Ясновидка предрече: След 2020-а България я чака възход!

Започва масово завръщане на образовани сънародници от чужбина
14 авг 2017 09:00,
108
Ясновидка предрече: След 2020-а България я чака възход!
Снимка: Вестник "Борба"

България я чака възход след 2020-а, предвижда ясновидката Соня Щерева от Горна Оряховица. Гадателката направи за "Труд" прогноза за съдбините на страната, която предвижда, че след около три години ще започне масово завръщане на българи от чужбина.

Държавата ни ще тръгне нагоре и я чака възход

"Тогава ще се раждат много бебета, чака ни истински бейби бум. В управлението на страната ще започнат да влизат образовани и подготвени българи, живели зад граница, които истински ще болеят за проблемите на своите сънародници. Тези които ще дойдат, ще оправят държавата. Те са завършили престижни университети и наистина ще ги води националния интерес", пророкува Соня Щерева.

Известната с дарбите си горнооряховка предсказва бъдещето, насочва, дава съвети и лекува от 1990 г., а потокът от болни, хора с проблеми не само от България, но и от чужбина, не спира целогодишно пред дома й в железничарския град.

С пророчицата се съветват известни личности от политиката, шоубизнеса и обществения живот. Често за съдействие при заплетени случаи с нея се консултират дори и криминалисти.

Гадателката е категорична, че България не ще се оправи от такива като Слави Трифонов и подобни временни лидери и партии, а от високо образовани и с морал българи зад граница, които ще помогнат на страната ни.

"Трябва още няколко години да потърпим само и хубавото ще се усети и у нас!", заявява ясновидката.

По думите й непоправими неща за България няма да се случат, защото я пази висша сила.

"Държавата ни няма да изчезне или да се погуби, въпреки че някои се опитват да правят такива мрачни прогнози. Свята енергия от душите на загиналите воини през различните исторически периоди във войните пази България. Освен това държавата ни е силно заредено енергийно място и Света Богородица бди над нея. Ние сме божествена страна", напомня пророчицата.

Щерева предвижда, че завръщането към обичаите, българщината и към националните традиции ще продължава. Желанието на много млади българи да съхраняват родния фолклор, да разучават хора и песни, да се захващат отново към старинни занаяти и да се обличат в национални носии, ще укрепи българския дух.

Според екстрасенса не се очертават сериозни катаклизми през следващите години. Голямо земетресение няма да има, а българската земя ще потреперва само от леки трусове. Соня Щерева твърди, че в района на Родопите има загаснал хилядолетен вулкан, за който знаят малцина учени. Кратерът "спи" и ако се събуди има вероятност да стане опасно.

Щерева предвижда пороите, наводненията и градушките да продължават.

"Луната расте и това оказва негативно влияние върху атмосферното налягане, което предизвиква потопите. Ще има унищожена реколта. Смятам, че това е Божие предупреждение, за да се осъзнаят хората, да не ламтят за материални придобивки, а да станат по-добри, по-милостиви и по-смирени", разказва ясновидката и допълва, че се очаква в бъдеще ръст на инфекциозните болести, причинени от различни насекоми.

"Често няма да е известен произходът на болестта, лекарите ще се затрудняват да поставят диагнозата, но наистина ще има такава епидемии, които ще засегнат много хора", предупреждава горнооряховката.

Тя разказва, че всеки втори българин вече е неуравновесен и случаите на агресия, депресия и психични проблеми, стават масови.

"Напрежението в обществото ни ескалира. Стресът смазва хората и те боледуват много", отчита ясновидката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Екстрасенсите са чудесна залъгалка за балъци. "Чекайте, само още малко и ке се оправиме, реки от мед и масло ще текнат!"И шараните нахапват кукичката и почват примирено да чакат 1990... После 1995... После 2000... После 2005... И все си стоят в блатото, докато поръчителите на тези откровения диплят пачки.
31
1
 
7
 
! Отговори
ЯЯ преди 6 години
Пак ли ?
30
2
 
11
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Ясновидка предрече.Това е новина и панацея за икономическо-демографската криза.Е на 200% ви гарантирам ,че до 2222 няма начин.
29
2
 
11
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
В България забраниха на цял град да се занимава с икономически дейности защото патоците са по-важни!Какво очаквате от толкова глупаво и безхаберно управлявана държава.
28
1
 
8
 
! Отговори
"Трябва още няк преди 6 години
Трендафил Акациев: Не трайте, сменете хазяите!
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Винету и Валериту продължават да си разиграват коня няма как да се оправим.
26
2
 
15
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Ако народа не си помогне сам, никой не може да го оправи. Виждам все по малко демонстрации, все по малко стачки, все по малко недоволни. Това е народ - мечта за всяко правителство.
25
2
 
22
 
! Отговори
до Оптимист преди 6 години
Приятел,90% от наборите ми се борят за да съществуват,естествено ,че живота може да е щастлив ,но това не става когато се мисли само как ще изкараш месеца.Всеки българин в чужбина е усмихнат и щастлив ,а тук тъмен мрачен и затворен в себе си.
24
0
 
14
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Нищо хубаво не я чака България.30 години потъва ,а това е половин човешки живот.Честно казано ако съм на 20 няма да чакам 23 години да се оправи държавата.Просто никои не цели да има силна България.Дано да съм жив да и кажа на тази видя ли ,че и по зле даже стана.
23
1
 
9
 
! Отговори
оптимист преди 6 години
Вяра се иска, хора, който иска да живее истински живот и сега си го живее, който не вярва, че животът има и красивата страна - един ден пак ще е принуден да я види.
22
2
 
16
 
! Отговори
Льольо преди 6 години
лелята се е объркала. Опростачването на нацията ще доведе повече жертви при шарлатани и врачки като нея и тя отъждествява личния си възход като национален :D
21
3
 
15
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
На какво отгоре ще е този възход, свате ? Това да не е като да ти се падне шестица от тотото ? Опростачването на нацията и наглостта на различните етности са необратими процеси на принципа на снежната топка, която търкаляйки се става все по-голяма
20
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ Е ТЕЖКИЯТ КАМЪК НА ВРАТА НА БЪЛГАРИЯ.КАТО СЕ МАХНЕ ТОЙ, НЕЩАТА ЩЕ СА РАЗЛИЧНИ.
19
4
 
31
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
2020 г.? М-да, това явно ще е времето, когато Бойко Борисов, ще е паднал от власт, завинаги. Иначе, нема фючър. Не виждам, кой високообразован и милеещ за България;))) в чужбина, ще дойде, да стане сол-та.шак на Мутрата Борисов
18
1
 
29
 
! Отговори
Т преди 6 години
Такива "ясновидски предсказания" за бъдещия просперитет на България се слушат от 1990-та... за съжаление процентът на сбъдване е 0. И това за вулкана в Родопите, за който знаели малцина учени е една феноменална глупост. Вулканите в България са описани доста добре. Най-младите вулкани в Родопите са в района на Маджарово, но те са прекратили дейността си преди няколко милиона години.
17
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като изхвърлят тази шайка престъпници от парламента ще се появи възхода на българия.
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
taia kakvi hapcheta gylta?
15
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да ми са маате с тия че ако я забласкам в кухата глава
14
1
 
26
 
! Отговори
ALF преди 6 години
Когато *** си отиде, тогава ще има възход. Докато простотията се шири масово, така ще си бъде..
13
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Започва масово завръщане на образовани сънародници от чужбина-----------------хаха знаеш ли кога на куково лято.Никой няма да се върне прах в очите.днес.бг =фейк нюз