Хайките по морето – PR или упражнение по управление?

Вреди ли поведението на Симеонов на имиджа на кабинета?
14 авг 2017 10:45, Петя Славова
142

Вицепремиерът Валери Симеонов се появи в нощен клуб в Слънчев бряг, за да бори шума от дискотеките по морските курорти. Клиентите обаче освиркаха визитата му с думите: "Оставка".
Още по темата

"Действията на вицепремиера не са политически PR. За да бъде такъв в ситуацията трябва да има политик, а в нея няма", заяви експертът и режисьор Нидал Алгафари в студиото на "България сутрин".

Той попита риторично защо Валери Симеонов не потърси сметка какво се случи с фалиралата банка КТБ, вместо да се занимава с нощните заведения.

PR експертът Арман Бабикян подкрепи думите на събеседника си пред Bulgaria ON AIR и определи създалата се ситуация като комична. Той твърди, че ставаме свидетели на поредното доказателство как "някои хора се упражняват да управляват".

"Управлението на държавата е сложна група от системи. Валери Симеонов е вицепремиер и като такъв, той трябва да задава дневния ред на министрите, не нещо друго", твърди Бабикян.

Вицепремиерът получи остри реакции от страна на посетителите на нощния клуб в Слънчев бряг, което Алгафари обясни с думите: "Каквото повикало, такова се обадило".

"По-страшното е как в заведението са присъствали достатъчен брой чужденци, които идват от държави, устроени по съвсем друг начин и много трудно би могло да им се обясни какво прави един вицепремиер в България", отбеляза режисьорът.

Гостите бяха единни, че поведението на Валери Симеонов вреди на имиджа на кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бях тамхората тотално го освиркаха, каква сила е показала държавата ?показа слабост, като тероризираше нормалния бизнес и клиентелата, вместо да арестува Кравата и наркодилърите му.
110
1
 
2
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До бях тамПоказването на сила ли те прави щастлив?
109
4
 
9
 
! Отговори
бях там преди 6 години
Хора, бях когато спряха музиката. Честно да ви кажа изпитах удоволствие да видя как Държавата показа сила. 10 заведения на са икономиката на нашето море.Мислете по трезво.
108
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората , които се забавяват на Слънчев Бряг, не пречат на никой. Това са туристически войни , в които ние сами заемаме страната на врага. Тука плюят некви чички, а дори кракът им не е стъпвал там. Говорят св едно там има война , замерят се с чували дрога и бутилки. КойТо иска спокойствие има достатъчно места + това вие не ходите там само вдигате вярва ...сякаш ще ходите. Ставате манипулирани и смешни.
107
2
 
2
 
! Отговори
Хайку. BG преди 6 години
Вечер.Дискотечка.Седнал си ми на местото.Винкел.
106
2
 
4
 
! Отговори
Суджук Македонски преди 6 години
Шоуто прилича повече на меко преразпределение на наркопазара в Слънчака по време на сезона - няма да се стрелят я. Не е толкова *** винкела, колкото на *** да прилича. Днешния мутренско - *** елит гледа на държавата и на народа като на маймунско стадо и поведението му е такова - ГЕРБ бабуинстват, патриотите павианстват.
105
3
 
11
 
! Отговори
предложение: преди 6 години
закриваме цялото МВР, агенцията по храните, ХЕИ и вс. други хрантутници , и включваме Валерката в нонстоп режим да ходи да по обектите да ги проверява и глобява. Така поне ще има ефективност и файда!
104
6
 
8
 
! Отговори
Пазарджиклия преди 6 години
Човек реши да иде да разпусне на Слънчака от цялата простотия, от политици и т.н. В даден момент обаче идва един пенсионер да ми разваля купона.
103
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нов скандал: 2 дена след като приключи последното обжалване за ТОЛ системата и трябва да решат кой е победител, държавата решава да си промени политиката по въпроса, за да забави колкото се може повече въвеждането на ТОЛ системата. Така ще облагодетелства определени фирми. След това ще облагодетелства други, които ще получат поръчката за ТОЛ системата по втория начин. Дали ще си свършат обаче качествено работата или ще има списъци на коли които ще ги пропуска да ги проверява??
102
1
 
13
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Днес патрЕотите залели форума като първи матросовци на амбразурата да бранят своя гуру с голи гърди и скрити зад никнейма Анонимен. :)
101
6
 
20
 
! Отговори
СТЕФАН преди 6 години
Никой не ходи в Слънчака и Ибиза да слуша, стари градски песни за спокойна почивка има други курорти Наречен,Павел баня.Те са дошли заради клубовете и алкохола не разбирам защо ги гонят щом очакват пари от туризма
100
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако иде на посещение в Англия, там ще се чудят госпожа или госпожица е !
99
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вицепремиерът Валери Симеонов се появи в нощен клуб в Слънчев бряг, за да бори шума от дискотеките по морските курорти."--------А дрогата няма ли да бори, по курортите свободно се продават наркотици. Или при демокрацията наркомафията държи прокуратурата и държавата и на Валери Симеонов може да му се наложи да полага общественополезен труд както неговия ортак.
98
6
 
9
 
! Отговори
Верно преди 6 години
До Хаха"Мога да се обзаложа,че тези дето викат "оставка" дори не ходят на избори."Е,да не са всичките,ама едно 80%-сигурно!
97
2
 
6
 
! Отговори
Шоу преди 6 години
Българска работа. Целия шум около Симеонов и курортите показва, че държавните органи са неефективни. Те по-скоро са хрантутници, които вместо да се грижат за интересите на данъкоплатеца, използват данъците ни и се обоганяват на наш гръб. Не вярвам в морала на ГЕРБ.
96
1
 
8
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Т.нар Слънчак е едно отвратително,гадно място,което обаче носи много пари(щото има достатъчно фенове).Може ли да се превърне в нормален курорт-определено не.Така че вместо да се правят такива глупави изцепки с 0(нула)% ефективност,по-добре държавата да се погрижи да събере колкото се може повече пари от тоя Содом и Гомор.Има начин.
95
3
 
15
 
! Отговори
1 преди 6 години
Не е работа на Валери Симеонов да ходи да контролира заведения. Има си съответни органи и ако не си изпълняват задълженията да ги уволняват. След като няма закон, който да урежда тези обстоятелства и всичко е с наредби на общината, какви проверки, какви 5 лева? Навсякъде по света след 22 спира движение, шум, живот, а тука по цели нощи дъни музика, без проблем. Те затова идват пияниците и какъв е финансовия резултат никой не знае, само лоша слава.
94
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези двама арменци ни показаха как трябва да говори за бокклуците ни в политиката един известен българин поканен в българска телевизия. Големи!
93
6
 
8
 
! Отговори
преди 6 години
Налагане на ред, щом е шумно, ще намалят, ако такъв е законът, какво има да се дъвче?
92
6
 
18
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До до 55Това са стари комунистически прийоми от времето преди 1990год. Такива хайки си правеха по дискотеките, за да арестуват учениците, които не спазват вечерния час и пушат цигари. После им правеха досиета, че са рисков контингент и им объркваха целия живот, заради цигара и вечерен час. Точно сталинистки методи.