След ремонти за 14 млн. – откриват Военното НДК

Новата сграда на Софийския районен съд вече има Акт 16
1 сеп 2017 07:44, Елка Василева
8
След ремонти за 14 млн. – откриват Военното НДК
Снимка: "Монитор"

Новата сграда на Софийския районен съд и на Софийска районна прокуратура получи Акт 16 за въвеждане в експлоатация, съобщи Комисията за управление на собствеността към Пленума на Висшия съдебен съвет.

Актът на ремонтираната сграда, известна като Военно НДК, е бил подписан без забележки. Предстои тържествено откриване на сградата през септември, пише "Монитор".

Ремонтните дейности струваха над 14 300 000 лв. Оборудването и обзавеждането на сградата бе изпълнено по реда на ЗОП от Софийски районен съд и Софийска районна прокуратура.

За СРС са изградени 35 съдебни зали и една многофункционална зала с капацитет 200 души. Към всяка зала е организирана самостоятелна съвещателна зала за съдебния състав.

В останалите надземни етажни нива се намират работните помещения на магистрати-съдии и служебни лица на Софийски районен съд.

За нуждите на СРП са изградени две съвещателни зали, останалите помещения са обособени в кабинети за прокурорите, съдебните служители и нуждите на съответните административни служби.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тия 14 млн, Суджукът е откраднал поне 5.
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то си беше ново и никога не е работил. Какви са тия 14 млн, какво е това ново открива е.И колко пъти ще го откривате.
5
6
 
11
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Какво толкова ме критикувате .Като ви харесва обществена сграда в стил метално хале или производствен цех, ваша работа.За мен сградата е безличен склад с претенции ,панели дето след 10 години ще са мръсни ,грозни и за подмяна.В цял свят се строи в Нео-Класически стил ,тук обаче сме по "напред".
4
1
 
5
 
! Отговори
Лошо преди 6 години
На черните лебеди се дават пари сгради привилегии а те се подиграват с народа....
3
4
 
5
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Държавна или обществена сграда, не върви да са в модерен стъклен стил.Най-добре за България е те да са в Нео-Византийски или Нео-Класически стил.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Сидеров ще си смени ли фамилята на "Желязков", тъй като "сидер" е дума от гръцки произход?
1
1
 
13
 
! Отговори
Лапкаме преди 6 години
Чисто нова сграда, неоткрита, и тя минала по пътека Ремонт. И то скромен!л