Арестуваният "шумен" DJ Станчо: Полицейски произвол!

Готви среща с адвокати, ще съди всеки, за да изчисти имиджа си
105

Един от популярните диджеи в България Станислав Пеев - DJ Станчо, който беше арестуван при проверка на нощен клуб по Черноморието, се оплака, че е станал жертва на полицейски произвол.

Още по темата

"Дойдоха полицаи, заедно с шефа на бургаската полиция, а зад него беше вицепремиерът Валери Симеонов. Отнеха ми личния лаптоп, който нито е улика, нито веществено доказателство. Няма никакво отношение в борбата с шума по нощните заведения по морето", разказа той пред Bulgaria ON AIR.

Той обясни как униформените се качили на пулта на нощния клуб в Слънчев бряг без да се представят започнали да раздават директни заповеди.

"Аз спрях музиката, а полицаите казаха: "Задържаме всичко, прибираме цялата техника". Оформените посочиха моя лаптоп и шефът на полицията в Бургас, без да погледне дори, заяви: "Прибирайте всичко", продължи разказа си диджеят.

Станислав Пеев твърди, че е арестуван, защото е отказал да предаде лаптопа си на властите, при което полицаите отговорили: "Тогава ще ти напишем акт, защото възпрепятстваш полицейска акция".

От ефира на Bulgaria ON AIR DJ Станчо съобщи, че ще се срещне с адвокати, с които ще обсъди вариантите по изчистване на имиджа си, както и съдебните пътища, по които виновните да понесат своята отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя пускач на музика е наглец и лъжец тия кръчми в Слънцака са много оборотни в определени дни са ми казвали за 200 000 на вечер алкохола е 2 за 1 затова по тези места се поставят алкохолни рекорди пиеш 10 водки и чувстваш ,че можеш и още
15
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До DJ мукавейЗа какво му е да краде mp3.За 10 лева на месец може да има легален достъп и до 20 милиона песни. Също може и да ги тегли.
14
2
 
25
 
! Отговори
Daniel преди 6 години
Баси смешника е този. Да вземе първо да се светне кога има опция да заведе дело в съда по правата на човека В СТРАСБУРГ. В Хага е друг съд, който ако е опрял до него, жална му майка :D
13
3
 
19
 
! Отговори
българин-юнак преди 6 години
Контрол трябва да има, постоянно, за да се въдвори ред. ХОрата отиват на почивка на Слънчака, а едни тарикати си въртят биснеса за сметка на спокойствието на масите. Защото така са научени, но сега срещу вицето трудно се издържа.
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СТАНЧО НЕ ЗНАЕ ЛИ ЧЕ НЯМА ТАКАВА ОПОРНА ТОЧКА- ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ- ТЯ БЕШЕ В ЕДНО ДРУГО ВРЕМЕ, КОГА ЕДИН БАНКЕР С ПАРИТЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ ГЪРМЕШЕ ДЕНОНОЩНО ПО СВОЯТА ТАЛАВИЗИЙКА, А СЕГА ВЕЧЕ СЕ Е НАТЪКМИЛ ЧЕ Е БОРЕЦ ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА, А НЕ КРАДЕЦ НА 4 МИЛИАРДА, А ДЮДИКОФФФФФФФ МУ ПРИГЛАСЯШЕ- СЕГА ИМА РЕД И ЗАКОНЪТ НАД ВСИЧКИ И ВСИЧКО, НЕ ЧУХ СИМЕОНОВ ДА Е ВЛЯЗЪЛ НЯКЪДЕ КЪДЕТО МУЗИКАТА НЕ СЕ Е ЧУВАЛА И ДО НЕСЕБЪР. БИЗНЕСЪТ ДА СВИКВА СЪС ЗАКОНИТЕ И ДА ГИ СПАЗВА ИЛИ ДА ХОДИ В ГЪРЦИЯ ТЕ ТАМ ДА ВИДИ.
11
7
 
6
 
! Отговори
СС преди 6 години
Репресия, всички под ножа и никой да не надига глава.Да живее златният Орфей.
10
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този селянин симеонов успя да оправи шума в махалите, в Баня баши, проблемите на улици като М.Луиза, Пиротска и малките градове, та сега реши да се заеме със законни заведения в най-големия ни курорт (където медиите изкуствено съсредоточават вниманието на глупаците). Някой да отиде и да му замери на Каварна рок фест колко шум вдига, когато реди софра с Цонко Цонев.
9
7
 
30
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 6 години
На тоя DJ Станчовец е трябвало да му причернее като го приберат на топло за нарушаване на обществения ред, използване на нелегален софтуер, нарушаване на авторски права за нелегалната музика, и още един куп нарушения. Той се чувства силен, защото така е научен зад него да седи подкрепа. Но сега се е объркал, не си е преценил силите срещу вицето ... Нищо, ще се научи, со кротце, со благо и со малко ...
8
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този залязващ клоун реши да си направи малко PR, защото друго не му остава. И в крайна сметка, кое е улика и кое веществено доказателство решава съда а не той.
7
15
 
9
 
! Отговори
vcn преди 6 години
До АнонименА когато зад полицейското разпореждане стой Валерката?Всички ли трябва да сме с робско мислене.Това е ефтин ПР ,като биенето на бабички.Нищо не решава!
6
5
 
32
 
! Отговори
DJ мукавей преди 6 години
Аз пък неговото го наричам ДиДжейски произвол! - волумето на мах с крадени MP3ки без платени авторски права.
5
7
 
27
 
! Отговори
. преди 6 години
Тоя орева орталъка, че му взели зарядното и лаптопа, пълен с пиратска музика, свалена от Интернет. Не се сетиха, да му врътнат дин акт за това поне. ***.Едно време какви диджеи имаше.. сега с някакви педлски имена - Станчо, ***, Теди... льохмани само ***.
4
4
 
30
 
! Отговори
Монти от Монтана преди 6 години
Този май си вярва. И не допуска, че някой може да иска да спи. Не всички туристи имат мерак да се освинят на макс по време на отпуската. Годините на прехода оформиха една лакейска прослойка от станчовци, за които криминалните ***, техни работодатели, са Господ.Изобщо купонът по български е нещо грозно и неприятно, нездравословно за нормалните хора.
3
6
 
27
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Дреме ми на У*, за DJ Станчо.
2
4
 
35
 
! Отговори
Малий, преди 6 години
тоя има късмет, че действието се развива в тази пародия на държава! В други страни за такъв отпор с/у полицаи, жална му майка!
1
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя тъпaн да вземе да се светне какво означава неподчинение на полицейско разпореждане. А дали лаптопа му е обект на престъпление може да реши само съда. До тогава ще го гледа през крив макарон