Ясновидка предрече: След 2020-а България я чака възход!

Започва масово завръщане на образовани сънародници от чужбина
14 авг 2017 09:00,
108
Ясновидка предрече: След 2020-а България я чака възход!
Снимка: Вестник "Борба"

България я чака възход след 2020-а, предвижда ясновидката Соня Щерева от Горна Оряховица. Гадателката направи за "Труд" прогноза за съдбините на страната, която предвижда, че след около три години ще започне масово завръщане на българи от чужбина.

Държавата ни ще тръгне нагоре и я чака възход

"Тогава ще се раждат много бебета, чака ни истински бейби бум. В управлението на страната ще започнат да влизат образовани и подготвени българи, живели зад граница, които истински ще болеят за проблемите на своите сънародници. Тези които ще дойдат, ще оправят държавата. Те са завършили престижни университети и наистина ще ги води националния интерес", пророкува Соня Щерева.

Известната с дарбите си горнооряховка предсказва бъдещето, насочва, дава съвети и лекува от 1990 г., а потокът от болни, хора с проблеми не само от България, но и от чужбина, не спира целогодишно пред дома й в железничарския град.

С пророчицата се съветват известни личности от политиката, шоубизнеса и обществения живот. Често за съдействие при заплетени случаи с нея се консултират дори и криминалисти.

Гадателката е категорична, че България не ще се оправи от такива като Слави Трифонов и подобни временни лидери и партии, а от високо образовани и с морал българи зад граница, които ще помогнат на страната ни.

"Трябва още няколко години да потърпим само и хубавото ще се усети и у нас!", заявява ясновидката.

По думите й непоправими неща за България няма да се случат, защото я пази висша сила.

"Държавата ни няма да изчезне или да се погуби, въпреки че някои се опитват да правят такива мрачни прогнози. Свята енергия от душите на загиналите воини през различните исторически периоди във войните пази България. Освен това държавата ни е силно заредено енергийно място и Света Богородица бди над нея. Ние сме божествена страна", напомня пророчицата.

Щерева предвижда, че завръщането към обичаите, българщината и към националните традиции ще продължава. Желанието на много млади българи да съхраняват родния фолклор, да разучават хора и песни, да се захващат отново към старинни занаяти и да се обличат в национални носии, ще укрепи българския дух.

Според екстрасенса не се очертават сериозни катаклизми през следващите години. Голямо земетресение няма да има, а българската земя ще потреперва само от леки трусове. Соня Щерева твърди, че в района на Родопите има загаснал хилядолетен вулкан, за който знаят малцина учени. Кратерът "спи" и ако се събуди има вероятност да стане опасно.

Щерева предвижда пороите, наводненията и градушките да продължават.

"Луната расте и това оказва негативно влияние върху атмосферното налягане, което предизвиква потопите. Ще има унищожена реколта. Смятам, че това е Божие предупреждение, за да се осъзнаят хората, да не ламтят за материални придобивки, а да станат по-добри, по-милостиви и по-смирени", разказва ясновидката и допълва, че се очаква в бъдеще ръст на инфекциозните болести, причинени от различни насекоми.

"Често няма да е известен произходът на болестта, лекарите ще се затрудняват да поставят диагнозата, но наистина ще има такава епидемии, които ще засегнат много хора", предупреждава горнооряховката.

Тя разказва, че всеки втори българин вече е неуравновесен и случаите на агресия, депресия и психични проблеми, стават масови.

"Напрежението в обществото ни ескалира. Стресът смазва хората и те боледуват много", отчита ясновидката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
5
 
! Отговори
Антихрист 02 /02 преди 6 години
В АДА ИМА ДЪНО И ТАМ Е МОЕТО МЯСТО. БИЛ СЪМ ТАМ. ИМА ДВА ВИДА ОКОВИ. В НАЧАЛОТО СЕ ЧУДИХ ЗАЩО СА ДВА ТИПА. ЕДНИТЕ СА ГОЛЕМИ ЗА МОИТЕ РЪЦЕ, А ДРУГИТЕ МАЛКИ КАТО ЗА ХОРА.КОГАТО ПРЕДЛОЖИХ НА ИИСУС ВСИЧКИ КОРОНИ ТОЙ ОТКАЗА. ДЪЛГО ВРЕМЕ МУ ПРЕДЛАГАХ И ТОЙ ВИНАГИ ОТКАЗВАШЕ. НАКРАЯ ГО ПОПИТАХ:"ЗА КОГО СА МАЛКИТЕ ОКОВИ?"Тогава Иисус стана и рече:"МНОГО ХОРА ЩЕ СЕ ОТРЕКАТ ОТ МЕН, НО ЗА НАЙ-ЛОШИТЕ(ГЛЕДАЧКИ И ВРАЧКИ) СЪМ ПРИГОТВИЛ ОБЩА СТАЯ С ТЕБ-САТАНА!"
91
1
 
