Кали недоволна: Задържането на сина ми е полицейски рекет!

Певицата негодува, че законът не е еднакъв за всички
92

Фолкпевицата Кали продължава с медийните атаки към органите на реда, след като нейният син бе задържан и глобен, защото е бил навън в късен час.

"Абсолютно неправомерно са задържала сина ми и неговия приятел, тъй като те са били с придружител на 18 години. В този казус се чувствам дискриминирана", настоя певицата Кали пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Припомняме, че най-големият ѝ син Георги бе арестуван, защото е бил навън след 22:00 часа. След този час той е пътувал в кола с още три момчета. Всички са задържани от полицаите и откарани в 4-то РПУ, където са им съставени актове. На Георги е наложена глоба от 300 лева, след което е бил освободен.

Още по темата

"Не са извършили никакво нарушение. Те са извършили нарушение, защото са го задържали и обискирали. Неща, които могат да повлият на психиката на подрастващо момче. Може да те вкара в стрес и да промени поведението ти в обществена среда", обясни Кали.

Според нея случката може да се разглежда като полицейски рекет. По думите ѝ някои искат лесно да си изкарват парите и спират хора на случаен принцип.

"Я да ги видим тези. Аууу, ти нямаш 18 години, я дай 300 лева. Не им ли стигат парите от данъците, че почнаха да ни глобяват? Полицейският рекет се реализира, защото трябва да се събират пари", убедена е певицата.

"Моето негодувание срещу система се състои в това, че законът не е еднакъв за всички. Не срещу тези, които случайно сме хванали, а да оставяме да се вършат безредици от незадържаните по морето, които се напиват, взимат наркотици...", каза още майката на Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: арестКалиполицияМВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази, дори не мога да я слушам, какви глупости говори...с убеждението, че е някакъв коректив в държавата.Ужас!
60
1
 
29
 
! Отговори
погр ебален агент преди 6 години
Ако на т.н. "Кали" не и харесват българските закони, нека тя да напусне страната!
59
19
 
6
 
! Отговори
65 преди 6 години
Дали Кали ще се жалва или не няма значение.Важното е ,че полицаите превишават правата си с непълнолетни,със сини или червени блузи.Задължително когато е вече тъмно.И най_често полицайчетата са между 26,27 30 годишни ,наперени.Ама владта нали е в техните ръце.А без унигорма,когато са в почивка са арогантни и ***.
58
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алооооу, в законът много ясно пише, че след 22 часа няма право да е на вън без придружител. Така, че тая какво се жалва?! Те дъщерите на Джордж Буш ги глобиха, че бяха пили под 21, по времето когато баща им беше президент, тая тука за каква се има, че законите не важат за синчето й? Вместо да се извини, е синът и нарушава закона, тая тръгнала да се обяснява! Щяла да му се разбие психиката! Ми да спазва закона и няма да му се разбива!
57
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е вече и 4 РПУ да кажат, защо са ги спрели изобщо и как са се държали четиримката, че това вече не се търпи. Аргументите на Кали са слаби, виновна е.
56
1
 
35
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Кали? Таа пък каква е?Индиана Джоунс - Молларам Шикрам...и е стигнала до най-четените.300лв. Глоба? Безобразие...да оставят отрочето и да се развява непълнолетен по нощите...мое па му излезе някъде късмета! Уникална майка ще да е - вместо да благодари на полицията...тя я псува...яко
55
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От активистка на ГЕРБ, при това пропаднала жена и чалгаджийка, какво друго да очакваш.
54
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В случая е точно така какато казва, това ли е проблема на държавата??А за бащата държал малко дете в кръчма и смъркащ наркотици закон няма. Законите в Бг служат само за кокошките
53
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според малциственото и мислене, на тези години децата вече деца трябва да правят , как може да ги таксува държавата като малки.
52
4
 
41
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Това момче е задържано във София-град а майката дава за пример, че на Слънчев бряг малолетни пият и се друсат посред нощ... Що за логика има тази жена?! Полицаите спрели за проверка, поискали документи и задържали синът и са действали съвсем правомерно, защото това им е работата и не трябва да се сравняват с други някакви полицаи действащи някъде из "Слънчака" Майката "Кали" (все едно, че няма законно име), е свикнала да живее на ръба на закона, но все-пак защо и се дава думата ?!
51
6
 
21
 
! Отговори
аз така го разбрах преди 6 години
Мрън -дрън от тук от там Кали дойде в тв да каже за Сузанита , че много ги уплаши туй лапе младо и хубаво , ще им дръпне кокала на лелките от бранша.Изобщо не трябваше да и се дава ефир -откъде накъде -глобили някаква и какво от това?
50
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Закона го има и трябва да се спазва лош хубав е без значение! Но ако ченгетата го спазваха стриктно, арестите щяха да бъдат пълни с непълнолетни... Предполагам, че компанията на "маминото келшче" е изнагляла при проверката и ченгетата са действали по устав... Така, че Кали в место да жалва от закона и от действията на пазителите му, да вземе да си плати глобата и да обръща по-вече внимание на децата си!
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен 10Грешиш батка, типично по ромси, а не по български!
48
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е те вече 6 годишните си празнуват рождените дни по кръчмите и пукат с пистолети, ние тинейджъри ще глобяваме.
47
2
 
44
 
! Отговори
Глобен преди 6 години
От утре почвам да минавам на червено и като ме спрат КАТаджиите, отказвам да подпиша акта, защото "има много други, които минават на червено и не ги санкционират"!Смятам, че този аргумент става за всяко закононарушение.
46
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е синдрома - Ама защо само мене.
45
2
 
9
 
! Отговори
do Bai Ivan преди 6 години
zakoni e imalo predi 20godini v Germania i Schweiz,ela da vidisch sega kak se spazvat..
44
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За този се говори че е син на Георги Илиев, ама си и приличат де.
43
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В БГ колкото си по-***, толкова си по-известен.И медиите ти обръщат непрекъснато внимание.А пък най-простият сред простите, логично е премиер.
42
3
 
38
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
Малко стана - искаме закона да важи за всички, но не и за нас! Има закон - след 22 часа непълнолетен не може да е навън. Полицията са ги хванали след 22 часа - т.е в нарушение. Няма Джаро, няма Маро... Ако не и харесва да протестира пред парламента за отмяна на закона. За сега е действащ и трябва да се съобразява с него! Това е. Не може да обвинява полицията че в този случай си е свършила работата. Просто е глупаво да казваш мен ме глобиха а други не...