържаха ме, защото не предадох лаптопа си!

Бях унижен публично, написа DJ Станчо във Facebook
12 авг 2017 18:18,
156
Арестуваният DJ: Задържаха ме, защото не предадох лаптопа си!
Снимка: Facebook, Stanislav Peev Peev

Арестуваният снощи в Слънчев бряг диджей бил задържан, защото отказал да предаде лаптопа си. Това разказа самия DJ Станчо във Facebook.

Той беше арестуван снощи по време на среднощна акция в Слънчев бряг, за която съобщи вицепремиерът Валери СИмеонов.

Още по темата

"Снощи бях арестуван и унижен публично пред пълен клуб в "Слънчев бряг", отнети са ми лични вещи – лаптоп и зарядно, без адекватно обяснение от РУ Несебър, Слънчев бряг", написа диджеят във Facebook.

"Написаха ми два броя наказателни постановления – едното за това, че пускам музика (това ми е професията), второто постановление и ареста са вследствие на това, че отказах да предам лаптопа доброволно. Извинявам се на приятели и феновете си във Варна, днес няма да мога да изпълня професионалните си задължения. Направете изводите за себе си”, написа той.
 
Припомняме ви, че по време на снощната акция са проверени няколко бара в курорта Слънчев бряг, не само от МВР, а и от НАП и регионалната здравна инспекция. Вицепремиерът Валери Симеонов още в началото на летния сезон настоя, че ще се бори с шума от заведенията по морето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Нормалния свят дискотеки от типа на нашите се правят поне на 5 км от живеещи. Да си думкат, викат, пият, бият, не пречат на никого. Но у нас местната власт, например Бургаските велможи, от какво ще захлебват, ако не получават кинти от всеки "мутробизнесмен", който пи силата на Закона за далаверите, е взел заведение и го управлява. Как, всички добре знаем, нищо законно и в полза на държавата. Само за техен джоб, за общинари и полиция, съдии и прокурори, и никой не ги закача. Така 28 години.
90
3
 
11
 
! Отговори
От Слънчака преди 6 години
Силата на музиката и това, че дискотеката е насред жилищни сгради не е ли отговорност на собственика и на общината и контрола чрез закони? Защо всички скачат на Dj-я? Ако не беше той, щеше да е друг. И те са наемници, които си изкарват хляба пускайки музика! Не, контролирайки силата й! Проблема не е с човека, а със цялата ни система и че се работи по интереси..избирателно. Кажете кой закон променяте и какво правите и каква е целта и визията ви за курорта за след 20 години? Аман от популисти!
89
5
 
8
 
! Отговори
До 99 преди 6 години
Защо тогава не проверяват малките градчета, а Слънчев Бряг? За да има показност! Хората в малките градчета ходят на море, за да си починат, и не може след 11 да има музика по повод рождени дни, сватби, празненства и т.н. Слънчев Бряг, за разлика от малките градчета, се посещава от млади хора, които са дошли за парти туризъм (не да повръщат по улицата, това не е нормално) и е в реда на нещата да има музика цяла вечер. Никой не е отишъл в Слънчев Бряг за здрав сън и почивка.
88
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала бе Джони Деп, направи ли допинг тест...
87
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като са ги нацвъкали на камара всички заведения и хотели...и вместо да си починеш попадаш в дур дом, а..пък в дискотеката все пак трябва да си е шумно..няма как.
86
2
 
24
 
! Отговори
Занещ преди 6 години
Има си наредби и закони за шума от заведенията. Това, че много хора даже не занят , че след 11 часа трябва да спре музиката, не означава, че са прави. Щом си станал DJ, най-малкото трябва да знаеш кога да спреш музиката. В този случай трябва да арестуват собственика на заведението, той е отговорен за нарушенията и за неспазване на законите.
85
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Volen Siderov beshe do 4:00 na party v La Maison v Sozopol, vidimo piqn I moze bi drugo...Hahaha.... patriotite naistina sa obedineni.
84
2
 
