Футболна драма: Съдийка вини БФС-шеф в секс тормоз

Според жената, заради отказите й, не е свирила нито един мач
Обновена: 14 авг 2017 10:42 | 14 авг 2017 10:30,
25
Футболна драма: Съдийка вини БФС-шеф в секс тормоз
Снимка: кадър "Нова телевизия"

Млада съдийка на футболни мачове обвинява шефът на Българския футболен съюз в Монтана в сексуален тормоз. Ангел Стоянов обаче отрича и обяви, че ще съди жената.

Теодора Тодорова е единствената жена футболна съдийка в областта, а и може би първата. Тя е запазила телефонни съобщения и комуникация в социалните мрежи, в които Стоянов отправя неприлични предложения.

"Всичко започна след един служебен обяд, на който той си позволи да ми каже какво изпитва, какво иска, предложи ми дискретна връзка. Бяхме насаме и трябваше да му оставя вратичка – нито груб отказ, нито пък съгласие. И започнаха след това разговори, когато се виждаме служебно, звънене", разказа жената пред Нова тв.

Тя обвини Стоянов, че заради отказа й така и не е допусната да свири нито един мач. Именно той пък решавал кой мач на кой съдия да бъде разпределен.

"Всичко е една долна манипулация. Тази жена създаде дискомфорт на близките и детето ми", отвърна Стоянов. Той се възмути и от това, че Теодора руши имиджа на институцията БФС и обяви, че ще заведе дело срещу нея.

"Всички жени са хубави. Няма нищо лошо в това да харесваш жени. Лошото е да харесваш мъже", отвърна той на въпроса дали харесва младата съдийка.

"Искам да ме целунеш", "Искам да си ми като робиня", "Искам да изпитам и аз удоволствие",  пък са част от съобщенията, за които Теодора твърди, че са й изпратени от Стоянов.

"Ще изчакам той да заведе дело, за да излезе виновен в собстевното си дело", обясни младата жена и допълни, че в никакъв случай не атакува БФС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.