Мъж удари шамар на фелдшерка в Провадия

Нападателят довел в спешното пострадал при сбиване
23
Мъж удари шамар на фелдшерка в Провадия
Снимка: архив, БулФото

30-годишен мъж е нападнал и ударил фелдшерка от Центъра за спешна медицинска помощ в града, съобщиха от прокуратурата във Варна.

Още по темата

Той ще отговаря за причиняване на телесна повреда на медицински специалист при изпълнение на служебните му задължения, извършено по хулигански подбуди.

Инцидентът станал снощи, около 23 часа.

Мъжът довел в Центъра за спешна медицинска помощ свой приятел, пострадал при сбиване в село Житница.

Когато медицинският екип започнал да помага на ударения в главата мъж, 30-годишният му придружител нападнал фелдшерката, като й ударил плесница.

След нападението е повикана полиция, а срещу нападателя започнало бързо досъдебно производство.

Това е втори случай от последните дни. Преди два дни 53-годишна ромка нападна медсестра в спешното в Горна Оряховица и бе осъдена на 6 месеца условно за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
7
 
! Отговори
До байсандо преди 6 години
Просто не разбирам защо хората се изненадват. България просто не е правова държава с всички плюсове и минуси на този факт и който не го устройва, да я напусне. Ако някой реши да пребие или ограби обикновен човек, най-вероятно няма да има истински последствия, това е истинската демокрация, която най-накрая имаме - ако съм достатъчно силен и имам пари, мога да пребия някого, просто защото така искам и няма нужда да се притеснявам от закона! Силата и парите СА закона!
12
0
 
1
 
! Отговори
байсандо преди 6 години
До Ми даТака е да, определено сме най силните ние....... във всяко отношение.
11
1
 
7
 
! Отговори
Й преди 6 години
В АРЕСТА ЛИ Е ТОЯ? САКАМ ОТГОВОРЪТ ДА Е ДА!!!
10
1
 
13
 
! Отговори
Темида преди 6 години
Преди два дни 53-годишна ромка нападна медсестра в спешното в Горна Оряховица и бе осъдена на 6 месеца условно за хулиганство.Имаме сигурно НАЙ-НАЙ-НАЙ простите лекари в света. Ще ме бият и аз ще ги лекувам.....е колко трябва да си ***, че и даже не протестират
9
10
 
3
 
! Отговори
oo преди 6 години
Malko i e !
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В пост 9 , където има точиици става дума за мъжки крави
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А БЕ, КАКТО Я КАРАТ ОТ ГЕРБ, СКОРО НЯМА ДА ИМА И ЛЕКАРИ. ЩЕ ВИ ПИТАМ ТОГАВА КАК ЩЕ СИ ЛЕКУВАТЕ "ПРЕДДИАБЕТНОТО" СЪСТОЯНИЕ.
6
6
 
10
 
! Отговори
Ми да преди 6 години
Ами че я удря, като не го слуша! Който го е страх от саморазправа, да ходи на запад, тука не е за меки китки, оцеляват силните. Като не можеш да се защитиш, лежиш в пирогов и АКО си късметлия този дето те е ударил получава условна 2 месеца и ти се смее, ако не си късметлия - само ти се смее.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО menОт кога.. започнаха да разбират от медицина? Потвърдили са ти "тезата" защото разбират от психология и знаят, че най- добрият начин да се разбереш с едно ... е да се съгласяваш с него.
4
4
 
14
 
! Отговори
men преди 6 години
За бой са повечето така нар. лекари мед. персонал и така. Онзи ден една(лекарка) във връзка с една изследване за предиабетно състояние ми дрънка пъъълни неадекватни глупости....казвам й "г-жо не сте права, защото така и така......." тя нагла, нагла ми вика " Ами не ходи по лекари" ......добре, че се консултирах с други 2 специалисти, които потвърдиха моята теза на 100%........ пази боже некадърно пък нагло нагло и се наяло с пари ужас е
3
1
 
4
 
! Отговори
Уточнител преди 6 години
Сутринта по ТВ-то рекнаха, че съдът не е приел това споразумение с прокуратурата и го е завишил на 2 години условно с три изпитателен срок..
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На такива "пострадали" при сбиване да се отказва медицинска помощ ако нямат здравни осигуровки.
1
3
 
29
 
! Отговори
Е, преди 6 години
всички ние сме си виновни, че търпим някои да се мислят за недосегаеми!