Появи се роднина на изоставеното в "Западен парк" бебе

Бащата е открит, майката се издирва
Обновена: 12 авг 2017 13:29 | 12 авг 2017 10:12, Елка Василева
34
Появи се роднина на изоставеното в "Западен парк" бебе
Снимка: МВР

Дядото на момиченцето, намерено в „Западен парк“ в София, е отишъл в полицията, за да си вземе бебето. Той обаче е бил в нетрезво състояние и детето не му е било предадено, съобщи БНТ, като се позова на МВР.

Момиченцето на видима възраст между 5 месеца и една годинка беше намерено снощи в „Западен парк“. Това е вторият случай на изоставено бебе в рамките на десетина дни.

Още по темата

Междувременно стана ясно, че е установено кои са родителите на изоставеното бебе. Биологичният баща е в столичното Трето Районно управление „Полиция”, където ще бъде разпитан. Продължава да се издирва майката, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Детето е намерено от случайно минаващи мъж и жена, които са открили до него и плик с дрехи.

Момиченцето е без следи от насилие. Откарано е в столична педиатрична болница без опасност за живота. Състоянието на бебето е добро, съобщиха от пресцентъра на болницата.

Точната възраст на бебето продължава да не се знае. Според дежурните лекари детето е на видима възраст около 5 месеца, тежи 4.6 кг и направените му изследвания до този момент сочат, че е сравнително здраво.

Момиченцето е било леко дехидратирано, тъй като не се знае колко часа е било изоставено в горещините, но след нахранване в болницата състоянието му е било стабилизирано.

В момента бебето е спокойно, през цялата нощ също е било спокойно. То се храни на всеки 2.5-3 часа. „Има отличен апетит и когато е гладно, разбира цялото отделение”, коментира д-р Михаил Желязков, лекар от болницата. Става въпрос за сравнително добре гледано бебе.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
6
 
! Отговори
мургав швед преди 6 години
Това май прилича на Далавери Симеонов? Одрало му е кожата!
18
0
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Голяма новина намерили ромче на улицата,че те там си живеят!Обявен е код "*** в беда"
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
D така, сега социалните няма ли да сезират прокуратурата, да съдат майката, да й отнемат и другите деца...абе всички екстри като за Мария, която остави Александър.А, ето за Мария беше казана всякаква информация, а тук-нищо.Няма имена, няма фамилна история, няма драма.Съвземете се, това е дисриминация.
16
0
 
7
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Драги ми смехурко ( ситно карирания мо де е батор)Седнал съм във Франкфуртския ресторант DEPOT поръчал съм си лате макиато...пуша си цигарка...мисля да обядвам картофена супа с кротони...и медалюн с рам-сос , шпецле, и гъби...Ще си поръчам и чаша бяло вино охладено до 7 ...ти как мислиш ***? Дали ми дреме много, че ми триеш коментарите, и ме банваш? Дребно , роб ско лакейче си...разбери го!
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
роднината трябва да е немец със финландски корени + шведско потекло
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
........ знае ли какво е тоалетна хартия? Те не могат да четат - вариант с вестници, листовки пак отпада. Като арабите да се бършат с ръце? Откъде тая хигиена? Арабите са чистоплътни.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпрос е на генетика. В тая мръсотия човек ще се гътне след седмица. Винаги ми е било интересно дали си мият чиниите. Не си перат дрехите - ясно. Ама мият ли си чиниите?
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Западен парк е един много цветен квартал на София с многопребиваващо цветно население. Това го пиша за гостите на тоя скучен мръсен град. Нямате работа там по тъмно. В никакъв случай не купувайте жилище или да наемате квартира.
11
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам българите, които ги осиновяват - ако няма българчета в домовете, то спокойно можете да си вземете дете от Молдова, Украйна или някоя друга държава, но не стига, че ни се гаврят с нас, разбиват ни имиджа в чужбина, а сега да им отглеждаме децата идва в малко повече вече!!! Ние Джипсиленд ли сме или България?!?!?!
10
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само си пишем тук - а нищо не се променя. *** се увеличават. Ние намаляване. И неусетно в новините все повече се пише за тях (може да е за кражби убийства побои изнасилвания) но заемат все по осезаемо място в ежедневието ни. А за етническите българи ще се пише все по малкохол - предимно като за жертви
9
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сме им отглеждали децата на тия. Интересуват ме единствено българските деца!!! Останалото е лицемерие!
8
2
 
24
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Черен гологан - са не губи!И в ке нефа да го зарежеш гладно няма да остане!Поговорки
7
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дядото - 23 годишен - беше много пиян...
6
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радваме се, че е с "отличен апетит". От сега още...
5
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бебенцето цръно кат ***. Дядото отишъл на заранта пиян като донски казак да си прибира внучето. Полицията пък била много затруднена,защото нямало камери,нищо че има роднини. Някой да не снима със скрита камера?
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лесно се правят , но трудно се гледат . Масово при осиновяване се дават на български семейства , което е направо шокиращо.
3
1
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Те и други роднини ще го припознаят. За етноса си, това дете е "златна мина" поне през следващите 5 години.
2
1
 
48
 
! Отговори
не ми пука преди 6 години
Не ми пука на бг ли са ,*** ли кви са .На такива трябва да им се спира всякакъв помощ,а също и на родилки под 18 и ще спрат да правят и изостават бебета точка
1
2
 
21
 
! Отговори
българин преди 6 години
Брей, много ***, брей.........................................