Безценното струва пари: Патриотизъм за петдесетачка!?

Фестивалът в Жеравна: Бизнес интереси или патриотизъм?
21 авг 2017 17:00,
102
Безценното струва пари: Патриотизъм за петдесетачка!?
Снимка: Facebook

Колко струва патриотизмът и каква е цената на българщината? Безценно е, биха казали мнозина.

В Жеравна този уикенд се проведе Фестивалът на Народната носия. Едно мероприятие с добра идея, с чист замисъл.

Похвално дори - по правило на фестивала не може да се влиза с модерни дрехи и техника, с изключение на официалните фотографи и медии.

Каква е обаче цената на този лукс?

Отговорът идва от Атанас Калев. Входът за фестивала е 25 лева - нищо фрапиращо, в крайна сметка подобно събитие изисква организация и подготовка.

Но не се свършва с това. Паркинг - 10 лева. Пърленка - 10 лева, бутилка вода - 3 лева.

Накратко: Цената на патриотизма е поне 50 лева. А е уж безценен!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: фестивалЖеравна50 лева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
10
 
18
 
! Отговори
Е,и... преди 6 години
Без пари ли да е ?! Не мога да разбера оревахте орталъка с тез касови бележки...и цени това лято !!! По чалгиите плащате по 20лв вход без изпълнител даже и по 100лв бутилката вътре...нито касови бележки получавате нито нищо . Ама щом е за нещо родно и ценностно...без пари трябва да еее. Писва тази криворазбрана цивилизация
42
1
 
7
 
! Отговори
стига глупости преди 6 години
....Атанас Калев-един приятел ми звънна и ми каза....знаеш ли какво се случва на Жеравна?Новинка като една жена в трамвая каза.....
41
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много мога да съм саркастичен, но просто ще напиша , че това е новина за ***.
40
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цените си бяха нормални, а организацията - перфектна!Да са живи и здрави хората, получи се страхотен фестивал!А това, че в Кауфланд има по-евтини кебапчета и пърленки, го оставям без коментар!Тя и бирата в Алди е по-евтина от фестивала Рок ам Ринг, ама германците не пиянстват по домовете си, а отиват на фестивал и се забавляват!
39
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ден година храни, но за този ден е вложен много труд, докато се подготвят за него. Или си мислите, че ей така дошъл денят и фестивала си станал сам без подготовка, без вложения на пари, труд и време? Ми то и за всяка премиера на филм може да се каже, че ден година храни. Това снимки, подбор на актьори, репетиции, декори, хонорари и всичко друго няма значение.
38
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Друго си е да дадеш 100 лева за салфетки в чалготека, а някакъв пиян или предрусан ромски певец да се опитва да пее, докато ти пиеш менте алкохол...
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** си иска да не плаща , а да му ходят по ***, е тази наглост е национална черта. Вмаесто да си ходи при мама да си му угажда.
36
2
 
36
 
! Отговори
Аз там преди 6 години
И аз бях там. Чорбата - два лева, кебап - 4, хлебче - 0.50,пърленка - 3. Билета 25 лева за три дни, т.е. по 8 лева на ден. За Цеца колко плащате ..?Не ми харесаха ВИП превзетостите - на едно място не можеш да ядеш, да влезеш. Както и посещението от ВИП пуяци без билети - видях Цветанов и Симеонов. За цените всичко идва от една манипулирана статия от вчера във Фейсбук. От тоя сайт НИКОЙ не е бил там, че да пише такива глупости. А който не иска да не ходи. Не е задължително като данъците.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен35Ем всички ще са богати, ако глупостите ти са истина.
34
10
 
10
 
! Отговори
:) преди 6 години
Беднякът не трябва да ходи по фестивали, а да си наляга парцалите и да работи!Никой не му е длъжен и никой не е задължен да му тича по *** без да му се плаща!
33
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Платени митинги, платени коментари, платен национализъм...
32
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте ми 50 лв. на ден и аз ще крещя цял ден "България! България!"...
31
5
 
26
 
! Отговори
?!? преди 6 години
Защо лъжете хората? Покажете и касовите бележки за пърленка и вода? АЙ да ви ... и журналята!
30
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селтака седи на маса, до него сервитьор , два часа го обслужва и после пита "как така тая пържола е 10 лева, а в кауфланд е 8.
29
7
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
"Ден година храни"! Българска поговорка, от време оно! Това ни е в гените и няма да се променим!
28
4
 
23
 
! Отговори
svetlio преди 6 години
Българина става все по-загубен!Оставя се да го баламосват по разни схеми.Като гледам колко патриот се събра там,имам усещането,че държавата кипи.Патриот не се става със снимки във Фейса-колко сме етно,а с дела.По добре набий шамарите cигaнеtu,което си хвърля опаковката от кроасана пред теб,от колкото да правиш парчетии,колко си велик на Жеравна.Стягайте се,че голям ви чака ей!!!
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те и партиите са борят за полза роду, но взимат пачки от държавната субсидия, от други "субсидии". Всеки гласуван закон струва някакви кинти. В руската Дума по важните депутати взимали по $50000 на гласуван закон.
26
7
 
7
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Тия цени вие сами си ги поставяте и после ги изчислявате,но ако е за въпрос- цената на соцеализма е само 30 лева,на депесизма- 10 лева а на русофилизма- 90 лева. Изчислението е правено по вашите методи.
25
11
 
15
 
! Отговори
Буров за селтиците преди 6 години
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава."
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За влизане на работното място ще започнат да искат пари.