Арестуваният "шумен" DJ Станчо: Полицейски произвол!

Готви среща с адвокати, ще съди всеки, за да изчисти имиджа си
105

Един от популярните диджеи в България Станислав Пеев - DJ Станчо, който беше арестуван при проверка на нощен клуб по Черноморието, се оплака, че е станал жертва на полицейски произвол.

Още по темата

"Дойдоха полицаи, заедно с шефа на бургаската полиция, а зад него беше вицепремиерът Валери Симеонов. Отнеха ми личния лаптоп, който нито е улика, нито веществено доказателство. Няма никакво отношение в борбата с шума по нощните заведения по морето", разказа той пред Bulgaria ON AIR.

Той обясни как униформените се качили на пулта на нощния клуб в Слънчев бряг без да се представят започнали да раздават директни заповеди.

"Аз спрях музиката, а полицаите казаха: "Задържаме всичко, прибираме цялата техника". Оформените посочиха моя лаптоп и шефът на полицията в Бургас, без да погледне дори, заяви: "Прибирайте всичко", продължи разказа си диджеят.

Станислав Пеев твърди, че е арестуван, защото е отказал да предаде лаптопа си на властите, при което полицаите отговорили: "Тогава ще ти напишем акт, защото възпрепятстваш полицейска акция".

От ефира на Bulgaria ON AIR DJ Станчо съобщи, че ще се срещне с адвокати, с които ще обсъди вариантите по изчистване на имиджа си, както и съдебните пътища, по които виновните да понесат своята отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плювате по Станчо защото му завиждате, Станчо е упорит диджей. Мразите го че е търсен ДИДЖЕЙ които никога няма да спре желанието му да пуска до края на дните му. Ако пропадналата корунпирана система го тормози, ще се наложи продажбите на проституция и наркотици да се коментират публично. А за шумните нощи в Слънчев Бряг не са по вредни от шумните скандали за Боце, Цоце, Коце, Гоце, Роце и останалите теркове от времената на бай Тошо.
95
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DJ-ите не са със специален статут и трябва да изпълняват полицейските разпореждания както всички останали. Кой крив и кой прав се решава в последствие в съда, ако има нужда.
94
1
 
4
 
! Отговори
Станчовица преди 6 години
Тоз пък, комплексиран лигльо. Никой не му пречи да си върши работата, като спазва разпоредби и закони. Като какъв се изживява не ми е ясно, но нека се допита до световно известните си колеги смеят ли да нарушават правилата, и ако го направят-какво следва.
93
3
 
4
 
! Отговори
дискотекар преди 6 години
ДиЖей Сранчо- Президент!
92
1
 
16
 
! Отговори
1 преди 6 години
Омразата ви към Валери Симеонов по-силна ли е от омразата ви към мутрите, чалгата и дрогата?"Какао", "The One", "Оксижен" и сие не са "българският бизнес". Това са бардаци и разпределителни депа за наркотици, притежание на остатъците от Мултигруп, ВИС и СИК. Собствениците им са Маджо, Радо Слънцето, вдовиците на Илия Павлов и Бай Миле, Кравата, Очите...
91
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Станчо, не знам как е във вашето село, но елементарното възпитание изисква да си свалиш черните очила,когато те снимат и взимат интервю от теб.
90
0
 
4
 
! Отговори
бургазлия преди 6 години
До Българин от ГерманияАма *** и в Ибиза с малките деца... От луната ли падате, не е истина...
89
2
 
4
 
! Отговори
министър преди 6 години
Нали Митьо Очите ни плати, да му затворим конкуренцията,не е важното да ли са виновни или не.важното е да ги мачкамеее !
88
8
 
5
 
! Отговори
don преди 6 години
В СЪБОТА ВЕЧЕРТА БЯХ В БАНСКО НА ЗАКРИВАНЕТО НА ДЖАЗ ФЕСТИВАЛА БЯХА МНОГО ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАС В ЛИЦЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ , МЕСТНА ВЛАСТ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПОЛИЦИЯТА.В 22 ,30 ЗАПОЧНА КОНЦЕРТА НА ГРУПАТА ДЖИПСИ КИНГ - НЕВЕРОЯТЕН КОНЦЕРТ МУЗИКАТА ДЕЦИБЕЛИТЕ ГАЗ ДО ДУПКА ВСИЧКО СЕ ПРАВИ В ЦЕНТЪРА НА БАНСКО АЛКОХОЛ КЕБАПЧЕТА И ДРУГИ ЛАКОМСТВА КАСОВ БОН НИКЪДЕКОНЦЕРТА СВЪРШИ НЯКЪДЕ КЪМ 01Ч. А В СЪЩОТО ВРЕМЕ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ НА ТАКОВА ОСНОВАНИЕ АКЦИЯ НА ХОРАТА ОТ ВЛАСТА.СИМЕОНОВ ОСТАВКА
87
10
 
