Тотомилионерът Пеовски – за милиони има закони!

От пиене и пачки обезумял, посягал на родителите си, гърмял по съседи
Обновена: 14 авг 2017 09:11 | 14 авг 2017 07:07, Златко Желев
20
Тотомилионерът Пеовски – за милиони има закони!
Снимка: "Монитор"

Парите вкараха в ареста и после в лудницата тотомилионера Румен Пеовски от село Покровник.

След като удари над милион и половина джакпот преди месец, безработният късметлия се събрал с лоша компания. Пръскал пачки по заведенията и черпел аверите си с алкохол, като редовно устройвал запои.

От пиене и пачки той обезумял. Разбил касата за ловното оръжие на баща си и размахал пушката под носа на родителите си. На 19 юни Румен пак се напил и подгонил майка си с нож в ръка. След това пак взел пушката и започнал да гърми напосоки по улицата из селото.

Още по темата

В крайна сметка тотомилионерът пияница бе арестуван и пратен в лудница. Той ще остане под полицейска охрана три месеца по искане на Районната прокуратура в Благоевград.

В хода на делото, което се водеше в Районния съд в областния град, бяха разпитани и родителите на Пеовски.

Веднага след заседанието Пеовски бе изведен от сградата на Темида, придружен от двама полицаи и с белезници. След това бе качен в лек автомобил и откаран в специализираното лечебно заведение.

На 27 април 56-годишният Румен Пеовски бе късметлията, пуснал фиш на стойност 1,20 лева в тотопункта в благоевградския квартал "Струмско".

Джакпотът в играта 6 от 42 на Тото 2 бе в размер на 1 663 872.70 лева.

След като взе печалбата той обяви, че мечтае с парите да върне децата си у нас: "Имам две деца, които не са в България и мечтата ми е да ги върна тук. Това ще ме направи щастлив! С парите от печалбата ще помогна първо на тях и после ще мисля за мен".

 


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
дон Кихот преди 3 години
така е за 1 600 000 лева първо в лудница го вкарват,после в гроба! както се казва от април до август "кот ял,ял и кот изеВал,изеВал!!!"
17
0
 
3
 
! Отговори
www преди 3 години
До басиПечелят ги и деца и зетьове на кметьове, както и крупни длъжници към НАП, близки до управляващата партия.
16
2
 
2
 
! Отговори
www преди 3 години
Ако извършителят е на 56 години, то на колко трябва да е баща му с валидното разрешително за ловно оръжие и наличие на такова у дома? Не е ли малко ненормално и това?
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Богатството и власта, това е златен, тежък кръст в живота, това е изпитание за човека, доколко ще бъде роб на парите и охолния живот. Явно Пеовски не е за такова злато, той е, за малък дървен кръст който няма да му тежи и съблазнява.Много българи желаят богатство, но не знаят, какво полезно да правят с него, и то им служи за погибел на душата.
14
0
 
9
 
! Отговори
баси преди 3 години
А аз карам курсове, уча езици, като междувременно работя , разбира се и изплащам апартаменти, с жена и дете. Пускам тото, но няма. А милионите ги печелят все едни... преди овчар, сега пияница, перничанина - комарджия също. Който си няма късмет си няма.
13
0
 
7
 
! Отговори
хммм преди 3 години
за милиони имало закони, има да защото си простo маке затова има.
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Типично черта за умния, трудолюбив и мъдър български народ.
11
1
 
19
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
С парите от тото-рекламата толкова ...
10
5
 
21
 
! Отговори
БекъмА преди 3 години
До АнонименТова няма как да стане- разумните хора не играят тото, а си вадят парите с труд.
9
2
 
18
 
! Отговори
до попа преди 3 години
Този щото много е научил от работа и затова живее при мама и тати и чака да му спонсорират пиячката.
8
8
 
22
 
! Отговори
Поп Игнатий преди 3 години
Господ си знае работата. Дал е милионите на този човек, защото е честен и работлив. Сега, ако гръмне някого случайно на улицата, Бог ще му прости, защото Бог е добър и справедлив. По-добре ли щеше да е да ги даде на някой младеж, който не знае още какво е труд? Или още по-зле - на някоя българска майка с 3 деца, чийто пари не достигат да ги отглежда в нормални условия? Или най-зле на някой, който не може да си плати животоспасяващата операция в чужбина?
7
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дай на *** пари и му гледай сеира.
6
6
 
29
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 3 години
Тоя е милионер, колкото аз съм трамвай !Взел е да прекалява с чашката и са го скрили бързо в лудницата, за да не разкаже как са му дали 10 000 лева да го играе тотомилионер.
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любен Каравелов го е написал преди много време. Жалко, че тези пари са попаднали при такова "мамино детенце", а не при някой разумен човек.
4
2
 
10
 
! Отговори
Беден бакшиш преди 3 години
всеки един човек прикрива лудост в себе си.А ТЪПИТЕ БОГАТАШИ ИМАТ допълнителни причини да го правят защото ще развалят авторитет,връзки,позиции.Това ще им е във вреда!БОГАТАША НЕ Е ***!Заради това не вярвайте на такива хора.
3
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Некъв сърбомански-русофил антибългарин се опитва да тролва още от сутринта. Македонец !!! Аз такова животно незнам да съществува.
2
12
 
9
 
! Отговори
Makedon преди 3 години
Taka e ..........daj mu na Makedonec pari i gledaj mu serot....
1
8
 
8
 
! Отговори
shaandur4eprost make преди 3 години
prost makedonez.ako ne e darjavata da gi tolerira sa edno nisto.jiveqt za smetka na zela balgariq.