Родилка почина след раждане секцио в Асеновград

След аутопсия ще станат ясни причините за трагедията
24 авг 2017 17:15,
56
Родилка почина след раждане секцио в Асеновград
Снимка: архив Булфото

Родилка e починала след раждане вчера.

Жената е била на 37 години, а трагедията се е разиграла в болницата в Асеновград.

Родилката е получила усложнения след планирано секцио, съобщи "Дарик".

Предстои да бъдат обявени резултатите от аутопсията, от които да станат ясни причините за смъртта на жена.

Сигналът за инцидента е постъпил в прокуратурата от полицията, каза заместник окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева.

"Води се разследване, което трябва да установи дали в случая се касае за причиняване на смърт по непредпазливост. Разпитват се свидетели, приобщени са всички документи към случая на този етап", обясни още тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
7
 
19
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
до ЯДОСАН : съжалявам за сестра ти ! но случаите у нас са много такива ....... не е държава защото народа е КАЛПАВ ! много калпав ...... от там идва всичко - няма възпитание , морал , работливост , знание ....има алчност , простащина , всенайковщина , надценяване и мързел до безкрай ...... *** нация ...... много ***
22
15
 
2
 
! Отговори
Русофил преди 6 години
И аз искам да родя.
21
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само бегекифлоч не знае колко е важно за новороденото да премине по естествените родови пътища неслучайно наричани arbor vitae- дърво на живота!!!
20
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тука като имаш 2 диоптъра е причина за секцио, много удобно и за родилката, и за лекарите, родилките не ги боли и не си развалят некви неща, лекарите не се налага посред нощ да ходят да израждат!
19
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
само в Бг всяко първо раждане е секцио! В Америка примерно, като искаш секцио, без истинска медицинска причина, плащаш по 35 000$ минимум, това тук е част от плана за унищожения на нацията ни!
18
8
 
16
 
! Отговори
смешна държава ! преди 6 години
тва се случва защото българина е изключително мърляв , мързелив и *** ...... мърлявостта се проявява най-много именоо при докторите защото там е фатално .....но виждам как се работи у БГ и поожението е много много зле .....всичко се прави само за пари и крайно некадърно .....
17
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше нормално да се ражда със секцио жените щяха да имат цип на корема
16
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до разбирача 12Когато има медицински показания се прави секцио-само тогава.Но това,че някакви лигли ги боляло и не искат да си развалят фигурата и вагината не причина за оперативна интервенция.
15
15
 
13
 
! Отговори
Дарвин преди 6 години
До 13 И мъжете и жените и всички. Ние сме генетично увредена нация.Хубавото е,че природата си има защитни механизми. Всички генетично увредени се отстраняват. Това е за да може да оцелее вида като цяло.
14
2
 
22
 
! Отговори
гг преди 6 години
ДО 6 --в днес.бг не позволяват да се вмъкват хиперлинкове Да видиш как в Зап Европа също умират и то дори от по елементарни операции А секциото е РЯЗАНЕ и то голямо Това не е ,,цирей Да не споменвам и усложнения от които НИКОЙ не е застрахован Да си чувал за ДИК синдром или не си толкова умен Има и емболии но за ТЕБ ТОВА ще е вид шкембе чорба с повече чесън и мирис на потни чорапи .
13
23
 
19
 
! Отговори
до разбирача 12 преди 6 години
по-добре ли е да го родиш естествено и детето да остане инвалид за цял живот поради проблеми в раждането?Гърдите не висват от кърменето, а от бременността.Само този, който е познал болката от контракциите, може да сочи с пръст.
12
13
 
9
 
! Отговори
до: грозната истина преди 6 години
вярно е ! жените ни са к***рви а мъжете и те прости Ганиовци със селски комплекси .....и за тва държавата е лешшшшшш .............
11
13
 
61
 
! Отговори
Грозната истина преди 6 години
България е на първо място по секцио в Европа. В западна Европа,това е прави само по медицински показния, а тук масово.Защото кифлите искат да останат тесни, зад да не ги изгони спонсора.По-същата причина,майките масово не кърмят-да не им виснат циците. А по-добра храна за едно бебе от майчината кърма няма.И да слагате минуси и да триете,това е истината. Кофти материал.
10
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щото някои хора гласуват за Боко Суджука и чакат той да ги оправи
9
11
 
23
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
До BG СМЕШКИв белите държави не стават такива неща по две причини:1. почти никой не прави секцио2. докторите са бели хора, а не българи, затова държавите се наричат "бели", не че много сняг има.
8
3
 
45
 
! Отговори
ЯДОСАН преди 6 години
Докога бе хора,едно и също. Сестра ми почина на същите години, при аналогичен случай. Извадиха близнаци ,но тя не ги видя. И виновни си няма, само за пари мрънкат.Това не е държава.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До BG СМЕШКИ ".такива останаха у нас ..."Защо стана така ?
6
21
 
13
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 6 години
в белите държави що не стават такива грешки ?!!?! секциото може да не е безопасно но хората отдвна са се научили как да го правят .....да сте чули родилка да е починала от секцио в Германия , Канада , САЩ , Франция и тн .....щото аз не ! а тук всяка година по няколко случая ..... последните години има над 20 такива случая със секцио ..... некадърност , мързеливост и келепираджийство (алчност ) тва са бг докторите ........
5
7
 
12
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Аз трябва да родя секцио по мед.причини и сега да плача ли ?
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено, че е сериозна операция, обаче в днешно време по ред чалгаджийски причини, е мoда да се ражда със секцио, без дори да се замислят колко опасно е и за родилката, и за бебето.