Ясновидка предрече: След 2020-а България я чака възход!

Започва масово завръщане на образовани сънародници от чужбина
14 авг 2017 09:00,
108
Ясновидка предрече: След 2020-а България я чака възход!
Снимка: Вестник "Борба"

България я чака възход след 2020-а, предвижда ясновидката Соня Щерева от Горна Оряховица. Гадателката направи за "Труд" прогноза за съдбините на страната, която предвижда, че след около три години ще започне масово завръщане на българи от чужбина.

Държавата ни ще тръгне нагоре и я чака възход

"Тогава ще се раждат много бебета, чака ни истински бейби бум. В управлението на страната ще започнат да влизат образовани и подготвени българи, живели зад граница, които истински ще болеят за проблемите на своите сънародници. Тези които ще дойдат, ще оправят държавата. Те са завършили престижни университети и наистина ще ги води националния интерес", пророкува Соня Щерева.

Известната с дарбите си горнооряховка предсказва бъдещето, насочва, дава съвети и лекува от 1990 г., а потокът от болни, хора с проблеми не само от България, но и от чужбина, не спира целогодишно пред дома й в железничарския град.

С пророчицата се съветват известни личности от политиката, шоубизнеса и обществения живот. Често за съдействие при заплетени случаи с нея се консултират дори и криминалисти.

Гадателката е категорична, че България не ще се оправи от такива като Слави Трифонов и подобни временни лидери и партии, а от високо образовани и с морал българи зад граница, които ще помогнат на страната ни.

"Трябва още няколко години да потърпим само и хубавото ще се усети и у нас!", заявява ясновидката.

По думите й непоправими неща за България няма да се случат, защото я пази висша сила.

"Държавата ни няма да изчезне или да се погуби, въпреки че някои се опитват да правят такива мрачни прогнози. Свята енергия от душите на загиналите воини през различните исторически периоди във войните пази България. Освен това държавата ни е силно заредено енергийно място и Света Богородица бди над нея. Ние сме божествена страна", напомня пророчицата.

Щерева предвижда, че завръщането към обичаите, българщината и към националните традиции ще продължава. Желанието на много млади българи да съхраняват родния фолклор, да разучават хора и песни, да се захващат отново към старинни занаяти и да се обличат в национални носии, ще укрепи българския дух.

Според екстрасенса не се очертават сериозни катаклизми през следващите години. Голямо земетресение няма да има, а българската земя ще потреперва само от леки трусове. Соня Щерева твърди, че в района на Родопите има загаснал хилядолетен вулкан, за който знаят малцина учени. Кратерът "спи" и ако се събуди има вероятност да стане опасно.

Щерева предвижда пороите, наводненията и градушките да продължават.

"Луната расте и това оказва негативно влияние върху атмосферното налягане, което предизвиква потопите. Ще има унищожена реколта. Смятам, че това е Божие предупреждение, за да се осъзнаят хората, да не ламтят за материални придобивки, а да станат по-добри, по-милостиви и по-смирени", разказва ясновидката и допълва, че се очаква в бъдеще ръст на инфекциозните болести, причинени от различни насекоми.

"Често няма да е известен произходът на болестта, лекарите ще се затрудняват да поставят диагнозата, но наистина ще има такава епидемии, които ще засегнат много хора", предупреждава горнооряховката.

Тя разказва, че всеки втори българин вече е неуравновесен и случаите на агресия, депресия и психични проблеми, стават масови.

"Напрежението в обществото ни ескалира. Стресът смазва хората и те боледуват много", отчита ясновидката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
6
 
11
 
! Отговори
К.М.Т. преди 6 години
Да бе, някаква си демонизирана шизофреничка ще ми "предрича" какво щяло да бъде бъдещето на нацията ни.България ще се оправи в морално отношение едва когато спрем да толерираме разни окултисти, терористи, хомосексуалисти и не знам си какви още творения на модернизма.
51
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тази кокошка разчита на късата памет на хората и 2020 г. едва ли някой ще помни коя е тя и какво е казала
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
успокоих се! с БСП напреТ!
49
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дръжки, кокошка умопобъркана.
48
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 40 Това Зомби ...вкара страната в ЕС . А ти какво направи за 15 години за тази държава ?:) Нищо нали изпи 3 тона ракия.
47
1
 
13
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Хора вервайте! На партии, царя, бивш комунист,умряла змия, религии, ясновидки, пенсионно, данъчни служби, политици, парламент, дофтори, даскали, производители на "биопродукти" и т.н. Щях да забравя още нещо. Вярвайте в задгробния живот!
46
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да има възход след 2020 това означава ,че предните 10 години някой е поставил основи и е инвестирал. Това , не е магия за 1 година ей така да направи възход държава. Браво на Герб успяха да изкарат страната от червената дупка !
45
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ и разбойниците му ке паднатоти са крадец на държавна пара
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВангаТи пък щот беше нещо различно.
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДаскалаВикаш да се аха мутрата, че дойде Нинова и ще върнем соца от едно време и всички ще вържем а?
42
3
 
3
 
! Отговори
Ванга преди 6 години
Тая е змамница не и вервайте
41
5
 
12
 
! Отговори
Даскала преди 6 години
Ха дай Боже да се сбъдне , че тия необразовани люде , с мутренски похвати , на върха на държавата ни дойдоха множко!
40
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КашпировскиЗащото още има наивници които вярват в ясновидки, хороскопи, богове и тем подобни. Докато има такива, всеки ще се чуди как да прави пари от тях.
39
2
 
9
 
! Отговори
Кашпировски преди 6 години
Не разбирам защо се дава трибуна на такива кукувици. Т.е. разбирам де - нали трябва да има матрял за журналята и за хората, дето вечер не сядат на маса без ракийка и салатка + новини
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до ОптимистМи значи 90% от наборите ти не стават за нищо.
37
3
 
4
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 6 години
Ние все ще се оправяме и все ни оправят и все по качествено. КТБ беше апотеоза на политическото грехопадение. Нищо раята нека си вярва. Аман от пророчици. Без да си екстрасенс се вижда какво е бъдещето не само на България, а на цяла Европа. Ще просперират азиатските държави. Още докато сме живо ще видим как Китай ще стане световен лидер. Освен ако не се ступат с индусите.
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ако фана едно дърво... така ясно ще прогледнеш... 21 век ни занимавате с глупости! ГЛУПОСТИ!
35
2
 
15
 
! Отговори
rt преди 6 години
Преди 15 години едно зомби, наречено царя, доведе едни високообразовани българи да управляват ?! Е и ?!
34
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази луда леличка да я питам само защо от началото на годината доста от хората , коит познавам заминаха завинаги в западна европа ... дори не ги е страх от азиатците , ами от тукашния терор и абдикирали институции ?! За един прЕАтел и прЕАтелка питам ...
33
2
 
25
 
! Отговори
Е па даааа преди 6 години
Естествено: след 2020 кюнците ще доминират по нашите територии. Ще бъде гето до гето и кражби след кражби. Не дай си Боже някоя кола да закъса по магистралите - ония идват и плячкосват всичко. Остават 4 града с повече българи в тях отколкото кюнци - Варна, Бургас, Пловдив и София. Всичко друго е кюнец до кюнец. Найс бъдеще, нали?