3
 
! Отговори
Антихрист 01 /02 преди 6 години
Създавам царе. Свалям и давам корони в този Свят. Аз бях дясната ръка на Бог до момента, в който Тпй не реши да създаде хуманоид.Бог направи независим и уникален интелект, който се изгражда и развива сам. После свърза хората с ангелите и със самия Него като им даде душа. За Вас душата е непозната технилогия. Всъщност тя е по истинска от физическото Ви тяло. Душата не е интелект. Душата е връзката между Бог, Неговото Царство. Тя е информация, друг тип тяло неподвластно на физичните закони.В т
90
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, чяк тогава ли ще се спомине Вожда.Недейте така, че ще бъде голям плач и ридание, скръб и неутешима болка от загубата Му.На кого ще ни оставиш, Вожде. Внукът е много малък, Цеца няма да иска.Бегай да ти леят куршум, че тази вещица църна магия ти е направила.Червен конец, да знайш - не помага.
89
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи сядаме и чакаме да сойде 2020 година и си мълчим. Ей на тва може само ало-апашираните да се хванат. С много красиви думи вшита една желана лъжа. Вие бачкайте нисши и верайте, пък ния пак ще живеем на корем, а вие чакайе светлото бъдеще, комунизма, демокрацията и извънземните, но си трайте, че лошо ви се пише ако не мирувате.
88
1
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Глупости.Тази ясновидка заблуждава народа, че след Борисов ще цъфнем.Явно е голям фен на Корделка.Само не казва от какъв зор емигрантите ще се завърнат точно 2020г.Война ли ще има ?
87
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо Ванга е толкова популярна? Защото каза " България ще се оправи когато падне Сирия" Има и вариант "Когато ни управлява жена" Извод: Нищо няма да правя.По цял ден ще лежа. Като падне Сирия/дойде жена,нещата ще се оправят от само себе си.
86
0
 
10
 
! Отговори
Just преди 6 години
Хахаахах ще падна от смях! Тази е луда !
85
0
 
16
 
! Отговори
the преди 6 години
Май с това предсказание ще приключи нейната кариера :)
84
2
 
6
 
! Отговори
www преди 6 години
Значи към 2020-та да се кандидатирам за властта, така ли?
83
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще имам западно образование и ще се върна тука при вас ? НИКОГА !
82
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бай ПеткоОчакваше се, като свърши мандата на б.б тогава ще дръпнем !ше дръпнете на Мойсей кайсиите :) Докато продължават да опикaват Бузлуджа няма оправия.
81
3
 
9
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Ами....., наивници у нас много, а "удавникът и за сламка се хваща"!Бг ще я оправи само диктатурата, по подобие на Франко или Пиночет.За огромно съжаление - друг изход не виждам!
80
1
 
4
 
! Отговори
богослов преди 6 години
До Не съм съгласенИМА СИ БОЖИ ПЪТ И ЦАРСТВО ЗА ПЛАНЕТАТА. КАКВОТО Е В СВЕТОТО ПИСАНИЕ!
79
1
 
9
 
! Отговори
Цар Киро преди 6 години
Както каза братовчед ми от Заксен навремето - след 800 дни!
78
4
 
10
 
! Отговори
Не съм съгласен преди 6 години
За Слави Трифонов мога да приема, но как България ще се оправи без Баце. България почва и сигурно ще завърши с Баце. Баце не ни изоставяй, кво ще праим без тебе, без тебе и суджука няма да ни се услажда.
77
2
 
15
 
! Отговори
John Snow преди 6 години
Поредната напечена от слынцето кукумqвка
76
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Соня,Соняяяяя и като се събуди какво-изпотила си се.
75
5
 
13
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 6 години
...че то на всички е ясно, че като падне цар Тиква ще се оправим...
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига повтарайте заучени фрази приписвани на баба Банга. Много хора вече са се връщали за малко и отвратени от това което са видели са заминавали. Същите партийно-комсомолски отношения с елементи на див капитализъм са в България. И в Европа скоро ще започнат сривовете. Всеки гледа стандрата на Германия, но реално Германия се явява новата САЩ, като препродава стоки произведени в Азия или склобени в източноевропейските неформални колонии.
73
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо беше 2010, после 2017, а сега след 2020 ще се оправим :)Както казва Алиса в страната на чудесата - "мармалад вчера, мармалад утре, но никога днес"