Общинарът от Септември – агресивен, налитал на бой

Имало дело срещу него, били потулвани, спирани
73
Общинарът от Септември – агресивен, налитал на бой
Снимка: septemvri.org

Нови разкрития за убийството във Виноградец. В нощта на четвъртък срещу петък в ресторант в селото беше застрелян 47-годишен мъж.

Kъм момента е, ясно, че 6-годишно момче е държало пистолета, с който е произведен фаталния изстрел, но не е категорично доказано, че именно детето е натиснало спусъка. 

Още по темата

 
Собственикът на оръжието е Лазар Влайков, председател на Общинския съвет в Септември. Той беше задържан за 24 часа, но след това беше пуснат на свобода, без повдигнати обвинения.

Прокуратурата проверява дали Лазар Влайков е имал нерегламентирани разговори с прокурор с намерение случаят да бъде потулен.

Близките на застреляния обаче са категорични, че вината не е на детето.

"Това е 45 калибър, едно дете на 6 години не може да натисне спусък, защото е много  обтегнат, прикрива се собственикът на оръжието", категоричен е синът на жертвата пред Нова тв. 

Жителите на селото разказват и за други инциденти с Лазар Влайков. Според тях той е много агресивен и подозират, че има покровители.

Преди 8 години срещу него е имало и дело, което неясно защо е било потулено. Тогава Влайков е нападнал сина на общинска съветничка от Септември, с която са имали конфликти в работата.

"Лазар влезе в заведението и наби Иван, ние които бяхте там ги разтървахме, тогава случаят се потули", разказа свидетел на инцидента.

Той допълни, че преди 3- 4 години, отново в заведение, Влайков е счупил едно шише и с него е нарязал лицето на млад мъж.

ГЕРБ вече изключиха от редиците си Лазар Влайков. "Този човек е представил в централата на ГЕРБ свидетелство за съдимост, че не е осъждан. При неговата номинация, а и след това при избора му за общински съветник, той е бил неосъждан", съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със свидетелство за мафиот ли приемат в ГЕРБ?
22
0
 
51
 
! Отговори
ББ & ЦвЦв преди 6 години
Типична гербаджийска биография.
21
0
 
50
 
! Отговори
Прокурора на Лазар преди 6 години
Срещу Лазко е извършено тежко престъпление ! 6-годишния закоравял престъпник му е налетял на бой с цел да му отнеме оръжието за да убие собственика на заведението ! Лазко се е борил мъжки до последно но все пак 6-годишния му опонент го е преборил и му отнел пистолета !
20
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати бандюгата ! Абе , откъде са го изровили гербарите тоя ! Кой знае на колко още места по провинцията имат такива мутри ! Деситу да не гъгне и да се обяснява , че имал чисто съдебно минало , ами да каже защо после , след като е правил зулуми , не е.изключен и съден?!!!
19
1
 
39
 
! Отговори
Мешим преди 6 години
" ОбщинарЪт"?! Ама Вие сериозно ли? Авторката да не е завършила помощно училище?
18
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Имало дело срещу него, били потулвани, спирани"То това няма как да се случи без политически чадър над него.
17
1
 
45
 
! Отговори
ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ преди 6 години
Журналистическа класика - всяко чудо за три дни. Знаете ли какво ще стане - ще мине време и никой журналист или медия няма да публикува информация какво как се е развил случая. Журналистите правят сензацията, после търсят следващата, но никога не проследяват процесите до край. То и те не са виновни - независими масовиви медии в България просто няма.Чудя се защо не се появи главният прокурор, който обикновено става медийна звезда и на по-скромни събития?
16
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви са тия басни? Прокуратурата прикрива престъпника общинар! И както обикновено общинаря е от партия ГЕРБ!
15
1
 
31
 
! Отговори
Вик от тълпата преди 6 години
Yбийте го! На бесилото к0пелето овластено! А под бесилото да падне в кладата!
14
0
 
44
 
! Отговори
Б.Б. преди 6 години
6-годишния престъпник трябва да лежи в затвора ! Лазко е такова кротко създание ! Той е от Герб което означава че винаги ще е невинен ! Дори и пистолета не е негов, а е законно притежаван от 6 годишния стрелец !
13
1
 
45
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Суджука е изяден,кервана си върви.
12
0
 
40
 
! Отговори
vse edno преди 6 години
"ОбщинарЪТ от Септември" : ЖурналистЪТ, който не знае как се членува ОбщинарЯТ - да си изгори дипломата....то и другите са един дол дренки, ама нейсе.......
11
2
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
убиици и суджуци цветанов няма ли да си подаде оставката тои ги подбиратези кадри на герб кметьт на трьн суджука ценко чоков маи сьщо е бил в гербсега този убиец и хората гласуват като гламави за тези хора защо мен не ме накаранякои да гласувам за някои сетих се за кмета на ботевград на хасково и др
10
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно за гербавите не е важно какво правят членовете им, важно е само да са отървали затвора за да станат членове.
9
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бирено мечеПрекалено много се измъкнаха и от двете, за да вярвам на такива приказки. България си обича мутрите и вагабонтите. Това е. За разните му босове от ВИС и СИК, още се говори, каот за някакви легенди.
8
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Този човек е представил в централата на ГЕРБ свидетелство за съдимост, че не е осъждан. При неговата номинация, а и след това при избора му за общински съветник, той е бил неосъждан", съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ."Супер, сега ако кажат, че детето е виновно, пак да си го включите в партията.
7
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте да го тестваме в затвора как ще е, може да се окаже по-кротък там.
6
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спете спокойно скъпи мой съграждани!!!България е СТАБИЛНА дъРЖАВА!!!
5
0
 
44
 
! Отговори
МАЙНА преди 6 години
Самозабравила се *** , ама е ге.. йберче.
4
0
 
46
 
! Отговори
Суджук партия преди 6 години
Бреех, как е подвел тия добри хора от Герб тоя мошеник? Представил удостоверение и те клъвнали? Ами да ида и аз да се запиша сред недосегаемите, щом така ставала работата? Изобщо не го е довел друг престъпник, който го е похвалил на главните престъпници, да знаете! Ние трева пасем.