Общинарът от Септември – агресивен, налитал на бой

Имало дело срещу него, били потулвани, спирани
73
Общинарът от Септември – агресивен, налитал на бой
Снимка: septemvri.org

Нови разкрития за убийството във Виноградец. В нощта на четвъртък срещу петък в ресторант в селото беше застрелян 47-годишен мъж.

Kъм момента е, ясно, че 6-годишно момче е държало пистолета, с който е произведен фаталния изстрел, но не е категорично доказано, че именно детето е натиснало спусъка. 

Още по темата

 
Собственикът на оръжието е Лазар Влайков, председател на Общинския съвет в Септември. Той беше задържан за 24 часа, но след това беше пуснат на свобода, без повдигнати обвинения.

Прокуратурата проверява дали Лазар Влайков е имал нерегламентирани разговори с прокурор с намерение случаят да бъде потулен.

Близките на застреляния обаче са категорични, че вината не е на детето.

"Това е 45 калибър, едно дете на 6 години не може да натисне спусък, защото е много  обтегнат, прикрива се собственикът на оръжието", категоричен е синът на жертвата пред Нова тв. 

Жителите на селото разказват и за други инциденти с Лазар Влайков. Според тях той е много агресивен и подозират, че има покровители.

Преди 8 години срещу него е имало и дело, което неясно защо е било потулено. Тогава Влайков е нападнал сина на общинска съветничка от Септември, с която са имали конфликти в работата.

"Лазар влезе в заведението и наби Иван, ние които бяхте там ги разтървахме, тогава случаят се потули", разказа свидетел на инцидента.

Той допълни, че преди 3- 4 години, отново в заведение, Влайков е счупил едно шише и с него е нарязал лицето на млад мъж.

ГЕРБ вече изключиха от редиците си Лазар Влайков. "Този човек е представил в централата на ГЕРБ свидетелство за съдимост, че не е осъждан. При неговата номинация, а и след това при избора му за общински съветник, той е бил неосъждан", съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
2
 
! Отговори
сонечка преди 6 години
някога във Варна имаше един такъв:черен, висок, мълчалив, злобен, не умен, ценящ само комсомолските секретари, отмъстителен, наречен партиен секретар.Искаше после да станекмет на селото си, но *** хората не искаха, не го избраха. Герб работят като БКП няко-га.
62
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типичен ГЕРБ-ераст. Какъвто вожда, такива и индианците.
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DARZHAVATA NA BOKO I CHOKO............GLASUVAITE PAK ZA GERB OVTSE!
60
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мистър "суджук" 2 -гарантирано!
59
0
 
27
 
! Отговори
Kъм подбиращите преди 6 години
Снимки: не ПОРУГАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ трикоЛЬОР, като слагате РЕДОМ с него УБИЙЦИ,ПОБОЙНИЦИ! Този мъж няма ПОВЕЧЕ нищо общо с ДЪРЖАВНА работа! Защо продължавате да го представяте за ОБЩЕСТВЕНИК?Той стигна най-ниското стъпало: вади пистолет на ДЕТСКИ рожден ден, СТРЕЛЯ?, отстъпва ГО на компанията,убива човек, НАБЕЖДАВА 6-год. дете! Виновни са и ВСИЧКИ ПРИСЪСТВАЩИ,че не са се обадили на полицията! И набл. и действуващи ПРОКУРОРИ смятат,че ВЛАЙКОВ НЕ е за задържане? НЯМА МОТИВИ?Освен това не търси 112,
58
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е типичен член на ГЕРБ, това са им "кадрите"!
57
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
niakoi da obiasni zashto e na svoboda v momenta ubietsa? za poreden pat se ubedih che darzhava niama narod sashto
56
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами щом е агресивен облечете го с усмирителна риза - и лечение! Човекът явно не е добре и се нуждае от електро шоково лечение! Топи 6 годишно дете за изтрела срещу човек който в последствие загива което само по себе си е утъжняващо вината обстоятелство!
55
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** DA SI PAK STE RAZBERSH CHE TOVA SA SHAIKA PRESTAPNITSI ...NEZNAM KOI NORMALEN CHOVEK MOZE DA GLASUVA ZA TIAH I KAK PECHELIAT IZBORI
54
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
GERB SA PASMINA MUTRI I *** NA NIAKOI OSHTE DA NE MU E STANALO IASNO?
53
0
 
36
 
! Отговори
7+ преди 6 години
ГЕРБ изключи Лазар Влайков- ОТНОВО!!! А ако имаше съдебна система щеше ли да има убит?
52
2
 
64
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Ако Десислава Атанасова, или който и да е, е гледал документа за чистото съдебно минало, като лист хартия, на този на снимката, то партийната структура на ГЕРБ в Септември много добре е знаела за какво става дума. Ха сега, ако няма партиен чадър, да видим как всички от ръководството на ГЕРБ в Септември ще бъдат свалени и изключени. Разбира се никой от тях няма да си посипе главата с пепел и да си подаде доброволно оставката. Очаквам новини от ГЕРБ по случая. Май ще са на кукуво лято.
51
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като разчистят долните бандюги от Герб... няма да остане никой!
50
1
 
27
 
! Отговори
Rr преди 6 години
С по-убав матрял...
49
0
 
24
 
! Отговори
Митко преди 6 години
Към номер 47: Като разчистят прошляците от редиците си по места (ГЕРБ и всички останали - евентуално), с кого ще ги заменят?!? В БЪЛГАРИЯ?!??
48
48
 
1
 
! Отговори
САМО ГЕРБ преди 6 години
САМО ГЕРБ БОЙКО Е ВЕЛИК УДРИИИИ ТЕПАЙЙЙ ЧЕРВЕНИТЕ
47
6
 
38
 
! Отговори
Цветан Караатанасов преди 6 години
Детето още от малко е станало член на БКП, а после на БСП и е практикувало стрелба с 45 мм. пистолет по време на Орешарски.
46
2
 
21
 
! Отговори
Аман от драскачи ! преди 6 години
Може ли да сте толкова неграмотни още от самото заглавие ?!
45
1
 
35
 
! Отговори
До 40 преди 6 години
Ааааа,ще изкара,ще изкара и четвърти мандат,защото и избирателите им са като тях и защото няма кой да ги свали.Народа е омаломощен от лъжи и мизерия и вече няма сили дори да се бори,а и няма на кого да се довери.
44
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова хората не се оплакват,защото делата се потулват.Така ще стане и сега.Докато ГЕРБ са на власт и докато Цацаров е гл.прокурор,справедливост няма да има.Цацаров е заложник на тези,които са го избрали,затова не очаквайте да застане на страната на справедливостта.