13
 
! Отговори
До 98 преди 6 години
Скъпи анонимника, *** си ти. Почти толкова голям, колкото и местните велможи, които позволяват да се правят дискотеки в близост до жилищни сгради. Направете си дискотеката насред полето и никой няма да се оплаква. Силна музика се носи в много от малките градчета , които трябва да са за семейна почивка. Дано да имаш късмета *** да ти вдигат шум всяка нощ, да крещят до зори по улиците , а ти да се опитваш да заспиш , ТРИ месеца всяко лято , тогава ще разбереш за какво става дума.
83
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като искат да спят спокойно, какво правят в Слънчев Бряг? Има други 50 курортни комплекса на морето, където след полунощ няма музика и DJ, и туристите, търсещи спокойствие, би трябвало да се насочат натам. Все едно в Ибиза да затворят дискотека, защото вдигала шум посред нощ. Това е повече от абсурдно. Защо търсещите спокойствие и културен туризъм не са отишли 2 километра на юг, в Несебър, сайт на Юнеско, където след 12 се чуват само вълните на морето. Аман от ид*оти.
82
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такова понятие като "български Dj" не съществува...те не са никакви Dj.А щом ходиш в гнусота свърталище слънчев бряг и уж забавляваш разни нискоморални ***** така става.
81
4
 
19
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Пуснах сълза.
80
4
 
1
 
! Отговори
BG преди 6 години
Какво е причинявал на почиващите този *** !
79
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На този *** е трябвало да забият един дървен такова в ***, да усети какво е причинявал на опитващите се да спят туристи.
78
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крадена музика, крадена операционна система, крадени филми, краден софтуер за пускане на музика. Лаптоп пълен с незаконни неща. Изкарва си хляба по незаконен начин с кражба на интелектуална собственост. И после има претенции. Сега да го осъдят по закона за авторско право. Цената за пускане на песен е няколко стотинки. Цената на един диск е няколко лева. Не е трудно да си законен. Ама нали сме си българи. Манг0 краде, тикво4 краде защо и аз да не крада.
77
2
 
1
 
! Отговори
От 91 до 87 преди 6 години
Именно, дори в повечето случаи е най-добре да има цялостен image на системата - т.е. всички инсталирани програми, файлове и т.н. При проблем можеш да си възстановиш image-а на нов компютър супер бързо. А той най-вероятно ползва Mac, където цялата тази процедура е супер лесна, особено ако има Time Capsule.
76
1
 
23
 
! Отговори
Смешник преди 6 години
Защо няма да можеш да пускаш музика днес? Купуваш нов лаптоп, за 2 часа го възстановяваш от бекъпа и лаптопа ти е 1:1 като стария. Лаптоп по всяко време може да се развали. Не ми казвайте, че няма бекъп/image на системата и пари веднага да си купи нов. Смешно е, а се има за голямата работа. А това да се противопоставят на органите на реда е скандално. Във всяка друга държава за това щяха да го приберат поне за 24часа
75
1
 
23
 
! Отговори
мнителен преди 6 години
има нещо забранено в лаптопа на тоя мазен съмнитилен индивид...
74
16
 
30
 
! Отговори
Banshee преди 6 години
"Задържаха ме, защото не предадох лаптопа си!" ...Аман от като този ..ами аланкоолу ,защо не си го предал на органите на реда,щом го изискват от теб...къв си ти бе ,че няма да спазваш законите и реда ?!?Правиш,каквото ти се каже от органите на реда и след това вече се жалваш и на арменския по,ако искаш.
73
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Информацията която е съществена за работата и препитанието се копира на външен хард-диск или друго устройство. Един компютър винаги може да се повреди.
72
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не харесвам музиката и шума на дискотеките. Господинът е създадавал шум, който пречи на околните, по време, когато законът го забранява.