Арестуваният "шумен" DJ Станчо: Полицейски произвол!

Готви среща с адвокати, ще съди всеки, за да изчисти имиджа си
105

Един от популярните диджеи в България Станислав Пеев - DJ Станчо, който беше арестуван при проверка на нощен клуб по Черноморието, се оплака, че е станал жертва на полицейски произвол.

Още по темата

"Дойдоха полицаи, заедно с шефа на бургаската полиция, а зад него беше вицепремиерът Валери Симеонов. Отнеха ми личния лаптоп, който нито е улика, нито веществено доказателство. Няма никакво отношение в борбата с шума по нощните заведения по морето", разказа той пред Bulgaria ON AIR.

Той обясни как униформените се качили на пулта на нощния клуб в Слънчев бряг без да се представят започнали да раздават директни заповеди.

"Аз спрях музиката, а полицаите казаха: "Задържаме всичко, прибираме цялата техника". Оформените посочиха моя лаптоп и шефът на полицията в Бургас, без да погледне дори, заяви: "Прибирайте всичко", продължи разказа си диджеят.

Станислав Пеев твърди, че е арестуван, защото е отказал да предаде лаптопа си на властите, при което полицаите отговорили: "Тогава ще ти напишем акт, защото възпрепятстваш полицейска акция".

От ефира на Bulgaria ON AIR DJ Станчо съобщи, че ще се срещне с адвокати, с които ще обсъди вариантите по изчистване на имиджа си, както и съдебните пътища, по които виновните да понесат своята отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
7
 
! Отговори
До 31 преди 6 години
Защо В Симеонов трябва да ходи на ромска сватба в тяхна махала и да им конфискува техниката? Никой не е дал пари за да почива във въпросната махала, на тях самите музиката не им пречи, а ги кефи!
35
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какъв е този DJ дето плачка, че не може да изхранва семейството си? Какво е заревал за 1 лаптоп, ами сега да му направят проверка има ли лицензни споразумения за пусканата от него музика т.н. Авторски права? Валери Симеонов, ама хич не ми е приятен, но за действията му го подкрепям с две ръце? До кога в тази държава всякакви бизнесменчета ще правят навсякъде каквото си искат, тормозейки цели маси хора?
34
1
 
17
 
! Отговори
Винкела преди 6 години
Тоя па орева света за един лаптоп.
33
4
 
35
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Внушението на репортерката и "потърпевшия", че полицията неправомерно и нередно е действала и отнела средствата с които е било вдигано шум, а именно озвучителната техника, показва нагледно, как медиите подстрекават нарушенията на реда и взимат страната на виновниците изкарвайки ги "жертви". По същия начин се действа и при акциите срещу ц*иганската престъпност, когато на другия ден след полицейска акция, махалата е пълна с репортерки и услужливо питат-Ще се оплачете ли? Ще ги съдите ли? Погнуса!
32
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медийте да престанат да му дават трубуна на този ***-нарушител на обществения ред и точка.Какво още има да го показвате?
31
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам Далавери Симеонов, да иде в махaлата на тридневна цигaнска сватба, и да им конфискува техниката...
30
1
 
15
 
! Отговори
Daniel преди 6 години
До АнонименСамо да ти обясня разликата м/у конфискация и изземване. Конифскация се прави, когато вече ти е доказана вината или си осъден - примерно недекларирани доходи и т.н. Изземване се прави в протокол и може да го задържат за целите на следствието например. В случая има изземване, а не конфискация. И дай да не намесваме политиката, защото ако почнем да си сравняваме заплатите, ще се окаже, че аз с моята заплата отивам в Гърция на по-висок клас обслужване от Слънчака.
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно с комерсиална цел а не като потребители... Правя разлика щото им събирам таксите...ама как да разбереш, гласоподавател на ГЕРБ..?!
28
3
 
24
 
! Отговори
хахаха преди 6 години
стига ги пускахте по телевизията и по нета тия селяни. какви са тий диджей, които не можеш да отличиш от кофражист?Все някога ще дойде време когато някой ще зададе ПРАВИЛНИТЕ въпроси. Винаги идва. бацета, браточки, байчовци и станчовци не са тия.
27
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато мутренския олигарх Валери Симеонов ходи с 20 полицаи да арестува диджеи, в същото време по селата ромските насилия над българи се леят произволно и без санкция от власт и полиция!
26
2
 
14
 
! Отговори
DJ мукавей преди 6 години
До Анонимен 15За тия пари може да ги ползваш като потребител а не с комерсиална цел !!! ... ако въобще правиш разликата.
25
4
 
4
 
! Отговори
СС преди 6 години
До Анонимен 21Много добре си го казал, то трябва и малко акъл *** на място, а гербаджйте не са в тая ниша.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До DanielЩом в заведението пускат музика сигурно са си платили правата на Музикаутор. Реално такива такси са ниски за тези заведения.
23
3
 
28
 
! Отговори
подкрепящ патриот преди 6 години
Браво на вицето, така трябва да се действа срещу произвола. И то дори не толкова срещу шума, а срещу данъчните нарушения и криенето на оборот/крадене на ДДС.
22
4
 
10
 
! Отговори
Сандокан преди 6 години
То па избирателите на БСП с по 6,000 лв заплата, нали така? *** тая сутрин още не са изтрезнели от сърбането на водчица миналата нощ.
21
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дискотеката е с платени годишни такси към Профон и Музикаутор! Могат да пускат всичко без значение от къде е сваляно. За какви пиратски MP3-ки бълнувате?? И какъв нелицензиран софтуер на МАК може да има?? Конфискацията на лаптопа си е абсолютен полицейски произвол. Избирателите на ГЕРБ, бачкатори с по 600 лева заплата, не могат да го разберат и масово го одобряват....
20
0
 
18
 
! Отговори
Сандокан преди 6 години
Последно тоя Диджеец ли е или Диджейджия ? Щото това са двете категории музикални де-би-ли в тая държава.
19
2
 
22
 
! Отговори
7 преди 6 години
И какво се оплакваш толкоз. Ще си подвиеш опашката и ще изпълняваш законите в държавата. Като се правиш на отворко, ще ти вземат не и лаптопа а и ще ти изкарат и майчиното мляко !
18
1
 
19
 
! Отговори
Daniel преди 6 години
До АнонименМоже да го тегли за лично ползване. Това, което той прави е един вид търговска дейност и няма право на подобно нещо според Закона за авторските права и сродните му права и закона за разпространение. Неслучайно всяко заведение, което пуска музика, трябва да има договор с Музикаутор, иначе клиентите ще седят на тишина.
17
6
 
4
 
! Отговори
СС преди 6 години
До DJ мукавейМи да си го дърпат него за тая работа, щеше да е в пъти по финно. И аз не се гефя на друсани и пияни *** върлуващи из алейте, *** не ми харесва как се борят с тях. Прекалено е грубиянски и нищо не гарантира, че след тези дето трябва няма да се подхванат и свички имащи различно мнение.Нали за това беше гатен комунизма, че ограничава и подтиска хората, а виш сега какво става. И дали някой от европартнйорите ни ще каже нещо в полза на демокрацията, на мен не ми се вярва.