Ангелкова праща 400 хил. картички на туристи, дошли у нас

Стенописи от Рилския манастир красят подаръка й
3 сеп 2017 13:35,
56
Ангелкова праща 400 хил. картички на туристи, дошли у нас
Снимка: Министерство на туризма

По инициатива на министъра на туризма Николина Ангелкова над 400 хил. картички тръгват към туристите, почиващи в България. Специалният жест цели да им благодари, че са избрали страната за дестинация на своята почивка.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на туризма.

Той е и поредната стъпка в работата на министерството при изграждане на имиджа на България, като предлагаща най-високо качество туристически продукт. Гостите, които ще получат специалната картичка, ще бъдат избрани на случаен принцип, като те ще се разпределят пропорционално в цялата страна. Очаква се картичките да бъдат изпратени в следващите дни до края на сезона.

Визията на картичката пресъздава облика на пощенската марка, посветена на "2017- Международна година на устойчивия туризъм за развитие".

Филателното издание ще е посланието на България по време на 22-рата сесия на Генералната асамблея на Световната организация по туризъм към ООН в гр. Чънду, Китай. А картичката ще изпълнява тази функция сред гостите пътували в страната. Стенописи от Рилският манастир и Тракийската и казанлъшка гробнци са изобразени на предната част на картичката. В допълнение на красивите фрагменти е специалното послание подписано лично от министъра на туризма Николина Ангелкова. То гласи: Thank you for choosing Bulgaria!, което означава "Благодаря ви, че избрахте България!“. Английският е избран, защото той е официален език на Европейския съюз и е сред най-разпространените на международно ниво. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко пари *** ще излязът от нашия джоб щот си такава к-ва дет няма никъде-или туй някаъв начин да завлечеш пари
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно, къде ще бъдат изпратени картичките, след като никой чужденец не оставя домашния си адрес при регистрация в хотел.....
43
0
 
5
 
! Отговори
БУДНА СЪВЕСТ преди 6 години
Вземи оправи някой друг път, да може да се стига до плажа и направете платформи за инвалиди и тогава давайте пари за тия *** ПР акции мама ви *** нагла.
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПотрЪбителДа, прави се, но от частни компании, не на гърба на данъкоплатеца!
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много жалко, голяма излагация.
40
1
 
9
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
НЯМА ПАРИ у Държавата - няма ! Колко ли струват 400 000 картички с марките барабар?? Друго си е, да си м и н и с т е р......... А колко ли пенсионери са се покапали от агнешкото - варено и леко припечено с оризец, дафинов лист и черно пиперче ???
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е сега ще има семейни скандали. Кой с кого къде бил. Решил някой да се скатае с любовник/ца е хоп картичка. Не мисля, че това е добре. Тези пари да отидат за нещо по-целесъобразно. Ако ти е харесало ще повториш, ако не картинката не действа.
38
2
 
12
 
! Отговори
Слънчеви градини преди 6 години
Каква е тая бисквита на тая картичка от Николинка?!? Хора внимавайте това чудо Борисов се научи да се избира само
37
2
 
13
 
! Отговори
Айде чао преди 6 години
Това няма да компенсира всичките мизерии по бг Черноморието - мутри, скъп скъпо платен плаж, нагли хотелиери и ресторантьори, отвратително обслужване, замразена и/или замразена храна, слободия, беззаконие, шум, *** в морето! Не мерси Гърция е на същото разстояние и коренно различно, там ще бъдем!!!
36
1
 
32
 
! Отговори
Fake taxi преди 6 години
Опа май некой е спечелил обществена поръчка за милион....
35
2
 
11
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
До #33 Калина. Пак ли оставка? Този тъпан въобще защо се кандидатира на изборите. Окрадат парите за няколко месеца и после пак оставка,а овците пак гласуват за него...
34
3
 
24
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
В Интернет има хиляди начини за поздравления,без да се изхарчи и един лев на данъкоплатците,но не там е въпросът. Как да привличаме туристи,когато мутрите се стрелят и някакъв си,който се прави на вицепремиер е тръгнал с цяла тумба полицаи,данъчни,ХЕЙ инспектори и телевизии и най-брутално затваря заведения. Не съм срещу проверките,но те трябваше да се правят така,че туристите да не разберат,че се правят проверки...Например аз ако съм в така проверявано заведение,втори път не бих отишъл в Слънч
33
4
 
35
 
! Отговори
Rumi преди 6 години
Пари за цветни учебници няма, ама за цветни картички се намират!Така ли се прави успешен туризъм? ???Който е доволен ще дойде пак, другото е харчене на парите на хората.
32
22
 
5
 
! Отговори
ПотрЪбител преди 6 години
Не харесвам Ангелкова, но идеята е добра. Прави се навсякъде, банки, хотели, застр. компании. Дали ще се опорочи е съвсем друг въпрос.
31
2
 
29
 
! Отговори
ГЕРБ Далаверинг ЕООД преди 6 години
Уникална глупост! И милиони от данъците ни хвърлени на вятъра!Единствените, които ще имат полза тази брутална простотия са търговците (наши хора), който ще доставят 400 00 картички!!!21 век сме, Ангелкова!!!
30
2
 
26
 
! Отговори
Ужааасно преди 6 години
*** жена. Напразно издухани милиони. С каква широка ръка се пилее народна пара,а този народ реагира само във форумите. Е, наесен пак ще сатягаме коланите,ама вече няма място за дупки.... Хак ти е народеееее....!
29
0
 
15
 
! Отговори
Калина преди 6 години
Абе, ББ ви каза: Ако на 11 септември на протеста има 300 човека - подавам оставка.Нещата са ясни.
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
baxti nqkoi nash 4ovek pak 6te se oblaji
27
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно Ангелкова има много пари за харчене.А какво стана с логото на България за което платиха преди време един милион и половина лева и приличаше на яйца на очи.На тия им дайте само пари да харчат,а иначе за заплти и пенсии все няма.
26
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъпата уф_ца можеше да не си пише името отдолу.А ако си пише името, да плати картичките от нейния джоб, а не от бюджета.