Бащата на бебето, изоставено в "Западен парк": Ще си го взема

Мъжът твърди, че майката не живее с него, избягала
Обновена: 12 авг 2017 13:36 | 12 авг 2017 13:32, Елка Василева
87
Бащата на бебето, изоставено в "Западен парк": Ще си го взема
Снимка: bTV

Ще си го взема. Това каза бащата на бебето, което беше намерено вчера в столичния „Западен парк” .

Мъжът беше разпитан днес в Трето РУ в София.

Бащата твърди, че не е знаел за намеренията на майката да изостави детето. Не живеели заедно, тя избягала от него. Мъжът обяви, че момиченцето е родено на 2 декември м.г., което означава, че то е на 8 месеца, съобщи bTV.

Още по темата

По думите му майката е на 18 години, нямат други деца заедно, но тя има и 2-годишно момченце. Жената се издирва все още.

Бащата на бебето живее в кв. „Христо Ботев” с баща си. Смята, че има условия да гледа момиченцето.

След като снощи беше намерено от случайни минувачи в „Западен парк“, момиченцето беше настанено в столична педиатрична болница,.То е в добро състояние.

Социалните обявиха, че в понеделник детето ще бъде настанено в специализирано заведение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво мисли 28 годишния дядо по въпроса? Днес.БГ Моля да ни осведоми не обстойно. Нас - малкото останали етнически българи в тази имитация на държаваДокато вице Симеонов преследва DJ на Слънчака...
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я,какъв албинос...Що ни занимавате с тези римлянски традиции?
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е - нямаше как нЕкой македонец да не се появи. И да се пише Makedon. Кирил Охридски на какво е писал, бе? Taka li e pisal? Кирилица, бе МАКЕДОНЕ!
31
13
 
3
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Ajde be so cekate ..... otvorete smetka vo banka da donirate sekoj po 1 lev =5 mil. leva dosta se za deteto
30
0
 
14
 
! Отговори
Край преди 6 години
България е ратифицирала конвенциите против принудителния труд, и против насилието в затворите. ЕС забранява смъртното наказание. Българите нямаме законен полезен ход в ЕС за овладяване на ромската престъпност. Затвора не ги плаши а при глоба рома се залива от смех - никога няма да я плати и това всички го знаят само чиновниците уж - не.
29
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да е на 18 години и вече има 2 годишно някой трябва да я е ТАКОВАЛ на 16, нали? Браво, бе! И кой го израждаше това дете? Кой лекар? С парите от кои данъци? Браво! Да ги хрантутим тия ***! Чудесно!
28
3
 
16
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
не знам тоо кво ше земе, ама, значи, ако зема да зема едно дръво...
27
4
 
22
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Абе ще разберете защо гринговците са наврели индианците в резервати амо още маааалко време ви трябва.
26
3
 
11
 
! Отговори
777 преди 6 години
Ще си го вземе на 32ри.
25
1
 
20
 
! Отговори
до 18 преди 6 години
"Еееех, Строителни войски, къде сте? Какъв зидаро-мазач става от този!"..;-))А дали работи и какво? Може би иска да го вземе, за да получават помощи с баща си...( малко извън темата..но философски е свързано.. Племенникът ми, завършил история, интелигентен, четящ, сега работи по ЛИЧНО желание в строителна бригада( мазач); преди това дълги години ремонтираше коли..Радвам се на хора, които са "над нещата', интересуват се от всичко и придобиват умения, горди са, че сами "печелят хляба си"!
24
2
 
25
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Кое налага да се дава думата на този човек и какво очакват тези с микрофоните да чуят от него?! Подхвърлени деца винаги е имало и ще има, но това е работа на съответните служби и институции а не, на репортерки създаващи излишен драматизъм и разчесващи устите си за седмица напред... Не ви ли омръзнаха тези теми, преливащи от пусто в празно, не ви ли омръзна да гледате как всекидневно ц*иганските теми станаха водещи по телевизии и ел. медии, теми далеч от морала на Обществото, което ги издържа...
23
1
 
19
 
! Отговори
. преди 6 години
Законите (общочовешк или юридически) значат ли нещо изобщо в тази дупка ? 18 годишна с двегодишно дете, изоставя второто !?
22
1
 
11
 
! Отговори
100ян преди 6 години
До 25Абсолютно съм съгласен, Вашето решение също е изключително добро. За съжаление не съм сигурен дали разни еврогеей инситуции, антибългарски хелзински циркаджии и подобни нпо-та не биха възразили, че това е дискриминация. Но наистина, решение на подобни проблеми без ред, наказания и публично назидание няма как да се случат.
21
2
 
14
 
! Отговори
ДаИзвиняваОмбудсМая, преди 6 години
но не бива да копира всичко, което е актуално в някои други държави.Ето, в случая имаме пример, който ни доказва, че ще е безумие да закрием всички детски социални заведения и да върнем децата при онези, които са ги създали или да ги настаним в приемни семейства.Дечица като това биват взимани с радост от семейства от същия етнос и на това се гледа като на средство за препитание.Средата е същата като при родителите ими е ВРЕДНА.Такива деца - в соц.дом, а родителите им да изработват издръжката
20
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 100янАко детето остане тук, не виждам защо да не се приеме закон за принудителен труд, отнасящ се до такива родители, които са млади и здрави, създали са деца, но не щат да ги гледат и на всичко отгоре предпочитат вечно да са в категорията "Трайно безработни".Такива като това дете има много. Защо държавата да вади пари от нашия джоб, след като е напълно възможно родителите да бъдат заставени да изработват издръжката на децата си. Хем тогава няма да внасяме плодове, зеленчуци и месо!
19
2
 
14
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Оооооохххххх !!!! Господи , прибери си версиите ,моля те ...
18
2
 
15
 
! Отговори
:))))))))) преди 6 години
Според други сайтове, дядото на детето се е обадил още снощи и е отишъл да си иска внучето, но не му го дали, защото бил в нетрезво състояние! Това ви говори достатъчно за средата, на която може да разчита бебето.Съобщават още, че детето имало изключително добър апетит (!) и когато огладнеело, оревавало цялото отделение. С други думи, отсега е научено да вика "Дай!" и да настоява да получи, каквото му трябва :)
17
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се казва на каква възраст е гордият баща?И той ми се вижда да е под 20 г.Еееех, Строителни войски, къде сте? Какъв зидаро-мазач става от този!
16
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КОНСТАНТИНОВКои животни си изоставят малките? На нашата улица един пудел отглежда малко коте, защото някой сгази котката. Не си измислям.Кучето пази котето, чака го да се наяде с храната, която бабата му слага и чак тогава то яде.Веднъж котето беше на тротоара и посегнах да го погаля, а пуделът взе да ми бута ръката с муцуната и да ме лае.
15
2
 
19
 
! Отговори
Пак на наш гръб! преди 6 години
До ГрюгерКакво му е пичовското?Забременил е тази отсъстваща майка още докато тя е била под 18 г. Той дали има и ден трудов стаж? На кого е разчитал да харни детето му? Или го е сътворил с мисълта, че наистина си осигурява "банкоматче"? Ама планът му се е объркал.Защо е допуснал детето му да живее с безотговорна жена? Защо не се е преборил досега да си го вземе? След като претендира да си вземе детето, осигурил ли е условия и средства за отглеждането му? Нищо не казва по въпроса.