6
 
! Отговори
пънчо преди 6 години
ТУК Е БЪЛГАРИЯ А НЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ.ВСИЧКИ КУПОНЯСВАМЕ И ВДИГАМЕ ШУМСЕЗОНА Е ТРИ МЕСЕЦА ВЕСЕЛБА ОТ 01.09. ЩЕ БЪДЕ ТИХО И СПОКОЙНО ЗА МАЙКИТЕ С ДЕЦА КОИТО ЗА ЗАЧЕНАТИ ПРЕДНАТА ГОДИНА СЛЕД ПОСЕЩЕНИЕ НА ДИСКОТЕКА ВСИЧКО Е НОРМАЛНО НО ЗАВИСТА И РЕКЕТА КОЙТО ИСКА ДА НАЛОЖИ СИМЕОНОВ Е ДРУГА РАБОТА СЕГА СЕ ПОКЗВА ПРЕД БУРГАЗЛИЙ , ЧЕ ТОЙ КОМАНДВА ПАРАДА КЪДЕ БЕ 50 ГОДИНИ НАЗАД ВСЕКИ ХОДИ НА МОРЕ ДА КУПОНЯСВА. АМАН ОТ ЕКОЛОЗИ , ЗЕЛЕНИ И ИЗМИСЛЕНИ КАТО В. СИМЕОНОВ И ПАТРИОТИ ВИДЯХ МЕ ГИ КАКВИ ПРОДАЖНИ
86
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На *** все държавата им е виновна. Свикнали са никой да не ги закача и да ревът след туй.
85
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре бе защо ходите в Слънче бряг, след като не Ви харесва и Ви е шумно? Ходете просто на други места и толкова. Ама я не сакам да съм добре, сакам Вуте да е зле. Да си ги глобяват за нарушенията, ама сега тая нощна тишина ми е в повече. Точно за това там ходят една определена група хора, защото могат да си се наливат до сутринта.
84
7
 
3
 
! Отговори
Читател преди 6 години
Всички, които раздават правосъдие като по-млади са купонясвали в Слънчев бряг. Сега са остарели за този младежки курорт и искат да го направят пенсионерски, та да ходят пак.
83
0
 
17
 
! Отговори
бръм преди 6 години
Споко, DJ, на лаптопа целия ти софтуер и музика са легални. Тоест закупил си си ги....и си платил дори авторските права на музиката. Нищо не могат да ти направят тези....лошите :) :)
82
5
 
9
 
! Отговори
младен преди 6 години
Валката ша вземе да мине Вожда по ПР акции бре ;)
81
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МНОГО се разгащиха почти всички, МНОГО селянтия,която се мисли за голямата работа,всеки се бара вече за значим фактор на този свят,кой в Инстаграм,кой в тъпия Фейсбук или в разни измислени медии.Голяма простотия.
80
1
 
26
 
! Отговори
Стар Бургазлия преди 6 години
Не е "полицейски произвол", а DJ-ПРОИЗВОЛ в целия Слънчев Бряг !!!
79
12
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Смърт на ГЕРБ&Пейтриътс!
78
14
 
10
 
! Отговори
полицай пенчев преди 6 години
като не можем да приберем Очите и Кравата,ще вземем лаптопа на Станчо !а вие останалите да не мрънкате, да не ви вземем пормонетата и телефоните!така се борим срещу престъпността !!
77
1
 
27
 
! Отговори
Българин от Германия преди 6 години
Почивал съм в много курорти по света, от Мавриции през Канарските Острови до Куба / никъде няма вечер такъв ШУМ като в Слънчев Бряг. Щом DJ-тата не спазват правилата и законите, полицията трябва да се намеси и да осигури спокойствието на нормалните почиващи и на семействата с малки деца. От CACAO BEACH в Свети Влас не може да се спи - това е ТЕРОР ! Аз лично ще се обърна към г-н Симеонов да задължи тази дискотека да намали музиката, особено рано сутрие е УЖАС !