България на яростна война с британските пияници: Край на запоя!

И на Майорка пропищели от пияндетата: Ходях голи, спят по улиците!
97
България на яростна война с британските пияници: Край на запоя!
Снимка: Булфото, архив

Българските власти скочиха срещу денонощния запой в курортите си, което означава и срещу британците, любители на алкохолния туризъм.

Така че тези, които тръгват към България, ще се окажат неприятно изненадани, тъй като страната започна "война срещу шума", пише "Дейли мейл".

Още по темата

Страната се превърна в Мека за британците, които искат евтин алкохол и шумни партита на плажа, но сега ще трябва да се пробудят от умопомрачението си.

Вицепремиерът на България Валери Симеонов обеща да премахне пиянството на публични места и силната музика. Той поведе два полицейски "удара" срещу нощни клубове в популярния сред британците Слънчев бряг, пише изданието.

"У нас - беззаконие и вакханалия, терор на тарикатите над нормалните туристи и граждани - ще го променим!", цитира "Дейли мейл" пост на Симеонов в социалната мрежа Facebook.

Той обеща още, че ще привлече по-платежоспособни туристи по българското Черноморие.

Един от музикалните фестивали на Слънчев бряг, бе отменен вече. Организаторите са притеснени заради мерките на властите срещу силната музика и алкохола.

България, която бе посетена от 281 хиляди жители на Обединеното кралство миналата година, не е единствената страна, която е уморена от летуващи британци.

През юни на испанския остров Майорка британски туристи бяха снимани да се разхождат голи по улиците посред бял ден, да носят секс кукли, да спят по тротоарите пияни, докато местните власти се опитваха да ги накарат да престанат с лошото си поведение.

В курорта Магалуф, една от най-популярните дестинации в Майорка за британските туристи, която се слави с евтин алкохол и няколко нощни клуба, местният общински съвет нареди на яхтените компании да не приемат пияни туристи на борда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щях да повярвам, че имат добри намерение ако бяха започнали не от курортите, а от нормалните населени места, където преборване срещу заведенията няма целогодишно. От кварталните гаражи до дискотеките. За справка вижте сайта на омбудсмана, където безнадеждната борба със заведенията е твърдо на трето място. Нямате си на идея колко народ страда в собствените си домове денонощно. В София под път и над път са заведения измежду или директно в блоковете и половината работят до зори.
30
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако си мислите , че ние на морето, ще ви оставим от сф да казвате, как ще работимАз съм от София и се обзалагам, че 90% от коментиращите надали са ходили до нещо повече от кварталното кафене, ама го раздават съветници по въпроса за нощните клубове.
29
5
 
12
 
! Отговори
митничарю преди 6 години
Слънчев бряг винаги е бил селташки курорт. По-добре е на Златните , Албена, Ривиерата, Дом 5 и 6 на Слънчев ден, Шведския хотел
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това отдавна не са хора. Те са извратени, празни същества, неспособни нито да вземат, нито да дадат нещо на цивилизацията. Те са просто твари, вредни за човечеството ***, и нищо повече. Те не мислят, те са подчинени само на увредените си хормони. Ами, какво да се прави - и Природата майка греши. А други човешки *** и помагат да извращава податливите *** с наркотици, "лекарства", аерозоли, и какви ли не още мръсотии. Вместо да им се помогне в специализирани заведения и с лечение.
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ерата на интернет, британските туристи не знаели, че отиват на шумно място. Да, бе, да :)
26
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виждам ясно от коментарите , че тези които плюят туризма и клубовете ...определено НЕ си вадят хляба там. Момчета морето, ще ви дойде голяма хапка . Няма да може да е преглътнете. Ако си мислите , че ние на морето, ще ви оставим от сф да казвате, как ще работим ....Много се лъжете :)))
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименХотелиерите също не искат шум след 24 часа.Кои места са повече,тези в две-три заведения или стотиците хиляди в хотелите?А какво казва закона?Закона е на страната на хотелиерите.
24
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 22Така де... по цялсвят Слънчака е преди или след Ибиса като място за денонощен купон, само ти не си разбрал.... Както казах, *** работа.
23
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой ще дойде после в бетонирания Слънчак? Лео ди Каприо ще продаде вилата си в Хърватска и ще си купи в Сънито на първа линия ли?
22
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано тоя еднодневен *** да има план, как ще изкара тея милиарди, които ще загуби държавата догодина. Обаче ме съмнява са има такъв план. Което означава , че е време да си пуска оставката. Това е голямо черно петно върху туризма .
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЗащото на брошурата в Европа,не пише,че е включен и шум на високи децибели към почивката.И англичаните нямат нищо общо с това,а организацията в България.Не прехвърляйте вината на чужд гръб.
20
1
 
6
 
! Отговори
Тигре, тигре преди 6 години
Путин води война с алкохола
19
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** хора сте вие. Англетата ни атакуваха туризма преди 2 години с поръчка на някой . Ние сега сами им подарихме *** да ни ударят с него. Като почне отлив на туризъм ...после да не ревете , че няма пенсии и пари за пътища. *** само в тая държава. Толкова сте лесни за манипулация , че не се учудвам вече на 500 годишното робство.България си наби голям шут в гъзаа САМА ...благодарение на Валката селяка .
18
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво най-после да почне да се върши работа! Мутрите да реват колкото иска. Сладкото свърши.
17
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жалните 'вопли' за слънчака са като магариите за чалга кръчмите. Аз не слушам подобна музика, не ходя в заведения пускащи подобна музика И те не ми пречат. Да декларираш, че отиваш на Слънчака за семейна почивка имайки впредвид, че там купона тече денонощно и шума ти пречи е .. ми наистина малоумно.
16
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На половината коментатори им пречи шума на стотин километра от тях. *** история :)))
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те и в други държави така се напиват и заспиват където сварят,не пречат никому,но пречи шума след 24:00 часа.
14
1
 
9
 
! Отговори
Nina до Анонимен9 преди 6 години
Сори, много сте под моето ниво за да споря с Вас
13
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това,че са се напили не е проблем,проблем е шума.
12
2
 
6
 
! Отговори
Andil преди 6 години
Koi e lud da hodi v Nessebarsko more da plasta za gurultia i mrasotia, hem i da go garmiat?!